καλοοοοοοοοοοοοοο
αλλα δεν παιζει κανενα ρολο με γλωσσοφιλα
καλοοοοοοοοοοοοοο
καλοοοοοοοοοοοοοο
Το ξερω κουκλα μουκαλοοοοοοοοοοοοοο
ορεξη παντα εχωχεχε ειδες τα κωλοχαρτα και σου ανοιξε η ορεξη ρε μουτρο ε?
σ'ευχαριστω πολυ.. κατι μαθαινω και εγωΤο ξερω κουκλα μου
Ξερεις καλη ορθογραφια.. Ποσα χρονια εισαι ελλαδα ?
ορεξη παντα εχω
σ'ευχαριστω πολυ.. κατι μαθαινω και εγω
4 χρονια.....
βγηκε προφυλακτικο για τ αρχιδια;ναι, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να φιλας ολους τους πελατες σου.... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ καλυτερα να γλυψω τα αρχιδια και τον πουτσο (το κανω με προφιλακτικο) παρα να δωσω γλωσσοφιλα σε εναν αγνωστο.... να ειναι και εμφανισιμος... αμα δεν υπαρχει χημεια ξεχασε το. Οκ, αυτη ειναι η γνωμη μου, μπορει αλλες κοπελες σκεφτουνται αλλιος αν και δεν εχω ακουσει ποτε μου τετοια....
μαλλον εμεις σας εχουμε κακομαθει.. παλια που δεν υπηρχανε τοσα στουντια καμια κοπελα δεν καθοτανε μισιωρα στο δωματιο, ουτε προγραματα υπηρχανε με μασαζ και σεξ σοου κ τλπ.... και εισασταν ολοι ευχαριστιμενοι... τωρα πια δεν σας φτανει μια καλη συμπεριφορα τις κοπελας καθε φορα θελετε ποιο πολλα και ποιο πολλα....Δεν θέλω να γίνομαι γκρινιάρης αλλά πιστεύω οτι κι εμείς όλοι οι απανταχού "πουτανιάρηδες" σας έχουμε καλομάθει λιγάκι.
μαλλον εμεις σας εχουμε κακομαθει.. παλια που δεν υπηρχανε τοσα στουντια καμια κοπελα δεν καθοτανε μισιωρα στο δωματιο, ουτε προγραματα υπηρχανε με μασαζ και σεξ σοου κ τλπ.... και εισασταν ολοι ευχαριστιμενοι... τωρα πια δεν σας φτανει μια καλη συμπεριφορα τις κοπελας καθε φορα θελετε ποιο πολλα και ποιο πολλα....
τα πραγματα αλαζουν.......ανεβαινουν τα χρηματα λογικο ειναι να ανεβουν και οι απαιτησεις!μαλλον εμεις σας εχουμε κακομαθει.. παλια που δεν υπηρχανε τοσα στουντια καμια κοπελα δεν καθοτανε μισιωρα στο δωματιο, ουτε προγραματα υπηρχανε με μασαζ και σεξ σοου κ τλπ.... και εισασταν ολοι ευχαριστιμενοι... τωρα πια δεν σας φτανει μια καλη συμπεριφορα τις κοπελας καθε φορα θελετε ποιο πολλα και ποιο πολλα....
Είμαστε διαφορετικοί οι πελάτες ,όχι επειδή μας κακομάθατε αλλά επειδή αλλάζουν οι παραστάσεις μας. Όταν ο μέσος πελάτης έχει δει 250 terabytes με τσόντες , χυσίματα στη μάπα, κουλούρια κλπ κλπ επόμενο είναι να μην πορνοσυγκινείται πια με μια πίπα και ένα άνοιγμα των ποδιώνεμαλλον εμεις σας εχουμε κακομαθει.. παλια που δεν υπηρχανε τοσα στουντια καμια κοπελα δεν καθοτανε μισιωρα στο δωματιο, ουτε προγραματα υπηρχανε με μασαζ και σεξ σοου κ τλπ.... και εισασταν ολοι ευχαριστιμενοι... τωρα πια δεν σας φτανει μια καλη συμπεριφορα τις κοπελας καθε φορα θελετε ποιο πολλα και ποιο πολλα....
ενοειται αυτο, εχεις απολυτο δικαιο, αλλα εδω τωρα μιλαμε για τα γλωσσοφιλα που ειναι λιγο δυσκολο για μια κοπελα τις δουλειας...Είμαστε διαφορετικοί οι πελάτες ,όχι επειδή μας κακομάθατε αλλά επειδή αλλάζουν οι παραστάσεις μας. Όταν ο μέσος πελάτης έχει δει 250 terabytes με τσόντες , χυσίματα στη μάπα, κουλούρια κλπ κλπ επόμενο είναι να μην πορνοσυγκινείται πια με μια πίπα και ένα άνοιγμα των ποδιώνε
τα πραγματα αλαζουν.......ανεβαινουν τα χρηματα λογικο ειναι να ανεβουν και οι απαιτησεις!
πλεον υπαρχει ποικιλια και αυτο ειναι καλο για μας γιατι μπορουμε να διαλεξουμε!
εσας δεν σας συμφερει και ειναι και λογικο γιατι παλια ηθελε δεν ηθελε που θα πηγαινε????
αυτο καλο ειναι!!! με τα λεφτα μου θα διαλεξω οτι γουσταρω και δεν θα μου κανει κανεις κουμαντο....
σωστα??
Να εξηγήσω λίγο τι έννοω οτι σας έχουμε καλομάθει.Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το σεξ επι πληρωμής μόνο και μόνο για να χύσω και να εκτονωθώ.Αυτό υπάρχουν τρόποι να το κάνω είτε τζάμπα είτε με πολύ λιγότερο κόστος.Οταν δίνω ένα μεροκάματο ή και δύο ή και τρία για μια συνάντηση,δε νομίζω οτι είμαι παράλογος να ζητάω κάτι ξεχωριστό που θα με κάνει να το θυμάμαι και να περάσω πολύ καλά.Ξέρω οτι εκ των πραγμάτων τις περισσότερες φορές θα τα κλάψω τα λεφτά μου,όπως κι έχει γίνει,αλλά τις φορές που η εκάστοτε κοπέλα ήταν καλή στην δουλειά της και γούσταρε ή μ'έκανε να πιστέψω οτι γούσταρε, η εμπειρία είναι μοναδική!Πιστεύω οτι όλοι οι συναγωνιστές καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοώ.Απλά υπάρχουν και κάποιοι στερημένοι που τους αρκεί με 150 ευρώ μια καλή πίπα ή με 250-300 ευρώ να τους ανοίξει τα πόδια μια όμορφη νέα κοπέλα και να κάθεται σαν άγαλμα να την κουτουπώσουν.Εμένα αυτά δεν μου αρκούν.Μου φαίνονται εκμετάλευση.Αυτή είναι η άποψή μου.Ισως να 'μαι εγώ ο παράξενος.