Νέα

Γκόμενα Τουρκάλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Οι Τουρκάλες είναι από τις καλύτερες στο σεξ Χωρίς αναστολές και ταμπού.Απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα.Ζω στην Γερμανία.

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Τουρκάλα από την Τουρκία, όχι. Πομάκα από την Κομοτηνή ναι. Φοιτητικά χρόνια. Χλωμή, κοντή, με βύζους #3. Ήταν κι πρώτη που'χα δει με ξυρισμένο μουνί, μιλάμε για αρχές 90, δεν ήταν στη μόδα ακόμα.
Και μια από το Τουρκμενιστάν, δεν ξέρω αν μετράει. Οι περισσότερες από κει που'χα δει πριν μογγόλιζαν αρκετά, αυτή όμως έμοιαζε με Ιρανή πιο πολύ. Είχε τύχει να κάτσω για δουλειά ένα 2μηνο στο Ροστόβ, αρχές 00'. Ρώτησα φίλο εκεί για καμιά ιντιβιντουάλκα, μου'δωσε τηλ απ'αυτην. Πήγα μια φορά σπίτι της, μετά ξεκίνησα να κατεβαίνω εκεί κάθε βδόμαδα. Μ'ένα 50αρι τότε σου'κανε μασάζ, σε καβαλούσε ένα 3ωρο και στο τέλος σου'φερνε και κρύα μπύρα απ'το ψυγείο. Είχε το πιο καλογυμνασμένο κουλούρι που'χω πετύχει ποτέ. Σαν να σου κάνουν handjob με τον κωλό ήταν.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446
Πάντως με τους μουσουλμάνους της Θράκης μια χαρά ξεσκίζονται οι ξεπεταγμένες φοιτήτριες της Κομοτηνής. Φτιάχνουν γερό κομπόδεμα.
Μου έλεγαν (οι Μουσουμάνοι, από την Θράκη) στον στρατό (στου Παλάσκα), ότι πήγαιναν σε κάτι μπαρ στου Μακρυγιάννη και γαμούσαν γέρους (πούστηδες) και γριές τεκνατζούδες, με το αζημίωτο φυσικά...

Nomeclature

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
7
Πόντοι
0
Μέσα δεκαετίας του 90, φοιτητής στο εξωτερικό. Τουρκάλα συμφοιτήτρια από την Άγκυρα, αστικής καταγωγής με δυτική ανατροφή, μουσουλμάνα στα χαρτιά (καλή ώρα όπως και εμείς ορθόδοξοι χριστιανοί). Το καλύτερο κρεβάτι που έχω κάνει ποτέ. Για 8 μήνες ζούσα σε έναν οθωμανικό παράδεισο...
Επίσης, οι καλύτερες συζητήσεις (πολιτικές και μη) με γυναίκα ever.
Κυρία έξω, νοικοκυρά στο σπίτι, πουτάνα στο κρεβάτι.
Το φυσική κοκκινομάλλα το ανέφερα;
Ακόμα δεν ξέρω τι μου βρήκε και έμεινε μαζί μου τόσο καιρό.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Μου έλεγαν (οι Μουσουμάνοι, από την Θράκη) στον στρατό (στου Παλάσκα), ότι πήγαιναν σε κάτι μπαρ στου Μακρυγιάννη και γαμούσαν γέρους (πούστηδες) και γριές τεκνατζούδες, με το αζημίωτο φυσικά...
Όταν ήμουνα προπαίδευση στον Πόρο είχαμε αρκετούς τέτοιους από Θράκη στο λόχο. Αν εξαιρέσεις 1-2 άτομα που ήταν συνεργάσιμοι και συζητήσιμοι οι υπόλοιποι, εκτός οτι είχαν κάνει κλίκα, δεν χαμπάριαζαν μιλάμε, δεν έστριβαν με τίποτα, στο τέλος παίρνανε μεταθέσεις με καθήκοντα τουαλετάρχη στο ΝΝΑ και αλλού.

Bruskos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
459
Πόντοι
20
Έκανα σχέση με Τουρκάλα παλιά όταν ήμουν φοιτητής. Ήταν πουτανάκι, αλλά στο σεξ μέτρια. Δεν πέρασα και άσχημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom