Μάγκες θέλησα να καταγράψω μία πραγματικότητα και αμέσως κάποιοι "ακομπλεξάριστοι" καλοθελητές έπεσαν να με φάνε...
Πρώτον, η Άλφα μου είναι καλοδιατηρημένη, αξιοπρεπέστατη και σαν αμάξι διόλου ευκαταφρόνητη: έχει μοτεράκι boxer 1.7QV (οι alfisti που με διαβάζουν ας μπουν να εξηγήσουν περισσότερα σε όλους αυτούς τους ιερόσυλους που βρίζουν χωρίς να ξέρουν το
θρύλο της 33 -μπες ρε νεοκλή να τα πεις καλύτερα). Το μόνο που δείχνει είναι τα χρονάκια της. Δεν είναι FIAT RΙΤΜΟ ή YUGO ZASTAVA του '70.
Δεύτερον, είμαι όπως είπα με κοπέλα η οποία δεν κοιτάει τι αμάξι έχω. Και γι' αυτό νιώθω ικανοποίηση και ελπίδα που υπάρχουν ακόμη τέτοιες γυναίκες.
Αλλά έχω άδικο από την άλλη, όταν σαν νέος άντρας που είμαι, βλέπω κάτι μούναρους να μου (μισο)ανοίγουν τα πόδια τους αν με δουν σε ακριβό αμάξι; Συμφωνώ, είναι Για Τον Πούτσο. Γι' αυτό επαναλαμβάνω:
αν θέλετε να βρείτε σοβαρή γκόμενα και έχετε ακριβό αμάξι, μην της το δείξετε αμέσως. Αν θέλετε να γαμήσετε δείχτε το ΠΡΩΤΟ.
Εσάς δηλαδή όμως θα σας άφηνε αδιάφορους να σας φτύνει μία μουνάρα που θα ποθούσατε λόγω αμαξιού; Δεν θα σας προκαλούσε;
Άλλωστε πολλοί ήδη κάτι σχετικό το έχετε βιώσει.
Και τέλος, θα πάρω την ALFA GT όταν θα έχω εξασφαλίσει πρώτα άλλα πολύ σημαντικότερα πράγματα και τοις μετρητοίς, όχι σε 80 δόσεις. Και φυσικά για την καύλα μου ΜΟΝΟ. Στις γυναίκες θα φέρομαι όπως είμαι και τώρα. Νομοτελειακά όμως διαισθάνομαι ότι αν το επιδιώξω, θα έχω και περισσότερες επιτυχίες, έστω και με τις πιο πουτάνες. Αν με καβλώνουν και είμαι τότε μπάκουρος, καλοδεχούμενες. Reality sucks.
Μέχρι τότε όμως, Αλφα 33 και το κορίτσι μου.
Πάρτε και μία Alfa GT, όσοι λέτε ότι η Alfa Romeo δεν βγάζει καλά αμάξια πια...
http://[URL unfurl="true"]www.toffsworld.com/motoring/images/supercars/alfa_romeo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ALFA FOREVER. Και μην ξεχνάς και την Brera!! Αρέσει στα κορίτσια. Δοκιμασμένο