boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εγω θα προτεινα να μην την ξεχασει ποτε και να γινει ερημιτης!πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε! Σιγά να μην κολλήσει σε μια γκόμενα που του τα φόρεσε κιόλας!
Εγω θα προτεινα να μην την ξεχασει ποτε και να γινει ερημιτης!πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε! Σιγά να μην κολλήσει σε μια γκόμενα που του τα φόρεσε κιόλας!
Εγω θα προτεινα να μην την ξεχασει ποτε και να γινει ερημιτης!
Για να μην σου πω να αυτοευνουχιστει και να αυτοκτονησει στην τελικη!... και να πέφτει στα γόνατα κλαίγοντας έξω από το κατώφλι του σπιτιού της παρακαλώντας την!!!
΄Εδώ θα με βρεις σύμφωνο. Δεν την έχω διαβάσει να παρεκτρέπεται περισσότερο από όσο πρέπει για γυναίκα... Παρ' όλα αυτά, το ερώτημα του laplace παραμένει ΚΑΙ για την erinal_w, που δεν μας απάντησε ακόμη τι προτιμάει: Nα καταπίνει ή να φτύνει?
Όσο για τα σχόλια της erinal_w για το πόσο γρήγορα ξεπέρασε το "γκομενάκι του" ο laplace......θα πω, πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε! Σιγά να μην κολλήσει σε μια γκόμενα που του τα φόρεσε κιόλας!
Όχι, λάθος κάνεις. Για μένα όλες οι υπόλοιπες πλην της γυναίκας μου "πουτάνες" είναι, "ξεκωλιάρες", "καταπιόλες" κι όλα τα συναφή. Το αν το παραδέχεται ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Εξάλλου για γαμήσι μιλάμε, όχι για κάτι παραπάνω. Σιγά μην χαλάσω την οικογένειά μου για την κάθε "πηδιόλα" που κυκλοφορεί
α)Ρώτα τον άντρα μου και αν θέλει θα σου πει τι κάνω.Αν δεν θέλει όμως την έβαψες...
Β) εγώ πάλι θα πρότεινα να μην λέτε πουτάνες όσες κάνουν ακριβώς το ίδιο με εσάς...
Τον αντρα της! Καλα, δεν ξερετε να διαβαζετε; Το εγραψε!Τον... ποιον??????
Για να είμαι ειλικρινής, αν και τα έχω τα χρονάκια μου σχετικα, με έχει προβληματίσει το γεγονός του "σπιτιού μου" και του ξενοπηδάω. Είμαι της απόψεως να σκίζω οποιαδήποτε είναι μαζί μου σοβαρή σχέση ή γυναίκα (γιατί έτσι και αλλιώς κορώνες και μαλάκίες δεν υπάρχουν, γυναίκες είναι στο finale) και να μη ψάχνω συμπληρώματα. Αλλά μήπως το happiness δε γίνεται έτσι; Σοβαρή κουβέντα για τη σοβαροφάνεια και την πραγματικότητα . Φαντάζομαι, πολλά διαφορετικά ισχύουν για τον κάθε άνθρωπο αλλά μήπως η όλη ιστορία είναι παραμύθι;
Μπά? Τώρα τι απαντάμε? "...ρώτα τον άντρα μου..."? Τόσο δύσκολο είναι να πεις τη γνώμη σου? Τις προτιμήσεις σου? Γιατί??? Κοκκινίζεις από ντροπή? Να σου θυμίσω το link που δήλωνες πως θέλεις τον άντρα "...με γυμνασμένο σώμα, καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και μεγάλη ψωλή γιατί αυτό βοηθάει στην ψυχολογία σου..."?Ρώτα τον άντρα μου και αν θέλει θα σου πει τι κάνω.Παρ' όλα αυτά, το ερώτημα του laplace παραμένει ΚΑΙ για την erinal_w, που δεν μας απάντησε ακόμη τι προτιμάει: Nα καταπίνει ή να φτύνει?
Τι να σου πω, είδομεν
Χμμμμ... κάτι έχεις στα σκαριά εσύ ε?
Aν και δεν περίμενα από μια σπουδαγμένη να γράψει το "φτύνετε" με "Η" (now, that's what I call "ρεζιλίκι"), η αλήθεια είναι οτι γλύφουμε πριν πιτσιλίσουμε. Αυτό κατά την μαλλιαρή (που δεν μας αρέσει διότι το προτιμούμε fully shaved), ονομάζεται "γλυφομούνι" που προφανώς έχεις καιρό να δεις και φυσικά είναι εκτός θεματολογίας αφού συζητάμε για το αν οι Ελληνίδες καταπίνουν ή φτύνουν.Βρίσκω διασκεδαστική την αντίδρασή σας μεν, αλλά γλύφετε εκεί που φτήνετε και αυτό θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει κατά την μαλλιάρη... ρεζιλίκι
α)Ρώτα τον άντρα μου και αν θέλει θα σου πει τι κάνω.Αν δεν θέλει όμως την έβαψες...
Δικαιολογώ την αντίδραση του αντίθετου φύλλου στο μοναδικό εκπρόσωπο του άλλου. Με τη διαφορά ότι στο γλυφομούνι όλοι θα γυρίσουν και θα του πουν μπράβο, ενώ στη κατάποση θα γυρίσουν και την πουν πουτάνα ασχέτως αν, για τους δικούς της λόγους, θέλει να μετέχει με τη ελάχιστη αξιοπρέπεια στο forumΥποθεση εργασίας. Καποιος πηγαινει σε καφε μ επωνυμία 'Γυναικοπαρέα' με καμια 500αρια γυναίκες που λενε αρες μάρες κουκουμάρες χωρις να πιστευουν κιολας οτι αλλαζουν και την πορεια του κοσμου. Ψαχνει λοιπον ν ανακαλυψει ανακολουθιες, προσβαλει, λοιδωρει και αυτοδιαπιστωνει την ανωτεροτητα του, ενω αντιδρα και στην αναποφευκτη ομαδοποιηση ενος μεγαλου αριθμου ανθρωπων του ιδιου φυλου απεναντι του. Οταν δε καποια τον ρωταει εφοσον συμμετεχει σε μια συζητηση για το γλυφομουνι, αν προτιμα να γλυφει υγρο μουνι ή να παιζει με την κλειτοριδα απαντα... 'Α, να ρωτησεις την γυναικα μου (να σου πω οτι εχω μη νομιζεις οτι δεν εχω) αλλα αλοιμονο σου αν θυμωσει. Προσεξε ομως γιατι θα φωναξω και την μαμα μου'
Κακομοιρης δεν ειναι?
και για να επανέλθουμε ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ να απαντήσουν γιατι εχει μεγαλη βαρυτητα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ η γνώμη τους..
και φυσικα ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΠΙΝΟΥΝ τοτε ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτο?τι φταιει?