Μα εσεις δεικτικα αναφερατε οτι η δεσποινιαδα ντανι δεν ειναι για πολλα πολλα.Απο αλλου ομως φαινεται οτι ετσι κ αλλιως δε σας αρεσουν.Οπως επισης το να κανετε επιλεκτικα δεικτικα σχολια δεν ειναι σωστο.Και επιτρεψτε μου..ΔΕΝ ειστε νεο μελος.Νεα εγγραφη κανατε.Το ασπρο ειναι ασπρο και το μαυρο ειναι μαυρο κυριε μου δεν μπορειτε να το <βαφτιζεται> οπως βολευει εσας.Μονος σας επιβεβαιωνεστε.
Ακουστε κυριε δεν ξερω τι σας ενοχλει εγω εκανα ενα σχολιο για την Ντανι και εχω γραψει και κριτικη που την βαλατε σε εισαγωγικα για την Ιζαμπελα.
Αν αναφερεστε στην κριτικη μου ειστε σε λαθος νημα προφανως εδω γραφω για καποια αλλη.
Εχετε καποιο λογο προφανως να τα βαζετε μαζι μου γιατι πειραξα καποια φιλη σας .
Δεν πειραζει θα σας περασει εγω θα γραφω αυτα που περνω αφου πληρωνω και εχω δικαιωμα να ειμαι η να μην ειμαι ευχαριστημενος.
Εσεις τι ρολο βαρατε κυριε ? σας προκαλω λοιπον να ααποδειξετε την κατηγορια σας αλλιως σιωπηστε για παντα ΚΥΡΙΕ
Μην το συνεχισετε σας παρακαλω γιατι μολις ειδα στο προφιλ σας οτι εχετε παρει εργολαβια κριτικες για το γραφειο της Ιζαμπελας.
Ευχαριστω