Είχα κλείσει να συναντήσω τη Lola αλλά μετά από μια εβδομάδα πολύ γεμάτη και φορτισμένη πήγα στη συνάντηση μόνο για να μην χάσει η κοπέλα το ραντεβού, σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις έχει τύχει να ακυρώσω. Με την καλή της διάθεση η Lola έσωσε το ραντεβού και μου πρόσφερε αυτό που χρειαζόμουν, καθάρισε το κεφάλι μου.
Πρόσωπο φρέσκο, συμπαθητικό, πιο γλυκό από των φωτογραφιών. Σωματάκι αξιολογότατο, ψηλή, αδύνατη όχι skinny, με κοιλίτσα πλάκα και ευμεγέθες βυζάκι στο ύψος του, όπως μου αρέσει. Κωλαράκι σφιχτό με καμπύλες, καθαρή λευκή επιδερμίδα, χωρίς επεμβάσεις, μόνο με ένα μικρό tattoo.
Πολύ άνετη, φιλική, δοτική και χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια. Ίσως περισσότερο χαμογελαστή από όσο θα αρέσει σε μερικούς, με τσιριχτό γέλιο, εμένα δεν με χάλασε καθόλου, μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Δυστυχώς περιορισμένα Αγγλικά αλλά έχει διάθεση να επικοινωνήσει.
Εξαιρετική συμπεριφορά και συμμετοχή, μου άρεσε ιδιαίτερα ότι είχε πολύ καλή διάθεση και ενέργεια, δεν έβαλε κασέτα και η συνάντηση είχε κάτι φυσικό σαν να ήσουν με την γκόμενα σου. Πίπα ερασιτεχνική, εφηβική θα έλεγα, αλλά το προσπαθούσε.
Μια πολύ τίμια συνάντηση με μια γοητευτική νέα γυναίκα, για εμένα αστεράκι η Lola, σίγουρα θα την ξανασυναντήσω. Σε ευχαριστώ Lola T.