Νέα

Γκόμενα Τουρκάλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ειχατε ποτε σχεση με τουρκαλα, σαν γκομενα,ξεπετα περιστασιακη, πιο σοβαρή κλπ? Αν ναι τι εμπειριες ειχατε, πως ειναι στο σεξ? Αν οχι τουρκάλες, έστω μουσουλμάνες από ξάνθη κλπ, γτ είναι και πάρα πολυ λίγες οι τουρκάλες από την αντιπερα πλευρα του αιγαίου

Georxxx7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Like
50
Πόντοι
0
Πριν λίγα χρόνια.Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψουν οι ηλικίες εγώ μόλις είχα κλείσει τα 18 αυτη 16.η φάση έγινε από ένα φιλαράκι κλασικά έβγαινε με την φίλη της κουβαλιοτανε κ η Τουρκάλα μαζί και για να ηρεμήσει αυτός τράβαγε και μένα στην αρχή.το είδα σαν αγκαρια αλλά μόλις την είδα από κοντά κ αρχίσαμε άλλαξαν όλα.η τύπισσα μεγάλη Τάνα την έκανα ότι ήθελα χωρίς αντιριση,πολύ δοτική (τραβιομασταν λίγους μήνες) και γενικά πέρασα πολύ κομπλέ μαζί της.μονο που μας έκανε τσακωτους μια μέρα η μάνα της να πηδιομαστε στο κρεβάτι τον γονιών της και ήταν από τις πιο άβολες μου στιγμές ever

OP
OP
Δ
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πριν λίγα χρόνια.Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψουν οι ηλικίες εγώ μόλις είχα κλείσει τα 18 αυτη 16.η φάση έγινε από ένα φιλαράκι κλασικά έβγαινε με την φίλη της κουβαλιοτανε κ η Τουρκάλα μαζί και για να ηρεμήσει αυτός τράβαγε και μένα στην αρχή.το είδα σαν αγκαρια αλλά μόλις την είδα από κοντά κ αρχίσαμε άλλαξαν όλα.η τύπισσα μεγάλη Τάνα την έκανα ότι ήθελα χωρίς αντιριση,πολύ δοτική (τραβιομασταν λίγους μήνες) και γενικά πέρασα πολύ κομπλέ μαζί της.μονο που μας έκανε τσακωτους μια μέρα η μάνα της να πηδιομαστε στο κρεβάτι τον γονιών της και ήταν από τις πιο άβολες μου στιγμές ever
χαχα φανταζομαι το βρισιδι στα τουρκικα πρεπει να το θυμασαι μια ζωη απο τοτε

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
οι τουρκοι γενικα δεν πολυασχολουντε με την ελλαδα,μας θεωρουν οτι ειμαστε αποκια αμερικανικη κα κανουμε οτι μας πει η αμερικη,ειχα μιλησει σε μια τουρκαλα την αισεγκιουλ,μια χαρα κομπλε ηταν,αλλα παντρεμενη,δεν υπηρχε περιπτωση να κανουν κατι αν ειναι παντρμενες,οσο δυτικες κι αν φαινονται,επισης ειναι ομορφες,γιατι παρα πολλες εχουν καταγωγη απο καυκαυσο,κυριως γεωργια,αμπχαζια,αλλα και βουλγαρια ρουμανια,παρα πολλες αλβανικης καταγωγης,λιγες ειναι απο ελληνικη καταγωγη,οχι τοσε οσες νομιζουμε..γενικα και αυτες καλυτερες απο τις ελλεινιδες..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν εχω παει ποτε με Τουρκαλα, παροτι εκανα φανταρος σε μερος με πολυ μουσουλμανικο πληθυσμο. Ωστοσο οταν πριν χρονια πηγα με τη δουλεια Κομοτηνη για μερικες εβδομαδες, εκει δουλευε ενα μωρακι τουρκαλακι κοντα στα 20, που δεν προκειται ποτε να ξεχασω. Λουκουμακι σκετο, δυστυχως δε μπορεσα να γλυψω ουτε...την αχνη
Ειχε γκομενο ο οποιος περνουσε και συχνα απο το μαγαζι "για ενα γεια" (μαλλον για να ελεγξει οτι δεν την πηδαει κανενας) και φαινοτανε να του ειναι πιστη
Παντως σου βγαζουν αλλη αυρα, πιο ασιατικη, υποτακτικη, γυναικεια και οχι το σαρδονιο και το τουπε που βγαζουν πολλες ελληνιδες ειδικα στο χωρο εργασιας

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.350
Πόντοι
1.056
οι τουρκοι γενικα δεν πολυασχολουντε με την ελλαδα,μας θεωρουν οτι ειμαστε αποκια αμερικανικη κα κανουμε οτι μας πει η αμερικη,ειχα μιλησει σε μια τουρκαλα την αισεγκιουλ,μια χαρα κομπλε ηταν,αλλα παντρεμενη,δεν υπηρχε περιπτωση να κανουν κατι αν ειναι παντρμενες,οσο δυτικες κι αν φαινονται,επισης ειναι ομορφες,γιατι παρα πολλες εχουν καταγωγη απο καυκαυσο,κυριως γεωργια,αμπχαζια,αλλα και βουλγαρια ρουμανια,παρα πολλες αλβανικης καταγωγης,λιγες ειναι απο ελληνικη καταγωγη,οχι τοσε οσες νομιζουμε..γενικα και αυτες καλυτερες απο τις ελλεινιδες..

Οι τουρκοι επι 500 χρονια μάζευαν τις ωραιότερες γυναίκες στα βαλκανια για τα χαρέμια τους...λογικό να ειναι μ@υναρες οι τουρκαλες!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Πάντως με τους μουσουλμάνους της Θράκης μια χαρά ξεσκίζονται οι ξεπεταγμένες φοιτήτριες της Κομοτηνής. Φτιάχνουν γερό κομπόδεμα.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Πάντως με τους μουσουλμάνους της Θράκης μια χαρά ξεσκίζονται οι ξεπεταγμένες φοιτήτριες της Κομοτηνής. Φτιάχνουν γερό κομπόδεμα.
Θυμάμαι τους Μουσουλμάνους στον στρατό που έλεγαν: "Στην Κομοτηνή, είναι φτηνό το μουνί"...
Και όταν τους ρώτησα τι εννοούν μου είπαν για τις φοιτήτριες της Νομικής...
Πολλές δικηγορίνες θα έχουν φάει τον Μουσουλμανικό :alivedick:
Θυμάμαι και ένα βιβλίο ενός θείου του πατέρα μου, φιλόλογου, από το Καστελόριζο, με τίτλο:
"Πως αγαπούν οι Τουρκάλες"...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Καλησπέρες. Είχα εγώ 1,5 χρόνο σχέση ως φοιτητής. Γνωριστήκαμε στο Ερασμους , στη Γερμανία. Από τις τοπ 3 ομορφότερες κοπέλες που έχουν περάσει απ' τα χέρια μου. Complicated φαση , γενικά. Αφενός γιατί ήταν παρθένα και άβγαλτη και αφετέρου γιατί μολονότι ήταν απο μεγαλοαστική οικογένεια της Αττάλειας , οχι θρήσκα και δυτικόφερνε πολύ , κάποια κατάλοιπα της ισλαμικής κουλτούρας δεν μπορούσε να τα αποβάλει. Ενώ την ξεπαρθένιασα σχετικά γρήγορα με τη βοηθεια του χαράμ αλκοολ (μεγάλη η χάρη Του) μετά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδιαίτερα. Anal , cim , cif και τέτοια βασικά , δεν έπαιζαν ούτε σαν σκέψη. Ουσιαστικά η φάση ήταν χλιαρή πιπα - ιεραποστολικο - στα 4 και τέλος. Πλην εξαιρέσεων δεν με άφηνε ούτε να την γλείψω . Κατά τ' άλλα ήταν πολύ θερμή πάντως , ίσως αν είχα περισσότερο χρόνο να την ξεμπλοκάρω να γινόταν καλύτερο. Δεν πέρασα άσχημα γενικώς , γυρίσαμε και τη μισή Ευρώπη για να βρισκόμαστε.

Gio_Paketos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
22
Πόντοι
0
εγω παντως με υψηλο το εθνικο φρονημα...πηρα το αιμα μας πισω.....καλη κοπελα....τα εκανε ολα...κ χωρις να πει κουβεντα......ερχοταν ξεσκιζοταν κ εφευγε....καμια γκρινια.....

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Τύπε αν σου προκύψει τέτοια περίπτωση μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ειδικά αν δεν είσαι κάφρος, ούγκανος, της συμπεριφέρεσαι άψογα και την σέβεσαι θα γίνει χαλί να την πατήσεις, δεν θα σε πουλήσει ποτέ, θα σε έχει πασά στα πάντα, στο κρεβάτι, στο φαγητό, στην περιποίηση γενικότερα. Τελείως διαφορετικές από την ελληνική νοοτροπία, δεν πίστευα αυτά που εβλεπα. Ενα κακό έχουν, είναι ζηλιάρες και κτητικές. Η εμπειρία αφορά Τούρκα από Κων/ πολη πολύ μορφωμένη, πολύγλωσση, ταξιδεμένη, ευκατάστατη, μακριά απο τζαμιά, ραμαζάνια κλπ και όχι μαντηλοφορούσα από τα βάθη της Ανατολίας που είναι άλλος κόσμος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μια τουρκαλα απο γερμανια με το ονομα γκιουνελ. Την ειχα γνωρισει σε νησι το καλοκαιρι.Ομορφο κοριτσι. Εκανε τα παντα ολα στο κρεβατι εδινε και κω.. Περασα ωραια δυο καλοκαιρια.
Αλλη ιστορια: Πριν δυο χρονια ενας ξαδελφος μου πιτσιρικας μισος ελληνας μισος απο το εξωτερικο, ειχε γνωρισει μια τουρκαλα απο το ιντερνετ. Εφυγε η τυπισσα απο αγκυρα για να παει σε νησι του ανατολικου αιγαιου και να παιξει φαση με τον εξαδελφο, για μερικες ημερες καλοκαιρι. Καλο γκομενακι. Δεν μασησε να παει να τον βρει.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.650
Πόντοι
22.886
Τύπε να φανταστώ η μαμά έγινε τούρκα από τον θυμό ότι της γαμούσαν την κόρη ε ?
:2funny::2funny::2funny:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δεν εχουν αδικο
Ειμαστε τα ελεεινοτερα τσιρακια των Αμερικανων
Γιατι πολυ απλα αν πουμε κιχ, παιρνει ο Πλανηταρχης τηλεφωνο τον Ερντογαν και του λεει εμπαινε σε στηριζω
Ολες οι κρισεις ετσι εχουν γινει
Φυσικα το ιδιο ισχυει και για τους Τουρκους, αλλα αυτοι το παιζουν ταχα οτι εχουν πιο αρχιδια
Πουτσες μπλε
Γενικα η αντιπαλοτητα με την Τουρκια δε μας ωφελει ουτε εμας ουτε τους Τουρκους, γιατι εχουμε βαλει τον Αμερικανο διαιτητη και μας εκμεταλλευεται
Οι πολιτικοι φυσικα τα γνωριζουν ολα αυτα, αλλα δεν κανουν τιποτα, γιατι τρωνε τα αισχη με τους στρατιωτικους εξοπλισμους και οι δικοι μας και οι Τουρκοι
Και μας πουλανε παραμυθια συνεχεια κριση με την Τουρκια για το βραχο και αρχιδια
Μία χαρα μασουλάνε μίζες οι πολιτικοί με τα εξοπλιστικά έτσι κάναμε περιουσίες, με τον τουρκικό μπαμπούλας, ενώ οι ελλεινιδες φοιτητριες την ίδια στιγμή καταξεσκιζοντε με μουσουλμάνους και τουρκους στην Αγγλία γερμανια

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ειχατε ποτε σχεση με τουρκαλα, σαν γκομενα,ξεπετα περιστασιακη, πιο σοβαρή κλπ? Αν ναι τι εμπειριες ειχατε, πως ειναι στο σεξ? Αν οχι τουρκάλες, έστω μουσουλμάνες από ξάνθη κλπ, γτ είναι και πάρα πολυ λίγες οι τουρκάλες από την αντιπερα πλευρα του αιγαίου

Εικάζω μόλις θα τέλειωσες την προβολή όλων των επεισοδίων της σειράς Ναζλί Μπακλαβατζίογλου και έχεις καψώσει...
Κάνε ένα παγωμένο ντους και θα επανέλθεις στην πραγματικότητα τύπε...
Εάν πάλι ΔΕΝ ηρεμήσεις.. τράβα μια μαλακία και φώναξε δυνατά ×3 σου αρέσει το οθωμανικό μωρή πουτάνα.... θα ισιώσεις.
Μ'ευχαριστείς αργότερα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εικάζω μόλις θα τέλειωσες την προβολή όλων των επεισοδίων της σειράς Ναζλί Μπακλαβατζίογλου και έχεις καψώσει...
Κάνε ένα παγωμένο ντους και θα επανέλθεις στην πραγματικότητα τύπε...
Εάν πάλι ΔΕΝ ηρεμήσεις.. τράβα μια μαλακία και φώναξε δυνατά ×3 σου αρέσει το οθωμανικό μωρή πουτάνα.... θα ισιώσεις.
Μ'ευχαριστείς αργότερα.
οχι καμια σχεση, απλα καταλαβα οτι μια πολυ ωραια γκομενα με την οποια γνωριστηκα πριν λιγο καιρο τελικα ηταν τουρκαλα, χωρις να εχουμε προχωρησει ουτε καν σε φαση

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Είμαι παντρεμένος με Τουρκάλα αν αγνοήσεις τα ιστορικά πολιτικά είναι ο πιο κοντινός λάος σε θέματα κουλτούρας και ας είναι διαφορετικό το θρήσκευμα,δεν βάζω μεσα τους αουγκανους που έχουν και έχουμε.Σε σχέση με τις Ελληνίδες Το 99% έχουν στόχο τον γάμο σε μικρή ηλικία και όχι να ζήσουμε τι ζωη μας πρώτα και μετά βλέπουμε.τωρα σαν γυναίκες είναι τελείως στον άνθρωπο και κυρίως από ποια κατηγορία έρχεται , ισλάμ?Κεμάλ?εθνικιστρια?

Υγ οι Τούρκοι προτιμούν την Ελλάδα γιατί είναι πολύ κοντά σε θέματα κουλτούρας (και απόστασης) με την Τουρκία απλά είναι πιο ελεύθερα εδώ τα πράγματα,ζουν περί τα 2000 άτομα μόνο στην Αττική .

OP
OP
Δ
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Είμαι παντρεμένος με Τουρκάλα αν αγνοήσεις τα ιστορικά πολιτικά είναι ο πιο κοντινός λάος σε θέματα κουλτούρας και ας είναι διαφορετικό το θρήσκευμα,δεν βάζω μεσα τους αουγκανους που έχουν και έχουμε.Σε σχέση με τις Ελληνίδες Το 99% έχουν στόχο τον γάμο σε μικρή ηλικία και όχι να ζήσουμε τι ζωη μας πρώτα και μετά βλέπουμε.τωρα σαν γυναίκες είναι τελείως στον άνθρωπο και κυρίως από ποια κατηγορία έρχεται , ισλάμ?Κεμάλ?εθνικιστρια?

Υγ οι Τούρκοι προτιμούν την Ελλάδα γιατί είναι πολύ κοντά σε θέματα κουλτούρας (και απόστασης) με την Τουρκία απλά είναι πιο ελεύθερα εδώ τα πράγματα,ζουν περί τα 2000 άτομα μόνο στην Αττική .
πολιτικο γαμο κανατε φανταζομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom