geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
κατα απαιτηση μουΑπό γιουβαρλάκια το έχουμε τερματίσει τώρα τελευταία…
κατα απαιτηση μουΑπό γιουβαρλάκια το έχουμε τερματίσει τώρα τελευταία…
μαλλον τα ρωσσικα μακντοναλντς ειναι ποιο παχυντικα απο τα αμερικανικαΔες το αλλιώς είναι Ρωσική προπαγάνδα ότι περνάνε καλά
Έχουν άλλες γεύσεις;Έτσι για να ξέρουμε πανω κάτωμαλλον τα ρωσσικα μακντοναλντς ειναι ποιο παχυντικα απο τα αμερικανικα
Έχουν άλλες γεύσεις;Έτσι για να ξέρουμε πανω κάτω
Τα ίδια βλέπω...
δεν εχω αποψηΤα ίδια βλέπω...
Μιλένα πως την βλέπουμε;
Γιουβαρλάκι;
Περί ορέξεως τα έχουμε πει, αλλά δεν παραείναι κάπως γεματούλα? Το φαγητό της το τρώει όλο σίγουρα πάντως. Δεν κρίνω, απλά κουβέντα να γίνεται, καλημέρα!πήγε κάποιος να μας πει τι παίζει;
το 19 την πήρα δεν ξέρω πως έχει γίνει , αλλά όλοι δίνουν μαύρο σε αυτήν για τις υπηρεσίες όχι για την εμφάνισηΜα κάποιοι έγραψαν ότι είναι πολύ γεμάτη ?
Περί ορέξεως τα έχουμε πει, αλλά δεν παραείναι κάπως γεματούλα? Το φαγητό της το τρώει όλο σίγουρα πάντως. Δεν κρίνω, απλά κουβέντα να γίνεται, καλημέρα!
Είσαι του ρητού no guts, no glory!Καλά τα λες αλλά επειδή οι φωτογραφίες μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα - προς το καλύτερο - γι αυτό ρώτησα
Γενικό σχόλιο.
Πάει ο άλλος και βάζει 5 στο πρόσωπο.
Ρε παιδιά αν δεν σου αρέσει το κορίτσι για ποιόν λόγο ολοκληρώνεις τη συνάντηση ???
Εγώ προσωπικά είχα ραντεβού με την Valeria και δεν μου άρεσε.
Έγραψα ότι ακύρωσα τη συνάντηση διότι το κορίτσι δεν μου άρεσε καθόλου στο πρόσωπο.
Και μετά το άλλο.
Ανοίγετε συζήτηση περί πολέμου και όταν κάτι δεν σας κάτσει καλά στη συζήτηση σχολιάζετε αρνητικά γενικά για όλες τις Ρωσίδες και τις Ουκρανές.
Ρε παιδιά να γαμήσετε πάτε και όχι να ανοίξετε πολεμική συζήτηση και για το ποιός έχει δίκιο.
Μερικά πράγματα πραγματικά με ξεπερνούν.
Και πετάτε τα χρήματά σας και δεν γαμάτε.
Εκτός αν είναι μούφα η κριτική ...
Λόγω της επικαιρότητας, είναι αρκετά δύσκολο να αποφύγεις το θέμα του πολέμου. Η λύση είναι απλή. Με τις πατριώτισες Ρωσίδες δηλώνεις φανατικός Πουτινικός, με τις Ουκράνες δηλώνεις Ζελενσκυ και άγιος ο Αλλάχ. Παραμύθι μας πουλάνε, το επιστρέφουμε ζεστό. Όλα καλά μετά, πατριωτικό γαμήσι!
Με όλο το σεβασμό προς τις κυρίες, αλλά συζήτηση για τον πόλεμο με τις κυρίες, είναι ακριβώς αυτό. Κουβέντα περί ανέμων και υδάτων!
Εγω δεν μπόρεσα να κρυφτώΛόγω της επικαιρότητας, είναι αρκετά δύσκολο να αποφύγεις το θέμα του πολέμου. Η λύση είναι απλή. Με τις πατριώτισες Ρωσίδες δηλώνεις φανατικός Πουτινικός, με τις Ουκράνες δηλώνεις Ζελενσκυ και άγιος ο Αλλάχ. Παραμύθι μας πουλάνε, το επιστρέφουμε ζεστό. Όλα καλά μετά, πατριωτικό γαμήσι!
Αυτό είναι το καλύτερο συστατικό.Σεξ από την αρχή χωρίς πολλά πολλάΕἶναι μιά λύση! Ἡ ἄλλη εἶναι σέξ ἀπ'τήν ἀρχή μέχρι τέλος. Μιά ἄλλη εἶναι κουβέντα περί ἀνέμων καί ὑδάτων...