φιλε jaygatsby εχω παει αρκετες φορες Γερμανια...μαλιστα ταξιδευω εκει απο το 1990,εχω συγγενεις κ παω συχνα...πιο πολυ Μοναχο μερια κ μια φορα Βερολινο(περυσι)..δεν εχει παει ουτε σε στουντιο εκει,ουτε σε μπουρδελα κ τα συναφη,αλλα πηγαίνωντας τοσα χρονια κ βλέποντας το επιπεδο ζωής των Γερμανων το μονο που μπορω να συμπαιρανω ειναι οτι στανταρ στον αγοραίο ερωτα θα υπαρχει υψηλο επίπεδο.
Συμφωνω με αυτα που λες κ γω καπως ετσι το βλέπω το θέμα (δεν ειμαι αγαπουλης-αυτο το λεω για τους κακεντρεχεις),θελω την γυναικα να την αισθανομαι με οτι συνεπαγεται αυτο...για αυτο πολλες φορες την ψαχνω την δουλεια ειδικα στον αγοραίο ερωτα...εγω fast food γαμησι,μπες-βγες,δεν μου αρεσει,σε οποιον αλλο αρεσει,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.για αυτο γουσταρω κ τα γλωσσοφιλα κ τα 69 κτλ...οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι κατα του γλωσοφιλου με εργαζομενα κοριτσια,αλλα απο την αλλη πολλοι απ αυτους κανουν 69 χωρις κανενα προβλημα...(οποτε τι ειναι χειροτερο,ας μας πουν οι ιδιοι...).
Εχω 10 κ βαλε χρονια που παω τσαρκες κ κανω οτι κανω κ απο θεμα υγειας-ευτηχως-δεν επαθα ποτε τιποτα...οποτε φιλτατοι ολα ειναι σχετικα κ τυχερα καμμια φορα.