aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ρε φιλε ελεοςΕγω δεν γλυφω μονον αλλα βαζω την γλωσσα μου μεσα βαθια στο κωλαντερο της . Θα τραβηξω κανενα βιντεο να σας δειξω
ρε φιλε ελεοςΕγω δεν γλυφω μονον αλλα βαζω την γλωσσα μου μεσα βαθια στο κωλαντερο της . Θα τραβηξω κανενα βιντεο να σας δειξω
δοκιμασε εδω τυπεναι εχω βιντεο αλλα δεν δεχονται να τα ανεβασουν . μου τα απορριπτουν. δεν ξερω πιο site θα τα δεχτει
δοκιμασε εδω τυπε![]()
στον γουγλη τυπεπου το βρήκες ρε συ...
οχι και ετσι ρε φιλε....δοκιμασε εδω τυπε![]()
Κι αυτο τυπεδοκιμασε εδω τυπε![]()
που το βρήκες ρε συ...
ναι η γυναικα μου γλυφει και τα αρχιδια και τον κωλο. Αλλα πιο πολυ εγω της τον γλυφω.
τυπε ετσι σε προετοιμασε και παραλιγο να στον φορεσει ο ταριφας?ναι η γυναικα μου γλυφει και τα αρχιδια και τον κωλο. Αλλα πιο πολυ εγω της τον γλυφω.
αυτο ειναι αληθεια. Αλλα το αποφυγατυπε ετσι σε προετοιμασε και παραλιγο να στον φορεσει ο ταριφας?![]()
γιαυτο σου γινε ο κωλος σαν διευρω πουσταρααυτο ειναι αληθεια. Αλλα το αποφυγα
θα πηδηξει σημερα ο ταριφας?Σημερα θα ερθει ο ταξιτζης . Της ειπα της δικια μου να το ξυρισει καλα το μουνι της και να ειναι καθαρη. Πρεπει να κανει καλη εντυπωση
θα πηδηξει σημερα ο ταριφας?![]()
αυτο ειναι αληθεια. Αλλα το αποφυγα
Εσυ εισαι ετοιμος;Πλυμενος ;Ξυρισμενος;!!!!Σημερα θα ερθει ο ταξιτζης . Της ειπα της δικια μου να το ξυρισει καλα το μουνι της και να ειναι καθαρη. Πρεπει να κανει καλη εντυπωση