aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ρε φιλε ελεοςΕγω δεν γλυφω μονον αλλα βαζω την γλωσσα μου μεσα βαθια στο κωλαντερο της . Θα τραβηξω κανενα βιντεο να σας δειξω
ρε φιλε ελεοςΕγω δεν γλυφω μονον αλλα βαζω την γλωσσα μου μεσα βαθια στο κωλαντερο της . Θα τραβηξω κανενα βιντεο να σας δειξω
δοκιμασε εδω τυπεναι εχω βιντεο αλλα δεν δεχονται να τα ανεβασουν . μου τα απορριπτουν. δεν ξερω πιο site θα τα δεχτει
δοκιμασε εδω τυπε
στον γουγλη τυπεπου το βρήκες ρε συ...
οχι και ετσι ρε φιλε....δοκιμασε εδω τυπε
Κι αυτο τυπεδοκιμασε εδω τυπε
που το βρήκες ρε συ...
ναι η γυναικα μου γλυφει και τα αρχιδια και τον κωλο. Αλλα πιο πολυ εγω της τον γλυφω.
τυπε ετσι σε προετοιμασε και παραλιγο να στον φορεσει ο ταριφας?ναι η γυναικα μου γλυφει και τα αρχιδια και τον κωλο. Αλλα πιο πολυ εγω της τον γλυφω.
αυτο ειναι αληθεια. Αλλα το αποφυγατυπε ετσι σε προετοιμασε και παραλιγο να στον φορεσει ο ταριφας?
γιαυτο σου γινε ο κωλος σαν διευρω πουσταρααυτο ειναι αληθεια. Αλλα το αποφυγα
θα πηδηξει σημερα ο ταριφας?Σημερα θα ερθει ο ταξιτζης . Της ειπα της δικια μου να το ξυρισει καλα το μουνι της και να ειναι καθαρη. Πρεπει να κανει καλη εντυπωση
θα πηδηξει σημερα ο ταριφας?
αυτο ειναι αληθεια. Αλλα το αποφυγα
Εσυ εισαι ετοιμος;Πλυμενος ;Ξυρισμενος;!!!!Σημερα θα ερθει ο ταξιτζης . Της ειπα της δικια μου να το ξυρισει καλα το μουνι της και να ειναι καθαρη. Πρεπει να κανει καλη εντυπωση