Νέα

Γκόμενα και στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:tickedoff:ολες ειναι ιδιες.Στην αρχη σου λενε α για πια με περασες,σιγα μην κανω εγω τετοια πραγματα,σιχαινομαι,μην τρως τυρι,ψωμι,αυγα.κ.λ.π,βρωμανε και αλλες αηδιες.....μετα αφου καταλαβουν οτι τις ''αγαπαμε'' :jerking: και οτι μας ''κανουν οτι θελουν'' :2funny:μας κανουν τη χαρη και το κανουν,αφου πρωτα μας τα εχουν κανει σαν μανιταρια.Ασε που πολλεσ ειναι τεραστια ταλεντα και θα εκαναν στα αγαπημενα ''σπιτια'' μεγαλη καριερα.Παντως το ποτο (γλυκο) κατα πριτιμηση βοηθα την κατασταση,οπως το φρουτακι τη τεκιλα.Βεβαια υπαρχουν και αλλα βοηθηματα οπως ο εκβιασμος.π.χ θες να παμε πλουταρχο;πεσε και περνε...θες να μη δω το ντερμπυ στις 26; :birdman:αυτο τραβαει και κωλαρακι.καντε το και μετα δειτε και το ντερμπυ :rockon:

Πάντα

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δικαιολογώ την αντίδραση του αντίθετου φύλλου στο μοναδικό εκπρόσωπο του άλλου. Με τη διαφορά ότι στο γλυφομούνι όλοι θα γυρίσουν και θα του πουν μπράβο, ενώ στη κατάποση :2funny: θα γυρίσουν και την πουν πουτάνα ασχέτως αν, για τους δικούς της λόγους, θέλει να μετέχει με τη ελάχιστη αξιοπρέπεια στο forum

Αυτην την κουβεντα την εχω κανει με πολλες γνωστες μου. Ολες καποια στιγμη εχουν καταπιει, στις περισσοτερες δεν αρεσει. Δεν καταλαβαινω τι σχεση αυτο, ή οποιαδήποτε άλλη προτίμηση τους σε οποιοδήποτε ερωτικό θέμα, με την γνωμη μου για εκεινες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είναι η μεγαλύτερη υποκρισία να κατηγορούμε αυτό που μας αρέσει και φέρνει τη μεγαλύτερη δυστυχία στο κόσμο. Αλλά εδώ είναι (ημί)δημόσια. Άλλοι μπορεί να σκέφτονται, φυσικά λανθασμένα κατά την άποψή μου, διαφορετικά

Επισκέπτης
Υποθεση εργασίας. Καποιος πηγαινει σε καφε μ επωνυμία 'Γυναικοπαρέα' με καμια 500αρια γυναίκες που λενε αρες μάρες κουκουμάρες χωρις να πιστευουν κιολας οτι αλλαζουν και την πορεια του κοσμου. Ψαχνει λοιπον ν ανακαλυψει ανακολουθιες, προσβαλει, λοιδωρει και αυτοδιαπιστωνει την ανωτεροτητα του, ενω αντιδρα και στην αναποφευκτη ομαδοποιηση ενος μεγαλου αριθμου ανθρωπων του ιδιου φυλου απεναντι του. Οταν δε καποια τον ρωταει εφοσον συμμετεχει σε μια συζητηση για το γλυφομουνι, αν προτιμα να γλυφει υγρο μουνι ή να παιζει με την κλειτοριδα απαντα... 'Α, να ρωτησεις την γυναικα μου (να σου πω οτι εχω μη νομιζεις οτι δεν εχω) αλλα αλοιμονο σου αν θυμωσει. Προσεξε ομως γιατι θα φωναξω και την μαμα μου'

Κακομοιρης δεν ειναι?

Αντρεουτ παιδί μου όπως καταλαβαίνεις η αντίθετη ψυχολογία δεν είχε σε εμένα ακριβώς εφαρμογή. Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία πολλών απο εσάς να αντέξετε την πίεση που σας ασκέι η κριτική μου και να σου πω την αλήθεια την περιμένω. Παρόλα αυτά δεν με ενδιαφέρει σήμερα να σας δημιουργήσω φαντασιώσεις. Μια άλλη ημέρα χαχαχαχααχ
Θα πρότεινα μάλιστα να μην ασχολείστε μαζί μου γιατί μου δίνεται αξία, χωρίς να θέλετε, ακόμα και με τις δήθεν "επιθέσεις" σε ένα άτομο που δεν ξέρετε. Απο την άλλη πάλι .. είναι και ένα άλλο θέμα σημαντικό που πρέπει όλοι να έχουμε στο νου μας όσο μιλάμε εδώ εξώ. Οτι εκεί πίσω στα π μ.. έχουν ειπωθεί και αλλά που συμπληρώνουν το πάζλ, και εσύ αντρεουτ, δεν ξέρεις, για αυτό ίσως, ίσως λέω.. ίσως δεν έχεις όλη την εικόνα..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
μου δίνεται αξία, χωρίς να θέλετε, ακόμα και με τις δήθεν "επιθέσεις" σε ένα άτομο που δεν ξέρετε
ΟΚ, το ομολογώ! Η επίθεσή μου ήταν δήθεν, προσυνεννοημένη και σκοπό είχε να ανεβάσει τις θεαματικότητες.

ΟΚ babe?  :boobies:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
erinal_w δεν σου κάνουμε επίθεση,μια απλή ερωτηση ειναι για να κατασταλάξουμε στο ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται απο οσες δεν το κάνουν και ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για να το κάνουν..τοσο απλό

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ειδη γυναικων...
1. λεω πολλα κανω λιγα
2.λεω λιγα κανω πολλα
3.λεω λιγα κανω λιγα
4.λεω πολλα κανω πολλα
οχι απαραιτητα προφορικα...ενα ξεκωλο φωρεμα αρκει...
το θεμα ειναι που θα πεσεις...
στοματικο κανουν ολες ....μα ολες....
τωρα τα θεματα ειναι αν το κανουν μετρια....( αγγαρεια ) η καλα και αν το τελειωνουν...
η συντομη επισκεψη μου στο πλανητη γη μου διναι το δικαιωμα να πω πως...οτι δωσεις παιρνεις....εστω και καθηστερημενα....
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η αντίθετη ψυχολογία δεν είχε σε εμένα ακριβώς εφαρμογή.

Ε? Sorry, no capito!  :think:

Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία πολλών απο εσάς να αντέξετε την πίεση που σας ασκέι η κριτική μου και να σου πω την αλήθεια την περιμένω.

Δηλαδή... τι περιμένεις? Την πίεση ή την κριτική? Πάλι no capito!!!  :think:
Τελικά είσαι ΠΟΛΥ μορφωμένη για να σε πιάσω... ή εγώ είμαι ντουβάρι εντελώς!  :helpplea:

Οτι εκεί πίσω στα π μ.. έχουν ειπωθεί και αλλά που συμπληρώνουν το πάζλ, και εσύ αντρεουτ, δεν ξέρεις, για αυτό ίσως, ίσως λέω.. ίσως δεν έχεις όλη την εικόνα..

Aν κρίνω από τα pm που έστειλες σε μένα (και χωρίς να απευθυνθώ καν σε σένα)... έχω καλή εικόνα! Και by the way... είναι αντρεουg και ουχί αντρεουτ. (Προς andreoug: μου επιτρέπεις, έτσι?)

Επισκέπτης
erinal_w δεν σου κάνουμε επίθεση,μια απλή ερωτηση ειναι για να κατασταλάξουμε στο ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται απο οσες δεν το κάνουν και ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για να το κάνουν..τοσο απλό

Αχα... θέλεις να σου βρώ δικλείδες για να κάνεις την δουλειά σου λοιπόν. χαχαχαχχαχαχαχ
Α φιλαράκι εδώ σε θέλω στα δύσκολα. Οχι να μου το παίζετε μεγάλοι εραστές στο πληρωμένο και μετά να ρωτάτε συμβουλες για την αληθινή ζωή με τα ρίσκα της .. Να παίξεις να χάσεις και να μάθεις. Να φάς τα μούτρα σου. Να μην ζητάς ετοιμες συμβουλές κρίνοντας επικρίνοντας και θεωρώντας ότι τα ξέρεις όλα.
Αλλοιώς περίμενε απλά να σου κάτσει.

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το θεμα εγινε πολυ....φιλοσοφικον....!!!!!!!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ε? Sorry, no capito!  :think:

Δηλαδή... τι περιμένεις? Την πίεση ή την κριτική? Πάλι no capito!!!  :think:
Τελικά είσαι ΠΟΛΥ μορφωμένη για να σε πιάσω... ή εγώ είμαι ντουβάρι εντελώς!  :helpplea:

Aν κρίνω από τα pm που έστειλες σε μένα (και χωρίς να απευθυνθώ καν σε σένα)... έχω καλή εικόνα! Και by the way... είναι αντρεουg και ουχί αντρεουτ. (Προς andreoug: μου επιτρέπεις, έτσι?)

Επειδή είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεις ότι σου έστειλα πμ θα παρακάμψω την αρχική μου θέληση να μην χαλάω τα θρέντ και θα παραθέσω την μοναδική συνομιλία που είχαμε γιατί έχω την αίσθηση ότι θέλεις να δει ο κόσμος τι σου έστειλα, αλλά δεν τολμας να μου το ζητήσεις.

Απο copy paste:
Για να μην χαλάσω το θρεντ σου θα σου τα πω εδω:
Όσες γυναίκες δεν γαμιούνται με οποιον βρουν τζάμπα δεν ειναι καργιόλες. Επιλεκτικές είναι. Και οι κοσμοθεωρία ότι οι αγγλίδες είναι πουτάνες επειδή έρχονται να γαμηθούν εδω έρχεται σε αντίφαση με τα λεγόμενα σου.Αποφάσισε ποιες είναι πουτάνες. Αυτές που γαμιούνται ή αυτές που δεν γαμιούνται.Αυτές που το κάνουν τζάμπα ή οι άλλες. Εκτός και αν θεωρείς ότι όλες ειναι πουτάνες. οπότε δεν το εκφράζεις σωστά. Και είσαι απλα μισογύνης.

Επισκέπτης
Επειδή είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεις ότι σου έστειλα πμ θα παρακάμψω την αρχική μου θέληση να μην χαλάω τα θρέντ και θα παραθέσω την μοναδική συνομιλία που είχαμε γιατί έχω την αίσθηση ότι θέλεις να δει ο κόσμος τι σου έστειλα, αλλά δεν τολμας να μου το ζητήσεις.

Καταρχήν ποτέ δεν βγάζω pm στον αέρα (θα το είχα κάνει με την μία αν ήταν). Κατα δεύτερον, και να ήθελα να το βγάλω δεν θα μπορούσα γιατί τα έχω σβήσει. Και τα δύο. Βλέπω εσύ κρατάς ακόμα και αυτά που στέλνεις. Μπράβο σου, καλά κάνεις για να έχεις τις απαραίτητες "αποδείξεις". Εγώ από την άλλη δεν χρειάζομαι αποδείξεις, ούτε να αποδείξω κάτι σε κάποιον :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τα πινεις ή τα φτυνεις ??????

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.481
Πόντοι
12.930
Αποφάσισε ποιες είναι πουτάνες. Αυτές που γαμιούνται ή αυτές που δεν γαμιούνται.Αυτές που το κάνουν τζάμπα ή οι άλλες. Εκτός και αν θεωρείς ότι όλες ειναι πουτάνες. οπότε δεν το εκφράζεις σωστά.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
Πουτάνες είναι όσες πάνε με όλους.
Καργιόλες είναι όσες πάνε με όλους εκτός από μένα.

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω πως μια αρχικη ερωτηση περισσοτερο στατιστικη θα ελεγα καταντησε φιλοσοφικο θεμα.το αν ειναι πουτανες η οχι,καποιες η ολες,αν τις λεμε εμεις η οχι,δεν νομιζω οτι εχει σημασια.στο κατω κατω οι ιδιες οι γυναικες λενε τις αλλες πουτανες αν ακουσουν οτι κανουν κατι που αυτες 'και καλα' δεν το κανουν,η ακομα και οταν τις βλεπουν προκλητικα ντυμενες,ενω μπορει να κανουν και αυτες το ιδιο.ολες οι γυναικες θελουν να τραβουν την προσοχη,να ξεχωριζουν,να ειναι οι πρωτες και οταν εμεις κοιταμε αλλη την θαβουν με τα χειροτερα λογια.οι ιδιες οι γυναικες που εχω γνωρισει,πολλες θα ελεγα,και φιλες και γκομενες ελεγαν οτι ποτε οι γυναικες δεν ειναι κολλητες μεταξυ τους οπως εμεις οι αντρες και με την πρωτη ευκαιρια θα θαψουν την 'κολλητη' τους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
τα πινεις ή τα φτυνεις ??????

τωρα που λες αυτό θυμήθηκα επική ιστορία με φιλαράκι μου σαβουρογάμη πριν καμια 5 ετια....
ο τύπος βγαινει με μια χοντρή. Δεν έχουν κάνει ακόμα σεξ, αλλά ο φίλος μου ειναι τύπος που όλα τα σφάζει ολα τα μαχαιρώνει...
Η τύπισσα που λέτε δεν του δίνει με τίποτα κοκο! μονο πίπα!
μάλλον επειδη ηταν χοντρουλα και ντεποτανε για το σωμα της...
Τεσπα ειναι ενα βράδυ σπίτι του φίλου μου οι δυο τους και αυτή τον πιπώνει(πρωτη πιπα που του κάνει). Ο τ΄υπος τελειώνει στο στόμα της.
Με το που τελειώνει κανει να σηκωθει να πάει στο μπάνιο και η τύπισσα φτύνει τα σπέρματα στην πλάτη του!!!!
ακομα γελαω οποτε μου το λέει.!
Με το που το κάνει αυτο γυρνάει ο φίλος μου εντστικτωδως και της τραβάει χαστόυκι! Η γκομενα κλαματα κτλ....
Σε ενα άλλο ραντεβου θυμάμαι πάλι με την ιδια (αφου ειχε φαει την αναποδη) τον πιπώνει μεσα στο αμαξι. τελειωνει πάλι αυτος στο στόμα της και η τυπισα με τη μια εανοιγει το ηλεκτρικο παράθυρο και τα φτύνει έξω...
Ηρωας ο φίλος μου!

Επισκέπτης
Σε ενα άλλο ραντεβου θυμάμαι πάλι με την ιδια (αφου ειχε φαει την αναποδη) τον πιπώνει μεσα στο αμαξι. τελειωνει πάλι αυτος στο στόμα της και η τυπισα με τη μια εανοιγει το ηλεκτρικο παράθυρο και τα φτύνει έξω...

Και γιατί δεν την πέταγε κι αυτή από το παράθυρο? :cheesy: Αλλά θα μου πεις... δεν θα χώραγε!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
το θεμα εγινε πολυ....φιλοσοφικον....!!!!!!!! :headbang: :headbang:

Guess why...από εκεί που νόμισα ότι είναι μητσάρες που κάνουν πλάκα, έχω φτάσει να πιστεύω ότι είναι όντως γαλότσες με δυο τρεις λογαριασμούς.

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και η μαλακία σύννεφο...

Συνήθως μια που δεν κάνει στοματικό, δεν τα καταπίνει κι ούτε τα ανέχεται πάνω της (απολυμανση dettol άμεσα style), δε δέχεται ούτε εκείνη στοματικό από σένα γιατί σκέφτεται ότι θα πρέπει να ανταποδώσει.
Έχω βρεθεί στη δυσμενή θέση να τη στείλω Καραπιάλης σουτ-γκολ γιατί πως να το κάνομεν, γίνεται να φας σουβλάκι δίχως να το περάσεις από το στόμα;
Κι επειδή είμαι κι εγώ λάτρης των μουνόχειλων (όχι βρωμόμουνα ρε), και μου στερούσε την ικανοποίηση να την έχω να σπαρταράει την έστειλα αδιάβαστη για καλοκαιρινά εντατικά τμήματα ψυχανάλυσης και πρακτικής με οπορωλαχανικά.

Άρνηση πίπας = ανάλατη σούπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom