Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Έτσι μπράβο 130 όχι 200-300 που έχετε ανεβάσει τις τιμές.
Έτσι μπράβο 130 όχι 200-300 που έχετε ανεβάσει τις τιμές.
Το πρόβλημα είναι ότι και οι περισσότερες από αυτές που παίρνουν παραπάνω δεν είναι για παραπάνω...τη κοβεις να ειναι για παραπανω don?
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η φωτό της Danni δεν είχε ξαναεμφανιστεί αρκετά παλαιότερα εδώ και μετά κατέβηκε;
Καλά θυμάσαι "γέροντα"...
και εσύ οπτικός τύπος;
;)
Οπτικός και αριθμομνήμων
Η φωτό αυτή δεν είναι σε ένα Studio στην λεωφ. αθηνών, στο και καλά καλό δωμάτιο, ή κάνω λάθος?
Όλα τα ξέρεις ;)Δεν κάνεις ! κάποτε δεχόταν incall εκεί το πρακτορείο
Για δες τι μαθαίνουμε... ;)
Κοπάνα την ΣΚ να σου κάτσει 2/2Μαλακίες έχω 0/2 σουτ ο% >
Για ποια λες ρε τυπεΤην κοπελα την γνωριζω απο,παλια και θα ελεγα πως απο εμφανιση αξιζει αν κανεις εξερεσει την μεγαλη μυτη της. Στο σεξ μαζι μου ηταν πολυ μακρια απο αυτα που περιγραφονται στην κριτικη της .Σχεδον δειχνει να ποναει και δεν ειναι για πολα πολα.
Δε ξερω αν εχει βελτιωθει τωρα που βγηκε σαν εσκορτ αλλα απο το συνολο αξιζουν μονο τα βυζια και ο πεταχτος κωλος της.
Νομιζω πως το γραφειο το εκανε πλεον συστημα να βγαζει παλιες γνωριμες και μονιμες κατοικους Αθηνων
Αν λες για την Βίκυ κανείς λάθος,είναι κολλητη της Adelinas και πρωτοήρθε Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε. Δεν έχει καμία σχέση με στούντιοΤην κοπελα την γνωριζω απο,παλια και θα ελεγα πως απο εμφανιση αξιζει αν κανεις εξερεσει την μεγαλη μυτη της. Στο σεξ μαζι μου ηταν πολυ μακρια απο αυτα που περιγραφονται στην κριτικη της .Σχεδον δειχνει να ποναει και δεν ειναι για πολα πολα.
Δε ξερω αν εχει βελτιωθει τωρα που βγηκε σαν εσκορτ αλλα απο το συνολο αξιζουν μονο τα βυζια και ο πεταχτος κωλος της.
Νομιζω πως το γραφειο το εκανε πλεον συστημα να βγαζει παλιες γνωριμες και μονιμες κατοικους Αθηνων
Την κοπελα την γνωριζω απο,παλια και θα ελεγα πως απο εμφανιση αξιζει αν κανεις εξερεσει την μεγαλη μυτη της. Στο σεξ μαζι μου ηταν πολυ μακρια απο αυτα που περιγραφονται στην κριτικη της .Σχεδον δειχνει να ποναει και δεν ειναι για πολα πολα.