Ή είμαστε καμικάζι ή δεν είμαστε... http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_039.gif[/img[/URL]]
[/quote]
το γλυφοκωλι εχει τους ιδιους κινδυνους με το γλυφομουνι? ;) η χειροτερους?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλειφομούνι σε μπουρδέλο-στούντιο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 244
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν ειναι σκατωμενη η κολοτρυπιδα χεστα που λενετο γλυφοκωλι εχει τους ιδιους κινδυνους με το γλυφομουνι? ;) η χειροτερους?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
το γλυφοκωλι εχει τους ιδιους κινδυνους με το γλυφομουνι? ;) η χειροτερους?
Μια στιγμή να ρωτήσω τον γιατρό εδώ στο Συγγρού που είμαι και θα σου πω...
αν ειναι σκατωμενη η κολοτρυπιδα χεστα που λενε
αν δεν ειναι?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχει σχεδον τα ιδια συν ηπατιτιδα ΑΜια στιγμή να ρωτήσω τον γιατρό εδώ στο Συγγρού που είμαι και θα σου πω...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν δεν ειναι?
ελευθερα και η παναγια μαζι σουαν δεν ειναι?
ελευθερα και η παναγια μαζι σου
οχι ευχαριστω.
ειμαι κατα της πραγματικα στενης επαφης με πουτανες ;)
απλα πρεπει να καταλαβουμε καποια στιγμη οτι ολα αυτα,γλυφομουνια,γλυφοκωλια,ακαπωτες πιπες
στο μονο που οδηγουνε ειναι σε συλλογη ασθενειων ;)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
μια φορά είχα πιάσει κουβέντα εκτός μπουρδελου με ένα τσατσο πουστης φυσικά, ``έρχονται και ζητάνε να κάνουν γλειφομούνι οι μαλάκες που να ξεραν που βάζουν τη γλώσσα τους μέσα στις κρέμες και τη βρομιά, καλύτερα να γλείψεις το μουνί της γιαγιά σου είναι πολύ πιο καθαρό'' μου έλεγε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και το τρυπιδι θα ελεγα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε φιλε μας αηδιασες κι εσυ και τρωμε...μια φορά είχα πιάσει κουβέντα εκτός μπουρδελου με ένα τσατσο πουστης φυσικά, ``έρχονται και ζητάνε να κάνουν γλειφομούνι οι μαλάκες που να ξεραν που βάζουν τη γλώσσα τους μέσα στις κρέμες και τη βρομιά, καλύτερα να γλείψεις το μουνί της γιαγιά σου είναι πολύ πιο καθαρό'' μου έλεγε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Και εγω οταν ημουν πιο μικρος με καποιες που ειχα αναπτυξειε καλα κ νομιζεις οτι θα λιωσει η επαγγελματιας?
καποιες σχεσεις(εννοω φιλικες με επαγγελματιες)
με το γλυψειμο της ειχα κανει μερικες φορες να λιωσουν
Επειδη εισαι γυναικα σεβαστη μεν η γνωμη σου αλλα μην
εκφραζεσαι κατηγορηματικα για πραγματα που δεν
ξερεις ειναι ενοχλητικο ,δινει την αισθηση του ξερολα!
Τωρα για τα θεματα υγειας ο καθενας παιρνει την ευθυνη του
Βεβαια ημουν και τυχερος γιατι γυρω στα εικοσι μου δεν υπηρχε ακομη το
AIDS
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρε αφήστε μας να γλύψουμε με την ησυχία μας...
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
...ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Τί άλλο να κάνω με όλα τα παιδιάστικα μηνύματα ? ? ? Με έπιασε ο Γέλωτας !!!
Συνοψίζοντας:
"Δεν γαμώ κώλο που κλάνει και μουνί που κατουρεί μα την παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή"...μπούχαχαχα
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? ? ? Άμα δεν κάνεις γλυφομούνι, γλυφοκώλι, ποδολαγνεία, να γλύφεις την γκόμενα από το
μικρό της δαχτυλάκι και να πηγαίνεις γλύφοντας μέχρι το μουνάκι και το κωλοτρυπίδι χωρίς η γλώσσα να
χάνει επαφή με το κορμί της, τή να την κάνεις την ζωή ας είναι κι άλλη τόση αν η πουτάνα η ψωλή δεν
θέλει να καβλώσει ? ? ? !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ βέβαια οτι όλα αυτά δεν τα κάνουμε σε 'άγνωστές μας τάνες' αλλά σε τάνες που έχουμε πάει αρκετές φορές
και έχουμε διαπιστώσει οτι είναι 'καθαρές' (πλένονται καλά κ.λ.π.).
Συνοψίζοντας:
"Δεν γαμώ κώλο που κλάνει και μουνί που κατουρεί μα την παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή"...μπούχαχαχα
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? ? ? Άμα δεν κάνεις γλυφομούνι, γλυφοκώλι, ποδολαγνεία, να γλύφεις την γκόμενα από το
μικρό της δαχτυλάκι και να πηγαίνεις γλύφοντας μέχρι το μουνάκι και το κωλοτρυπίδι χωρίς η γλώσσα να
χάνει επαφή με το κορμί της, τή να την κάνεις την ζωή ας είναι κι άλλη τόση αν η πουτάνα η ψωλή δεν
ΠΡΟΣΟΧΗ βέβαια οτι όλα αυτά δεν τα κάνουμε σε 'άγνωστές μας τάνες' αλλά σε τάνες που έχουμε πάει αρκετές φορές
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
έχουμε γυναίκες και γκόμενες που τις γλείφουμε και μας γλείφουν που τις καυλώνουμε και μας καυλώνουν δεν περιμένουν το κάθε βρωμόμουνο, ξέρεις υπάρχουν και άντρες που δεν πάνε μόνο με πουτάνες......ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Τί άλλο να κάνω με όλα τα παιδιάστικα μηνύματα ? ? ? Με έπιασε ο Γέλωτας !!!
Συνοψίζοντας:
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
έχουμε γυναίκες και γκόμενες που τις γλείφουμε και μας γλείφουν που τις καυλώνουμε και μας καυλώνουν δεν περιμένουν το κάθε βρωμόμουνο, ξέρεις υπάρχουν και άντρες που δεν πάνε μόνο με πουτάνες...
...χαχαχαχαχα !!! Και το παιδάκι απάντησε !!!
Βρε ΟΥΦΟ αφού όπως λες 'σε καυλώνουνε' οι γκόμενές σου γιατί τότε πας στις 'πουτάνες' με τα 'βρωμόμουνα' ?
Ε ? ΟΕΟ ? ΑΕΑ ? ...μπούχαχαχαχαχαχα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
τή να την κάνεις την ζωή ας είναι κι άλλη τόση αν η πουτάνα η ψωλή δεν
Είπες τα πάντα όλα καυλιάγκουρα.
Ποδολαγνεία με την καμία όμως σιχαίνομαι. *P
Επισκέπτης
έχουμε γυναίκες και γκόμενες που τις γλείφουμε και μας γλείφουν που τις καυλώνουμε και μας καυλώνουν δεν περιμένουν το κάθε βρωμόμουνο, ξέρεις υπάρχουν και άντρες που δεν πάνε μόνο με πουτάνες...
ο καθενας με τα γουστα του!Αλλος πουτανες αλλος σαν και του λογου σου γλυφοκωλια σε πακηδες!
Ηοτσκορπιε απεριοριστο ρεσπεκτ!Αμαν με τα φλωρακια που εχουν κατακλισει τα μπουρδελοθρεντ και μας δινουν συμβουλες υγιεινης!
Και εγω οταν παω με τανα της κανω λαμπικο τα ποδαρακια και μετα το μουνακι μεχρι να λιωσει στην γλωσσα μου!
Οι υπολοιποι πηγαινετε στο να κανεται σαν γιαγουλες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ωραιος και μερακλης...εγκρινω......ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Τί άλλο να κάνω με όλα τα παιδιάστικα μηνύματα ? ? ? Με έπιασε ο Γέλωτας !!!
Συνοψίζοντας:
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμενα η καυλα ειναι να γλυψω πουτανα μετα απο αλβανοπακιστανο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44