Νέα

Γλειφομούνι σε μπουρδέλο-στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ρε συνάδελφοι τα έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι το γλειφομούνι σε μπουρδέλα/στούντιο είναι άκρως επικίνδυνο και πραγματικά βλακώδες σε πουτάνες κατά τη γνώμη μου. Όποιος βέβαια θέλει να ρισκάρει, ο δρόμος ανοιχτός...
Επίσης χιλιάδες φορές έχουμε πει ότι το έχουμε πει χιλιάδες φορές

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γλυφομουνι σε πουτανες ????.................  Μακριαααααααααααααααααααααααααααααααααα....................  Κυκλοφορει και υπατητιδα  συναδελφοι.........και χιλια δυο αλλα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Να κάνω μια παρατήρηση ? Έχουμε πει ένα δισεκατομμύριο φορές τους κινδύνους που εμπεριέχουν ακάπωτα, γλειφομούνια κλπ. Τα είπαμε , τα ξαναείπαμε , υπάρχει ειδικό θρεντ, αναλύθηκε κάθε δυνατή παράμετρος . Από εκεί και πέρα ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν κάποιος συναγωνιστής εκφράσει μια τέτοια επιθυμία πρέπει να ξανασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Και δώστου ξανά μανά "καλά ρε μαλάκες γλειφομούνι σε πουτάνα" , και άντε πάλι "Ακάποτο με  πουτάνα ρε μαλάκες?  :jerking:"
Ξαναλέω προς τους διάφορους γιατρούς.
Τα είπαμε για τους κινδύνους . ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ! Καταντάει αηδία. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην προσωπική ερωτική , όπως τη βρίσκει χωρίς τους διάφορους κριτές - Ιπποκράτες .

Πες τα ρε φιλε επιτελους!!!
ρωτάς κατι που γουσταρεις για την ευχαριστηση σου.απο τη στιγμη που εισαι ενημερωμενος για τον κινδυνο,δεν εχουν ουσια οι αφορισμοι απο συνφορουμίτες.
Εδω εχουμε ακουσει στο σαιτ αυτο το''μπουρδελα'',γιατί πηγαινουμε σε πουτανες?Για μαγειρικη ας πανε σε αλλο φορουμ...

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Ok παιδιά, με πείσατε! Ειναι οντως ρισκο μεγαλο να το κανεις σε πουτανα....
Ομολογω ότι όλα αυτα περι κινδυνων τα εχω ξανακουσει πολλες φορές, αλλα ηθελα να δοκιμασω όπως είπε και ενας φιλος παραπάνω... :think:
Τελευταια φορα που εκανα γλειφομουνι σε γυναικα ηταν οταν ειμουν 18 χρονων στην Γ Λυκειου, και αργοτερα σε μια συμφοιτιτρια μου τον επομενο χρονο... (τωρα ειμαι στα 27)

Ειναι ΣΚΕΤΗ καυλα να κανεις μια γυναικα να "λειώνει" κυριολεκτικά από ηδονή με την γλώσσα σου....
Η κοπελα μου που εχουμε σχεση εδω και 1,5 χρονο δεν γουσταρει να της κανω... Αυτη αντιθετως, με ξεζουμιζει καθε φορα που μου κανει πιπα πολυ ευχάριστα, και τα πινει κιολας...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλαβω το κολλημά της... Ισως επειδη ειναι πολυ ντροπαλή και νιωθει καποιε ς ανασφαλειες για το σωμα της γενικότερα...

Κι εγω εχω μεινει με την "καυλα" να κανω ενα απολαυστικο γλυφομουνι σε μια ωραια κοπέλα, που θα ειναι ευχαριστο τοσο σε μενα όσο και σε αυτήν !

ΤΙ να κανω ????

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ομολογω ότι όλα αυτα περι κινδυνων τα εχω ξανακουσει πολλες φορές, αλλα ηθελα να δοκιμασω όπως είπε και ενας φιλος παραπάνω... :think:
Τελευταια φορα που εκανα γλειφομουνι σε γυναικα ηταν οταν ειμουν 18 χρονων στην Γ Λυκειου, και αργοτερα σε μια συμφοιτιτρια μου τον επομενο χρονο... (τωρα ειμαι στα 27)

Ειναι ΣΚΕΤΗ καυλα να κανεις μια γυναικα να "λειώνει" κυριολεκτικά από ηδονή με την γλώσσα σου....
Η κοπελα μου που εχουμε σχεση εδω και 1,5 χρονο δεν γουσταρει να της κανω... Αυτη αντιθετως, με ξεζουμιζει καθε φορα που μου κανει πιπα πολυ ευχάριστα, και τα πινει κιολας...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλαβω το κολλημά της... Ισως επειδη ειναι πολυ ντροπαλή και νιωθει καποιε ς ανασφαλειες για το σωμα της γενικότερα...

Κι εγω εχω μεινει με την "καυλα" να κανω ενα απολαυστικο γλυφομουνι σε μια ωραια κοπέλα, που θα ειναι ευχαριστο τοσο σε μενα όσο και σε αυτήν !

ΤΙ να κανω ????
Χωρισε την αμα θες να κανεις γλειφομουνι σε πουτανες.
Το ρισκο να το παρεις για τον εαυτο σου,αλλά δεν ειναι σωστο να εκθετεις στον κινδυνο και την κοπελα σου.σε αυτο όλα και όλα......

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
κάνε ΕΜΒΟΛΙΑ ! ,...και μετά προχώρα,... :lheel:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ΤΙ να κανω ????
ε καλα κ νομιζεις οτι θα λιωσει η επαγγελματιας?  :rolleyes:

μα καλα κ αυτη η κοπελα σου, ουτε μια φορα δεν σ αφησε? ελεος... σαικο γυναικες...

κ καλυτερα να προσεχεις τι κανεις με αλλες γιατι αν κολλησεις κατι θα κολλησεις κ τη δικια σου μετα..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε ευχαριστούμε bıte για τη προσφορά στο χώρο

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τι μ...ακι τι παγωτο ξυλακι  . προτιμω το 2 και μονο 1.70 .

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θεωρητικά και με το γλύψιμο βυζιών δε μπορείς να κολήσεις? αφου έχουν προηγηθεί άλλοι 15 δηλαδη ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
........Και μαλιστα αφου δεν πλενεται κιολαs

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και με το άγγιγμα στις μπετούγιες των μπουρδέλων μπορεί να κολλήσεις ασθένειες.Δεν είναι αποστειρωμένοι χώροι.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε    μην γλυφεται τατανες  θα γινεται Στρατηγοι χωρις να το καταλαβεται :headbang: :headbang: :headbang:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Να κάνω μια παρατήρηση ? Έχουμε πει ένα δισεκατομμύριο φορές τους κινδύνους που εμπεριέχουν ακάπωτα, γλειφομούνια κλπ. Τα είπαμε , τα ξαναείπαμε , υπάρχει ειδικό θρεντ, αναλύθηκε κάθε δυνατή παράμετρος . Από εκεί και πέρα ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν κάποιος συναγωνιστής εκφράσει μια τέτοια επιθυμία πρέπει να ξανασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Και δώστου ξανά μανά "καλά ρε μαλάκες γλειφομούνι σε πουτάνα" , και άντε πάλι "Ακάποτο με  πουτάνα ρε μαλάκες?  :jerking:"
Ξαναλέω προς τους διάφορους γιατρούς.
Τα είπαμε για τους κινδύνους . ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ! Καταντάει αηδία. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην προσωπική ερωτική , όπως τη βρίσκει χωρίς τους διάφορους κριτές - Ιπποκράτες .
                                                                                    Πολυ σωστα.

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
σορρυ να ρωτησω κατι? σορρυ ε...

για ποιο λογο, να θες να κανεις κατι τετοιο σε μια ιεροδουλη? αυτη ειναι εκει μονο για το10λεπτο σου για να περασεις καλα οσο γινεται, να σου φυγει οτι ειναι να σου φυγει χαχα κ απο δω παν κ αλλοι

ανεξηγητο μου φαινεται, που καποιοι ενδιαφερονται να βρουν κατι τετοιο :think:
μην σχολιασω οτι ειναι επικινδυνο..

Σόρρυ να ρωτήσω κάτι εσένα και τους άλλους έξυπνους που πετάχτηκαν (flynow klp); Εσύ τί είσαι, η μαμά του; Στην τελική ποιος σε ρώτησε για το τί είναι επικίνδυνο και το τί όχι;

Ως πότε θα πετάγονται όλοι οι υποχόνδριοι/υποχόνδριες εκεί που δεν τους σπέρνουν και θα βγάζουν τα threads εκτός θέματος; Γιατί οι moderators δεν στέλνουν αυτά τα posts στην κατηγορία 'υγεία';

σκεφτομαι δε νομιζς οτι το εχω μετανιωσει.....αν και δεν ηξερα οτι μπορει και να υπαρχουν συνεπειες(υπατιττιδες κτλ).

Όταν καταφέρεις να γράψεις τη λέξη ηπατίτιδα, ίσως να μάθεις και πώς μεταδίδεται για να συμβουλέψεις κι εμάς

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το θέμα δημόσια υγεία είναι κάτι που μας αφορά όλους,κι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κριτική και να δώσουμε συμβουλές.Σε αυτό το φόρουμ,και πίσω από ένα ψευδώνυμο μπορεί να είναι ένα παιδί 15-16 ετών,που δεν ξέρει πώς μεταδίδονται τα νοσήματα που αφορούν το σεξ,και μέσα στον ενθουσιασμό του να κάνει κάτι που δεν πρέπει.Θα αρπάξει μια ασθένεια και,χωρίς να το ξέρει,μπορεί να τη μεταβιβάζει σε άλλους και άλλες.Σκεφτείτε ένα παιδί να αρπάξει μια ασθένεια,να μην το ξέρει,και να πάει σε ένα μπουρδέλο μετά από λίγες ημέρες και να σπάσει το προφυλακτικό.Θα το αρπάξει και η πόρνη,και αν μετά από λίγο καιρό ένας από εμάς έχει μια αντίστοιχη εμπειρία-σπάσιμο προφυλακτικού-πιθανόν να πάρει την ασθένεια.Και μην πει κάποιος για πιθανότητες και για στατιστική διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τη ζωή μας,όχι με ΚΙΝΟ ΤΖΟΚΕΡ κλπ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σόρρυ να ρωτήσω κάτι εσένα και τους άλλους έξυπνους που πετάχτηκαν (flynow klp); Εσύ τί είσαι, η μαμά του; Στην τελική ποιος σε ρώτησε για το τί είναι επικίνδυνο και το τί όχι;

Ως πότε θα πετάγονται όλοι οι υποχόνδριοι/υποχόνδριες εκεί που δεν τους σπέρνουν και θα βγάζουν τα threads εκτός θέματος; Γιατί οι moderators δεν στέλνουν αυτά τα posts στην κατηγορία 'υγεία';

Όταν καταφέρεις να γράψεις τη λέξη ηπατίτιδα, ίσως να μάθεις και πώς μεταδίδεται για να συμβουλέψεις κι εμάς

Εσενα γιατι σε πειραξε αυτα που γραψανε? Μηπως εχουμαι μπερδεψει τους λογους που παμε σε ιεροδουλες?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

πας καλα? στεκεις?
η ερωτηση μου ηταν γιατι να το κανει καποιος
ηταν κανονικη απορια
παραξενο? παραλογο? εσενα τι σε κοφτει?
κ τι σ ενοχλησε εσενα αν ειπα οτι ειναι επικινδυνο το σπορ? ειναι. αυτο ειναι γεγονος κ ουτε καν ασχοληθηκα να γραψω τπτ πανω σ αυτο γιατι οποιος δνε γνωριζει τις συνεπειες των πραξεων του ειναι αξιος της μοιρας του.. ας μην παιρνει κ αλλους στο λαιμο του ομως.

το προβλημα σου εσενα ποιο ειναι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom