Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
κομοδινο ναι , γιουβαρλακι οχι , εχει σωματαρα ...
Μα κάποιοι έγραψαν ότι είναι πολύ γεμάτη ?
κομοδινο ναι , γιουβαρλακι οχι , εχει σωματαρα ...
αν ησουν λιγο παρατηρητικος τα σχολια στα γραφεια και οχι μονο στο γκλαμουρ η πλειοψηφια ειναι απο πελατες στουντιο και οικων ή με 1-5 κριτικες 1 ανα χρονοπαντως στα σχολια κατω απο αρκετες κριτικες τελευταια-ειδικα κατω απο καποια αποτυχημενα ραντεβου-παρατηρω οτι ορισμενοι ριχνουνε χοντρο κραξιμο στο γκλαμουρ,που νταξει δεν λεω σιγουρα δεν ειναι ολα τελεια,αλλα μου κανει καπως υπερβολικο,δηλαδη τοσο κακο ειναι πια,συγκριτικα με αλλα γραφεια που ειναι εντελως τραγικα.
εγω σιγουρα δεν αφηνω τα απειρα λεφτα,οποτε σιγουρα καταλαβαινω πως καποιος που αφηνει πολυ περισσοτερα λεφτα απο μενα θα εχει σιγουρα και πολυ περισσοτερες απαιτησεις απο μενα,συγκριτικα ομως με ποιο γραφειο θα εχει πολυ περισσοτερες απαιτησεις?
ή εχει περισσοτερες απαιτησεις σε σχεση με το περσινο γκλαμουρ?
νομιζω οτι κ ο πολεμος εχει παιξει το ρολο του κ ισως δεν εχουμε την πληθωρα που ειχαμε παλιοτερα.
παρολαυτα ειμαι ευχαριστημενος που το γκλαμουρ επιμενει να παιζει μονο σοβιετικη ενωση και δεν μας εχει φλομωσει με λατινικη αμερικη οπως αλλα γραφεια,οπου τα κοριτσια που ερχονται απο εκει κατω συμπεριφερονται οπως οι μαυρες που ειχανε σκασει πριν απο 20 χρονια στην πλατεια θεατρου που τις ψωνιζες να τις γαμησεις κ σου ζηταγανε εξτρα λεφτα για να βγαλουν το σουτιεν σου κ αλλα τραγικα.
ετσι κ οι λατινες δεν κανουν το ενα δεν κανουν το αλλο,εξτρα λεφτα για γλωσσοφιλα,εξτρα λεφτα για ακαποτη πιπα ε αντε κ γαμηθειτε να πουμε,στο τελος θα χαλασετε κ τις ρωσο ουκρανες κ θα κανουνε κ αυτες τα ιδια.
μακαρι να τελειωσει ο πολεμος κ να αποκατασταθει η ισορροπια κ να γλιτωσουμε κ απο τις αλλες τις απατεωνισσες που αλλα γραφουν στην καρτελλα τους κ αλλα κανουνε.
δεν ειμαι προμοτορας, κ απο το your angels ψωνιζω κ απο το γκολντεν,μην αρχισετε να κραζετε ορισμενοι.
αν ησουν λιγο παρατηρητικος τα σχολια στα γραφεια και οχι μονο στο γκλαμουρ ειναι απο πελατες στουντιο και οικων ή με 1-5 κριτικες 1 ανα χρονο
και ειναι παντα του τυπου:
μαυρο που θελει να ειναι και εσκορτ
πω ρε φιλαρακι με εσωσες να τωρα θα επαιρνα σε 2 λεπτα τηλεφωνο στο τσακ την γλυτωσα
να δινεις σημασια σε σχολια πελατων γραφειων γενικα
και να μην <ακους> το παραμυθι να παιρνω συχνα αλλα δεν γραφω αλλα τωρα που ηταν μαπα εγραψα
Αυτοι στην πλειοψηφια τους ειναι πελατες της 1 εσκορτ το χρονο που σαν φαντασιωση εχουν να την γαμησουν οπως στις τσοντες αλλα....
τωρα αυτο για πλεονασμο το εβαλες;Σωστά αλλά υπάρχουν και πελάτες που κράζουν.
τώρα από χαζές δικαιολογίες όλοι τις έχουμε ακούσει και από εδώ και από δίπλα-παραδίπλα , μες το παιχνίδι είναιτο εάν δεν απαντήσουν σε μνμ εγκαίρως το θεωρώ λογικό , μήπως εξυπηρετούν τηλ κάποιο άλλον , μήπως είναι τουαλέτα; μήπως και μήπως. Μία - δυο κοπέλες μας εξυπηρετούν στο κέντρο και τρέχουν για να προλάβουν 10-14 κοκ βίζιτες.
το να αργήσει κάποιο κορίτσι πάλι μπορεί να συμβαίνουν πολλά ή ο προηγούμενος την κράτησε παραπάνω, λίγο η κίνηση στους δρόμους ή ο οδηγός άργησε να την παραλάβει και πάει ντόμινο.
εδώ πίτσα παραγγέλνεις και αργεί ρε παιδιά , μην κάνετε έτσι σαν τις χήρες!
ναιτώρα από χαζές δικαιολογίες όλοι τις έχουμε ακούσει και από εδώ και από δίπλα-παραδίπλα , μες το παιχνίδι είναι
Η pizza σου λένε σε 25 λεπτά στη πόρτα σας....Και λένε και το σύνολο και έχω έτοιμα τα λεφτά...το εάν δεν απαντήσουν σε μνμ εγκαίρως το θεωρώ λογικό , μήπως εξυπηρετούν τηλ κάποιο άλλον , μήπως είναι τουαλέτα; μήπως και μήπως. Μία - δυο κοπέλες μας εξυπηρετούν στο κέντρο και τρέχουν για να προλάβουν 10-14 κοκ βίζιτες.
το να αργήσει κάποιο κορίτσι πάλι μπορεί να συμβαίνουν πολλά ή ο προηγούμενος την κράτησε παραπάνω, λίγο η κίνηση στους δρόμους ή ο οδηγός άργησε να την παραλάβει και πάει ντόμινο.
εδώ πίτσα παραγγέλνεις και αργεί ρε παιδιά , μην κάνετε έτσι σαν τις χήρες!
ναι αλλα οταν ερχετε η πιτσα δεν τις λες βαλε μου εξτρα τυρι , κρεμα γαλακτος και να την δω πρωτα αλλοιως θα την στειλω πισωΗ pizza σου λένε σε 25 λεπτά στη πόρτα σας....Και λένε και το σύνολο και έχω έτοιμα τα λεφτά...
Νομίζεις...Ηρθε καμμένη .θα φορά....Την πήρε πίσω...ναι αλλα οταν ερχετε η πιτσα δεν τις λες βαλε μου εξτρα τυρι , κρεμα γαλακτος και να την δω πρωτα αλλοιως θα την στειλω πισω
η χτεσινοβραδινή πίτσα έκανε να έρθει 2 ώρες παρακαλώ , την έφαγα 12:35 μετά τα μεσάνυχτα, άρα έγινε σημερινήΗ pizza σου λένε σε 25 λεπτά στη πόρτα σας....Και λένε και το σύνολο και έχω έτοιμα τα λεφτά...
Τέτοια να μας λες...Τρυφερουδι...Mia: τρυφερούδι 23 ετών (άνετα την κάνεις 18 - 19) με κορμάκι λεπτό μοντελέ (θυμίζει σώμα και βυζί πολύ σε solazola) με ένα μόνο τατουάζ στον αριστερό καρπό, σιδεράκια και καταπράσινα μάτια.
Συμμετοχή πολύ αματούρι, ευδιάθετη, υπάκουη, χαμογελαστή, αρκετά στενή, φιλί χωρίς γλώσσα. Άμα καυλώνεις από μοντελέ τρυφερούδια με παθητική συμμετοχή όρμα, αλλιώς στρίβε.
Όταν ανέβει προφίλ θα βάλω κριτική
Θα συμφωνήσω, μερικά αρνητικά σχόλια για το Glamour κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικά. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα γραφεία της πόλης! Και εγώ είχα κάποια παράπονα αρχές του καλοκαιριού και στράφηκα σε άλλο γραφείο. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να έχουμε επιλογές!
Άλλο πράγμα είναι να ζητάμε να βελτιωθούν κάποια πράγματα και άλλο να το απαξιώνουμε τελείως !
Δες το αλλιώς είναι Ρωσική προπαγάνδα ότι περνάνε καλάΑπό γιουβαρλάκια το έχουμε τερματίσει τώρα τελευταία…
αμα μαθει κ τα πιτογυρα,θα γυρισει με γερανο σπιτι της αυτη