Νέα

Γκόμενα και στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εδώ θα με βρεις σύμφωνο. Δεν την έχω διαβάσει να παρεκτρέπεται περισσότερο από όσο πρέπει για γυναίκα... Παρ' όλα αυτά, το ερώτημα του laplace παραμένει ΚΑΙ για την erinal_w, που δεν μας απάντησε ακόμη τι προτιμάει: Nα καταπίνει ή να φτύνει?

Όσο για τα σχόλια της erinal_w για το πόσο γρήγορα ξεπέρασε το "γκομενάκι του" ο laplace......θα πω, πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε! Σιγά να μην κολλήσει σε μια γκόμενα που του τα φόρεσε κιόλας!
΄

α)Ρώτα τον άντρα μου και αν θέλει θα σου πει τι κάνω.Αν δεν θέλει όμως την έβαψες...
Β) εγώ πάλι θα πρότεινα να μην λέτε πουτάνες όσες κάνουν ακριβώς το ίδιο με εσάς...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι, λάθος κάνεις. Για μένα όλες οι υπόλοιπες πλην της γυναίκας μου "πουτάνες" είναι, "ξεκωλιάρες", "καταπιόλες" κι όλα τα συναφή.  Το αν το παραδέχεται ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Εξάλλου για γαμήσι μιλάμε, όχι για κάτι παραπάνω. Σιγά μην χαλάσω την οικογένειά μου για την κάθε "πηδιόλα" που κυκλοφορεί :)

Για να είμαι ειλικρινής, αν και τα έχω τα χρονάκια μου σχετικα, με έχει προβληματίσει το γεγονός του "σπιτιού μου" και του ξενοπηδάω. Είμαι της απόψεως να σκίζω οποιαδήποτε είναι μαζί μου σοβαρή σχέση ή γυναίκα (γιατί έτσι και αλλιώς κορώνες και μαλάκίες δεν υπάρχουν, γυναίκες είναι στο finale) και να μη ψάχνω συμπληρώματα. Αλλά μήπως το happiness δε γίνεται έτσι; Σοβαρή κουβέντα για τη σοβαροφάνεια και την πραγματικότητα . Φαντάζομαι, πολλά διαφορετικά ισχύουν για τον κάθε άνθρωπο αλλά μήπως η όλη ιστορία είναι παραμύθάκι;

Επισκέπτης
α)Ρώτα τον άντρα μου και αν θέλει θα σου πει τι κάνω.Αν δεν θέλει όμως την έβαψες...

Τον... ποιον??????

Β) εγώ πάλι θα πρότεινα να μην λέτε πουτάνες όσες κάνουν ακριβώς το ίδιο με εσάς...

Δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν από εμάς αν μας αποκαλούσαν "πουτάνους" ή "ζιγγολό" ή το αντίστοιχο τέλος πάντων!

Anyway, σταματάω για να μην εκνευριστείς και αρχίσεις πάλι να μου στέλνεις pm γιατί βαριέμαι και να τα σβήνω ακόμα :)

Επισκέπτης
Για να είμαι ειλικρινής, αν και τα έχω τα χρονάκια μου σχετικα, με έχει προβληματίσει το γεγονός του "σπιτιού μου" και του ξενοπηδάω. Είμαι της απόψεως να σκίζω οποιαδήποτε είναι μαζί μου σοβαρή σχέση ή γυναίκα (γιατί έτσι και αλλιώς κορώνες και μαλάκίες δεν υπάρχουν, γυναίκες είναι στο finale) και να μη ψάχνω συμπληρώματα. Αλλά μήπως το happiness δε γίνεται έτσι; Σοβαρή κουβέντα για τη σοβαροφάνεια και την πραγματικότητα . Φαντάζομαι, πολλά διαφορετικά ισχύουν για τον κάθε άνθρωπο αλλά μήπως η όλη ιστορία είναι παραμύθι;

Αυτό είναι υποκειμενικό (το hapinees που αναφέρεις). Άλλος την βρίσκει έτσι, άλλος γιουβέτσι (οι περισσότεροι έτσι θα έλεγα). Αλλά όταν μιλάμε για ξενοπήδημα, μιλάμε για ξενοπήδημα ONLY. Όχι σχέσεις και μαλακίες... ειδικά για δεσμευμένους/παντρεμένους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι να σου πω, είδομεν

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Παρ' όλα αυτά, το ερώτημα του laplace παραμένει ΚΑΙ για την erinal_w, που δεν μας απάντησε ακόμη τι προτιμάει: Nα καταπίνει ή να φτύνει?
Ρώτα τον άντρα μου και αν θέλει θα σου πει τι κάνω.
Μπά? Τώρα τι απαντάμε? "...ρώτα τον άντρα μου..."? Τόσο δύσκολο είναι να πεις τη γνώμη σου? Τις προτιμήσεις σου? Γιατί??? Κοκκινίζεις από ντροπή? Να σου θυμίσω το link που δήλωνες πως θέλεις τον άντρα "...με γυμνασμένο σώμα, καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και μεγάλη ψωλή γιατί αυτό βοηθάει στην ψυχολογία σου..."?

Έλα δεν είναι τίποτα. Μην ντρέπεσαι. Πές μας... τα καταπίνεις ή τα φτύνεις? Δεν θα σε παρακαλάμε κιόλας. Άλλωστε αν δεν ήθελες να μας πεις, δεν θα εμπαινες σε αυτό το thread και φυσικά δεν θα γινόσουν μέλος στο forum!

Λοιπόν?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν και έχει πλάκα η όλη ιστορία :2funny: δε νομίζω ότι είναι άνετο για μια γυναίκα να δηλώνει αν τα πίνει, σόρρυ φτύνει, ή τα καταπίνει

Χμμμμ... κάτι έχεις στα σκαριά εσύ ε? :)

Όχι, είναι πιο general ο προβληματισμός

Επισκέπτης
Βρίσκω διασκεδαστική την αντίδρασή σας μεν, αλλά γλύφετε εκεί που φτήνετε και αυτό θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει κατά την μαλλιάρη... ρεζιλίκι  :2funny:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Υποθεση εργασίας. Καποιος πηγαινει σε καφε μ επωνυμία 'Γυναικοπαρέα' με καμια 500αρια γυναίκες που λενε αρες μάρες κουκουμάρες χωρις να πιστευουν κιολας οτι αλλαζουν και την πορεια του κοσμου. Ψαχνει λοιπον ν ανακαλυψει ανακολουθιες, προσβαλει, λοιδωρει και αυτοδιαπιστωνει την ανωτεροτητα του, ενω αντιδρα και στην αναποφευκτη ομαδοποιηση ενος μεγαλου αριθμου ανθρωπων του ιδιου φυλου απεναντι του. Οταν δε καποια τον ρωταει εφοσον συμμετεχει σε μια συζητηση για το γλυφομουνι, αν προτιμα να γλυφει υγρο μουνι ή να παιζει με την κλειτοριδα απαντα... 'Α, να ρωτησεις την γυναικα μου (να σου πω οτι εχω μη νομιζεις οτι δεν εχω) αλλα αλοιμονο σου αν θυμωσει. Προσεξε ομως γιατι θα φωναξω και την μαμα μου'

Κακομοιρης δεν ειναι?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Βρίσκω διασκεδαστική την αντίδρασή σας μεν, αλλά γλύφετε εκεί που φτήνετε και αυτό θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει κατά την μαλλιάρη... ρεζιλίκι  :2funny:
Aν και δεν περίμενα από μια σπουδαγμένη να γράψει το "φτύνετε" με "Η" (now, that's what I call "ρεζιλίκι"), η αλήθεια είναι οτι γλύφουμε πριν πιτσιλίσουμε. Αυτό κατά την μαλλιαρή (που δεν μας αρέσει διότι το προτιμούμε fully shaved), ονομάζεται "γλυφομούνι" που προφανώς έχεις καιρό να δεις και φυσικά είναι εκτός θεματολογίας αφού συζητάμε για το αν οι Ελληνίδες καταπίνουν ή φτύνουν.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
erinal_w τι στραβη να μου κάτσει?δεν ξέρω αν την ξεπέρασα,αλλα ξέρω οτι προσπαθώ να το κάνω αυτο .. ε πως πρεπει να γίνει αυτο?με τον καλυτερο τρόπο,δηλαδη να ΜΗΝ αλλαξω συνήθειες..δηλ στοματικό ενω βλέπω τον παναθηναικό κλπ...ετσι πρεπει,,
και ΝΑΙ αν εβρισκε γκόμενο σε 1 μήνα ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΙΟΛΑ!

και για να επανέλθουμε ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ να απαντήσουν γιατι εχει μεγαλη βαρυτητα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ η γνώμη τους..
και φυσικα ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΠΙΝΟΥΝ τοτε ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτο?τι φταιει?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:tickedoff:ολες ειναι ιδιες.Στην αρχη σου λενε α για πια με περασες,σιγα μην κανω εγω τετοια πραγματα,σιχαινομαι,μην τρως τυρι,ψωμι,αυγα.κ.λ.π,βρωμανε και αλλες αηδιες.....μετα αφου καταλαβουν οτι τις ''αγαπαμε'' :jerking: και οτι μας ''κανουν οτι θελουν'' :2funny:μας κανουν τη χαρη και το κανουν,αφου πρωτα μας τα εχουν κανει σαν μανιταρια.Ασε που πολλεσ ειναι τεραστια ταλεντα και θα εκαναν στα αγαπημενα ''σπιτια'' μεγαλη καριερα.Παντως το ποτο (γλυκο) κατα πριτιμηση βοηθα την κατασταση,οπως το φρουτακι τη τεκιλα.Βεβαια υπαρχουν και αλλα βοηθηματα οπως ο εκβιασμος.π.χ θες να παμε πλουταρχο;πεσε και περνε...θες να μη δω το ντερμπυ στις 26; :birdman:αυτο τραβαει και κωλαρακι.καντε το και μετα δειτε και το ντερμπυ :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Υποθεση εργασίας. Καποιος πηγαινει σε καφε μ επωνυμία 'Γυναικοπαρέα' με καμια 500αρια γυναίκες που λενε αρες μάρες κουκουμάρες χωρις να πιστευουν κιολας οτι αλλαζουν και την πορεια του κοσμου. Ψαχνει λοιπον ν ανακαλυψει ανακολουθιες, προσβαλει, λοιδωρει και αυτοδιαπιστωνει την ανωτεροτητα του, ενω αντιδρα και στην αναποφευκτη ομαδοποιηση ενος μεγαλου αριθμου ανθρωπων του ιδιου φυλου απεναντι του. Οταν δε καποια τον ρωταει εφοσον συμμετεχει σε μια συζητηση για το γλυφομουνι, αν προτιμα να γλυφει υγρο μουνι ή να παιζει με την κλειτοριδα απαντα... 'Α, να ρωτησεις την γυναικα μου (να σου πω οτι εχω μη νομιζεις οτι δεν εχω) αλλα αλοιμονο σου αν θυμωσει. Προσεξε ομως γιατι θα φωναξω και την μαμα μου'

Κακομοιρης δεν ειναι?
Δικαιολογώ την αντίδραση του αντίθετου φύλλου στο μοναδικό εκπρόσωπο του άλλου. Με τη διαφορά ότι στο γλυφομούνι όλοι θα γυρίσουν και θα του πουν μπράβο, ενώ στη κατάποση :2funny: θα γυρίσουν και την πουν πουτάνα ασχέτως αν, για τους δικούς της λόγους, θέλει να μετέχει με τη ελάχιστη αξιοπρέπεια στο forum

Επισκέπτης
και για να επανέλθουμε ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ να απαντήσουν γιατι εχει μεγαλη βαρυτητα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ η γνώμη τους..
και φυσικα ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΠΙΝΟΥΝ τοτε ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτο?τι φταιει?

Μην περιμένεις απαντήσεις... εξάλλου τι να τις κάνεις? Μήπως θα πρόκειται για αντιπροσωπευτικό δείγμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom