εγώ πάντως που έχω την SL500 δεν βάζω μέσα ξέκωλο που να χτυπιέται...μόνο σοβαρή γυναίκα......
μεγάλε τάλε...σκεπάσουυυυυυ...θα κρυώσειςςςς......
Το είχα πει σε μία 37 για αυτό το αμάξι και μου το είπε, κεφαλοκυνηγό χαχα
Παπούα γίναμε λέμε
εγώ πάντως που έχω την SL500 δεν βάζω μέσα ξέκωλο που να χτυπιέται...μόνο σοβαρή γυναίκα......
μεγάλε τάλε...σκεπάσουυυυυυ...θα κρυώσειςςςς......
Και μετα απο το γαμησι..τραβηξαν στο πιο ψηλο βουνο..
Εμπαιναν μια-μια στη σειρα..και πηδουσαν απο κατω...
Τοτε...και μονον τοτε..ειχαν συνειδητοποιησει..οτι επρεπε να πληρωθουν πρωτα..!!
Ναι τους εμεινε η εμπειρια..Πληρώθηκαν σε είδος
γνωστόν τοις πάσοι.....το ξέρουν και τα σούρμενα..ολόκληρα...εγω παντως θανο... μονο το αυτοκινητο το συγκεκριμενο κοιταω αμα λαχει κ το πετυχω στους δρομους... μπορει να ειμαι 50αρης
tale ξερεις... ειμαι σοβαρη γυναικα...
Ναι τους εμεινε η εμπειρια..
Τροφη για κουτσομπολιο..
Κοιτα να δεις..τι τσαμπα γαμησι παιζει..κι εμεις υποφερουμε στα μαγαζια..δεν εχουμε γυναικες..τσ τσ τσ..!!
ουχί.....άμα αμφιβάλω να πέσει φωτιά να με κάψει........καίγομαι ρεεεε...πυροσβεστική... γρήγορααααααααααααα.........χμμ... διακρινω μια αμφιβολια στο γελιο σου περι της σοβαροτητος μου... *P
Για ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα ειχα το ψώνιο με τα αυτοκίνητα. Ξεκίνησε κάπου στα 16 και έκλεισε στα 21-22.
Σπάνια κοιτάζω αυτοκίνητα στο δρόμο. Μόνη εξαίρεση κάποιο κλασσικό.
Μηχανές και αυτοκινητα ειναι ή για να μετακινείσαι ή επειδή γουστάρεις. Τις περισσότερες φορές ένα πολύ καλό αμάξι ή μηχανή καταλήγει στα χέρια κάποιου που προσπαθεί να αναπληρώσει τους λειψούς πόντους του μέσω της κατάθεσης μετρητών. Ντάξει, πρόβλημά τους, στα παπάρια μου. Να'ναι καλα τα παιδια που μας κάνουν και γελάμε.
Πρόσφατα γκομενάκι που κανονίζαμε να βγούμε για καφέ, μου είπε οτι δεν ανεβαίνει ποτέ σε μηχανή. Και αν έχω αμάξι και τι αμάξι.
Της είπα να πάρει το λεωφορείο και να βρεθούμε όπου θέλει.
Δεν ξαναπήρε.
Ρε ουρντ πίσω στα χωριά σας παλιογύφτισσες!
πέστα ρε φίλε.....δηλαδή για να βγάλω γκόμενα πρέπει πρώτα να σκάσω απο 30.000 και επάνω.....βρε δε πηδιώμαστε λέω εγώ...ΟΥΣΤ...Για ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα ειχα το ψώνιο με τα αυτοκίνητα. Ξεκίνησε κάπου στα 16 και έκλεισε στα 21-22.
Σπάνια κοιτάζω αυτοκίνητα στο δρόμο. Μόνη εξαίρεση κάποιο κλασσικό.
Μηχανές και αυτοκινητα ειναι ή για να μετακινείσαι ή επειδή γουστάρεις. Τις περισσότερες φορές ένα πολύ καλό αμάξι ή μηχανή καταλήγει στα χέρια κάποιου που προσπαθεί να αναπληρώσει τους λειψούς πόντους του μέσω της κατάθεσης μετρητών. Ντάξει, πρόβλημά τους, στα παπάρια μου. Να'ναι καλα τα παιδια που μας κάνουν και γελάμε.
Πρόσφατα γκομενάκι που κανονίζαμε να βγούμε για καφέ, μου είπε οτι δεν ανεβαίνει ποτέ σε μηχανή. Και αν έχω αμάξι και τι αμάξι.
Της είπα να πάρει το λεωφορείο και να βρεθούμε όπου θέλει.
Δεν ξαναπήρε.
Ρε ουρντ πίσω στα χωριά σας παλιογύφτισσες!
επίσης.....+1.000.000+1.000.000