Νέα

Γκόμενα και στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αλλες ναι αλλες οχι... αλλες προτιμουν την μπραζιλιαν χαλαουα... οι γυναικες διαφερουν και σε αυτο....  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλλο κ αυτο... εγω εχω καταληξει οτι οι γυναικες ειναι τρελλα μαζοχες χαχαχα

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πιο καλό το ξυρισμένο για γλύψιμο είτε αυτό είναι το γλυφειτζούρι είτε το Lucky Cup (το θυμάται κανείς;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μπα... φυγόπονες είναι lately.

δλδ τι? τ αφηνουν κ γινονται δασος του αμαζονιου? :P
εγω ξερω οτι οι περισσοτερες νεες ελληνιδες δεν αφηνουν ουτε μιση ανεπιθυμητη τριχα πανω τους πλεον.. κ ενδιαφερονται απιστευτα για την εμφανιση τους... ας ειναι οπως λετε πως ειναι κ ας εχουν οποιο χαρακτηρα κ αν εχουν.

Επισκέπτης
δλδ τι? τ αφηνουν κ γινονται δασος του αμαζονιου? :P
εγω ξερω οτι οι περισσοτερες νεες ελληνιδες δεν αφηνουν ουτε μιση ανεπιθυμητη τριχα πανω τους πλεον.. κ ενδιαφερονται απιστευτα για την εμφανιση τους... ας ειναι οπως λετε πως ειναι κ ας εχουν οποιο χαρακτηρα κ αν εχουν.

Μα δεν είπα αυτό, για την χαλάουα είπα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α... ε υπαρχει κ το ξυραφακι
χραααααααααααααατςςςςςςςςςςςςςςςς χιχιχιχι

Επισκέπτης
Ναι αλλά άλλη αίσθηση αφήνει η χαλάουσα στην γλώσσα... μιλάμε για βιλούδο!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ξέχνα το! Η απόλυτη αίσθηση είναι το αποτριχωμένο με LASER μουνάκι. Αν και λίγο ακριβό το LASER, δεν πονάει, δεν αφήνει ερεθισμούς... και διαρκεί μια ζωή! H απόλυτη γυαλάδα λέμε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γουοτ καν αι σευ... αι χαβ νοου αιντια
δεν εκανα χαλαουα σε κανενα γκομενο μου για να κρινω την διαφορα στην αισθηση.. :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενδιαφερεστε κ γι αυτο τωρα? χαχαχαχα
οχι παντως δεν ειχαν... μπορειτε να ηρεμησετε :2funny: χαλαουα ομως στην περιοχη των γεννητικων οργανων (πςςς) δεν εκαναν... για προφανεις λογους :2funny: :2funny: :2funny:
Με Alt+Shift αλλαζεις τη γλωσσα σε αγγλικα αν δεν το ξερεις!
:rolleyes: :rolleyes:
σε μενα ειναι shift+ctrl
ετσι για να διαφερει απ το δικο σου κιμπορντ :P :P :P

Επισκέπτης
οχι παντως δεν ειχαν... μπορειτε να ηρεμησετε :2funny: χαλαουα ομως στην περιοχη των γεννητικων οργανων (πςςς) δεν εκαναν... για προφανεις λογους

Ερώτηση παγίδα ήταν κι έπεσες μέσα...

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ, η bite γλύφει και παπάρια!!!! (για τους ενδιαφερόμενους!!!) :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ζηλιαρηηηηηη :P

Ερώτηση παγίδα ήταν κι έπεσες μέσα...

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ, η bite γλύφει και παπάρια!!!! (για τους ενδιαφερόμενους!!!) :2funny:

ναι πραγματι... επεσα μεσα.. εχεις δικιο... λεγοντας οτι δεν δοκιμασα κατι για να καταλαβω διαφορα στην αισθηση... φαινεται οτι περιμενα εσενα να με ριξεις μεσα
τλκ ειστε συντηρητικοι κ δεν σας φαινοταν... σιγα την αποκαλυψη.. :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ λέω μπάιτ μιας και σε φαντασιώνεται ο λιομας εμφανέστατα αλλά ντρέπεται να το πει, (για σεξ πάντα μην χαλάσει και την οικογενειά του) να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί του γιατί το έχει ανάγκη. Δες το σαν μια κίνηση καλής θέλησης :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ λέω μπάιτ μιας και σε φαντασιώνεται ο λιομας εμφανέστατα αλλά ντρέπεται να το πει, (για σεξ πάντα μην χαλάσει και την οικογενειά του) να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί του γιατί το έχει ανάγκη. Δες το σαν μια κίνηση καλής θέλησης :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις εσύ. :) Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρεθώ με κανέναν από εσάς εδώ μέσα κι αυτό για δικούς μου λόγους καθαρά προσωπικούς. Το δηλώνω δημόσια σε αυτό το thread και θα σου το επιβεβαιώσουν και διάφορα άλλα μέλη που μου έχουν πει να βρεθούμε ακόμα και για μπύρες, μπουρδελοότσαρκες, κτλ, κτλ και έχω αρνηθεί :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom