βεβαια και γλυφουμε τον κωλο της γυναικας μας . εμενα δεν μου καθετε η γυναικα μου αν δεν της τον γλυψω
Ήρωα!!!
βεβαια και γλυφουμε τον κωλο της γυναικας μας . εμενα δεν μου καθετε η γυναικα μου αν δεν της τον γλυψω
σαφώς και δεν μπορώ να κρίνω από μια φωτογραφία, αλλά υποθέτω ότι το ανοιχτόχρωμο μέρος της κυρίας προήλθε έπειτα από έντονο κνησμό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω μυκητίασης
μπορώ να υποθέσω μάλιστα ότι η μυκητίαση ξεκίνησε από τον πρωκτό και διαδόθηκε μέχρι και το αιδίο λόγω αδιαφορίας της κυρίας και αποφυγής επίσκεψης σε γιατρό
ποπο φιλε....εχει κανει και λευκανση κωλοτριπιδας....αρε τυχερεΝα να τον δειτε και πιο καλα
πεντακαθαρος
εμενα γιατι μου φενεται πως κρεμετε το παπαρι....ασε και που οι πλατες αυτες δεν ειναι γυναικειες.....ασε τυπε φιδια και η φωτογραφια και το στορυ σου.... :- :-Τρελαίνομαι να γλείφω κωλαράκια αρκεί να έχει σχολαστικά καθαριστεί η κωλοτρυπίδα !
Στην φωτό βλέπετε ένα κωλαράκι καθαρό της 55χρονης μάνας ενός φίλου μου! Γουστάρει με 1000 να της τον γλείφω !
πρόσφατα είχα πετύχει βιντεάκι στο γνωστό και μη εξαιρεταίο xhamster, όπου η τύπισσα έκανε facesitting στον τύπο και έκλανε ανά διαστήματα μέσα στη μούρη του λέγοντας επιδεικτικά μάλιστα "it smells good, huh?" και ο τύπος με το κλανίδι και την κωλότρυπα στην μούρη τα υπέμενε όλα γουστάρωντας κιόλας..η κάβλα είναι την ώρα που της τονε γλύφεις να σε κλάσει...μιλάμε καταπίνεις τρελό καυσαέριο...ούτε στην Ομόνοια να ήσουν...
πρόσφατα είχα πετύχει βιντεάκι στο γνωστό και μη εξαιρεταίο xhamster, όπου η τύπισσα έκανε facesitting στον τύπο και έκλανε ανά διαστήματα μέσα στη μούρη του λέγοντας επιδεικτικά μάλιστα "it smells good, huh?" και ο τύπος με το κλανίδι και την κωλότρυπα στην μούρη τα υπέμενε όλα γουστάρωντας κιόλας..
έψαξα μπας και το ξεθάψω να σου δώσω λινκ, αλλά δεν..
μηπως ειναι της φαλαινας ο φυσητηρας;οριστε σφικτιρας
να τις περασεις ενα σετ τσιμουχες 5αρεςΕμενα παντα με κλανει οταν της γλυφω την κολοτρυπιδα. της φευγουν γιατι χαλαρωνει ο σφικτιρας.
να τις περασεις ενα σετ τσιμουχες 5αρες
μηπως ειναι της φαλαινας ο φυσητηρας;
ναι εχω βιντεο αλλα δεν δεχονται να τα ανεβασουν . μου τα απορριπτουν. δεν ξερω πιο site θα τα δεχτει