Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Είχα κανονίσει συνάντηση με κοπέλα άλλου γραφείου, τελευταία στιγμή το ακυρώνουν και η μια δεν μπορούσε ή άλλη είχε ρεπό οπότε στράφηκα στη σίγουρη επιλογή Glamour. Λίγες οι διαθέσιμες επιλογές και από τις ελεύθερες διάλεξα τη Veronika που την είχα σταμπάρει από καιρό αλλά η διαίσθηση μου με απέτρεπε. Τελικά αποδείχθηκε ορθώς!
Έχουν γραφτεί πολλά και θα είμαι σύντομος. Για την εμφάνιση συμφωνώ με τα καλά σχόλια. Ωραίο, αδύνατο σώμα με ανύπαρκτο όμως βυζί. Πρόσωπο πιο άγριο από τις φωτογραφίες και φωνή ακόμη πιο άγρια. Καλά Αγγλικά, αλλά καλύτερα να μην μίλαγε πολύ. Από την πρώτη στιγμή είχε ένα υφάκι μέχρι που άρχισε να λέει θα σας κόψουμε το αέριο και θα παγώσετε! Κορίτσι μου δεν ήρθα να πληρώσω για να ακούσω την προπαγάνδα του Πούτιν. Λαδώνει το αντεράκι τους (ειδικά της συγκεκριμένης με το Anal) με τα λεφτά μας και μετά μας τη λένε!
Πέρα από το ύφος το επάγγελμα το κατέχει καλά. Ωραία φιλιά, καλή πίπα, καλά στησίματα, καλή συμμετοχή αλλά αρκετά μην αγγίζετε! Από ατμόσφαιρα και συμπεριφορά όμως μηδέν.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, αυτά παθαίνουμε όταν δεν ακολουθούμε τη διαίσθηση μας και κλείνουμε την τελευταία στιγμή.
Για να είμαστε ειλικρινείς υποπτεύομαι ότι η συγκεκριμένη ανήκει στη κατηγορία των γυναικών που επιλέγει που θα δείξει τον καλό της εαυτό.
Χωρίς παρεξήγηση.