Νέα

Γκόμενα και στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ λέω μπάιτ μιας και σε φαντασιώνεται ο λιομας εμφανέστατα αλλά ντρέπεται να το πει, (για σεξ πάντα μην χαλάσει και την οικογενειά του) να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί του γιατί το έχει ανάγκη. Δες το σαν μια κίνηση καλής θέλησης :2funny: :2funny:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ κίνηση.....θα ήταν η ΚΑΤΑΠΟΣΗ.....

Επισκέπτης
Εγώ βρε παλικάρι μου μπορεί να είμαι και αντρας.. οπότε μην χαίρεσαι..χε χε

Επισκέπτης
ναι πραγματι... επεσα μεσα.. εχεις δικιο... λεγοντας οτι δεν δοκιμασα κατι για να καταλαβω διαφορα στην αισθηση... φαινεται οτι περιμενα εσενα να με ριξεις μεσα
τλκ ειστε συντηρητικοι κ δεν σας φαινοταν... σιγα την αποκαλυψη.. :2funny:

Καλά άστο τώρα... έβγαλα λαγό! ;)

Επισκέπτης
Εγώ βρε παλικάρι μου μπορεί να είμαι και αντρας.. οπότε μην χαίρεσαι..χε χε

Ότι και να είσαι και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι, απλά δεν παίζει κανέναν ρόλο για μένα γιατί όπως είπα δεν πρόκειται ποτέ να βρεθώ με κανέναν από εσάς. Είτε πρόκειται για γυναίκα, άντρα, bi, les, τραβέλι... ότι και να είστε :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εγώ λέω μπάιτ μιας και σε φαντασιώνεται ο λιομας εμφανέστατα αλλά ντρέπεται να το πει, (για σεξ πάντα μην χαλάσει και την οικογενειά του) να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί του γιατί το έχει ανάγκη. Δες το σαν μια κίνηση καλής θέλησης :2funny: :2funny:
λες? που να μαθει δλδ οτι θελοντας κ μη δεν εχω ανεπιθυμητες τριχες... βιλουυδοοο χαχαχαχαχα
παραξενα γονιδια βλεπεις :2funny:
ελπιζω πως οχι παρα ταυτα γιατι εχει πλακα η κατασταση ως εχει μην τη χαλασουμε :2funny:

λιωμας τωρα σοβαρα... αν κ μου ειναι δυσκολο να μιλαω σοβαρα... ελπιζω να αστειευεσαι οτι εβγαλες λαγο... ειναι απολυτως παραδοξο να θεωρει καποιος οτι θα υπαρξει σε μια σχεση κ δεν θα κανει κατι τετοιο ή δεν θα του κανουν (κ οχι μονο σε σχεση για καποιους απλα επειδη μου το γυρισες σε προσωπικο)... ειναι φυσιολογικο... εδω αναλυετε τοσα κ τοσα εξτριμ κ σας παραξενευει κ καλα η πεολειχια (πςςς)? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εδω αναλυετε τοσα κ τοσα εξτριμ κ σας παραξενευει κ καλα η πεολειχια (πςςς)? :2funny: :2funny:

Μα ο "λαγός" είναι στην παπαρο-λειχία (υπάρχει άραγε τέτοια λέξη???) :cheesy: Δεν έχεις δει εδώ που κάνουμε reviews "πέρασα στο δωμάτιο, ήρθε η γκόμενα, πολύ καλή πίπα αλλά δεν έγλυφε αρχίδια" ή "η Σόνια γλύφει ΚΑΙ τα αρχίδια, τρομερό τσιμπούκι!!!". Εκεί ήθελα να καταλήξω :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαλισταααααααααααααααααααα... η αισθηση εχω να σου πω γινεται αντιληπτη κ με το αγγιγμα οχι μονο με το γλειψιμο :2funny:

αν πεσω ποτε σε νεαντερνταλ ομως σε βεβαιω πως θα τον βαλω να κανει χαλαουα παντου... κ μετα αν επιβιωσει θα δοκιμασω οτι γραφετε στα ριβιουζ σας :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε τωρα μου κινεις την περιεργεια... στο αλλο δωματιο ειναι ο πρωην μου αυτη τη στιγμη.. λες να παω να του κανω ανηθικη προταση? αισθηση ειναι αυτη.. να μη ξερω? :2funny:

Επισκέπτης
ε τωρα μου κινεις την περιεργεια... στο αλλο δωματιο ειναι ο πρωην μου αυτη τη στιγμη.. λες να παω να του κανω ανηθικη προταση? αισθηση ειναι αυτη.. να μη ξερω? :2funny:

:think: έτσι μαντρώνεις τους πρώην σου? Στα διπλανά δωμάτια? Έλα μουνί στον τόπο σου που έλεγε κι η γιαγιά μου η συγχωρεμένη!

Επισκέπτης
Ότι και να είσαι και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι, απλά δεν παίζει κανέναν ρόλο για μένα γιατί όπως είπα δεν πρόκειται ποτέ να βρεθώ με κανέναν από εσάς. Είτε πρόκειται για γυναίκα, άντρα, bi, les, τραβέλι... ότι και να είστε :)

Καλά ρε λιομας, πίστεψες ποτέ ότι θα ήθελα να βρεθώ μαζί σου;  Σύνελθε.  

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:think: έτσι μαντρώνεις τους πρώην σου? Στα διπλανά δωμάτια? Έλα μουνί στον τόπο σου που έλεγε κι η γιαγιά μου η συγχωρεμένη!

ελεγε τετοια η γιαγια σου? μωρε μπραβο χαχαχα
δεν τον μαντρωσα τον καημενο... μην ανησυχεις... ειναι παρεα με αλλους κ πινουν μπυρες.. ολ δε ταιμ
αλλα τωρα να παω να κανω ανηθικη προταση σε ολους.. δεν λεει... ας κανω σ αυτον που νιωθω κ ανετα :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ελεγε τετοια η γιαγια σου? μωρε μπραβο χαχαχα
δεν τον μαντρωσα τον καημενο... μην ανησυχεις... ειναι παρεα με αλλους κ πινουν μπυρες.. ολ δε ταιμ
αλλα τωρα να παω να κανω ανηθικη προταση σε ολους.. δεν λεει... ας κανω σ αυτον που νιωθω κ ανετα :2funny:
Αυτοι πινουν μπυρες και εσυ στο διπλα δωματιο γραφεις σε σαιτ για μπουρδελα! Αν ανοιξει καποιος την πορτα θα κανεις μινιμαιζ στο παραθυρι;

Επισκέπτης

Μάλιστα... δηλαδή μαντρώνεις τους πρώην σου με ΟΛΗ τους την παρέα και πίνουνε μπύρες στα διπλανά δωμάτια...!!! Ξαναέλα μουνί στον τόπο σου!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λιωμας γιατι τοσο υπερβολικος? χωρισαμε κ ειμαστε φιλοι... πολυ φιλοι μαλιστα.. σκετο φιλοι χαχα
θα επρεπε να τσακωθουμε δλδ?
κ οπως ειπα κ χθες ειμαστε ολοιιι σε διακοπες αγορια κοριτσια... δεν τους εχω μαντρωσει σπιτι μου
τρελλα συντηρητικοι ειστε... ειναι της ηλικιας μαλλον :2funny:

Αυτοι πινουν μπυρες και εσυ στο διπλα δωματιο γραφεις σε σαιτ για μπουρδελα! Αν ανοιξει καποιος την πορτα θα κανεις μινιμαιζ στο παραθυρι;

οχι καλε... αφου ερχονται κ διαβαζουν κ αυτοι χαχαχαχα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
λιωμας γιατι τοσο υπερβολικος? χωρισαμε κ ειμαστε φιλοι... πολυ φιλοι μαλιστα.. σκετο φιλοι χαχα
κ οπως ειπα κ χθες ειμαστε ολοιιι σε διακοπες αγορια κοριτσια... δεν τους εχω μαντρωσει σπιτι μου

οχι καλε... αφου ερχονται κ διαβαζουν κ αυτοι χαχαχαχα
με θελετε στην ....παρεα σας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εσυ τι θα διαβασεισ????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμε... αλλα δεν κανουμε ελ σεξο μεταξυ μας... δεν ξερω αμα σε χαλαει αυτο :2funny:

εγω διαβαζω κατι αρθρα παραλληλα με το φορουμ... πολυ ενδιαφεροντα :uglystupid:

Επισκέπτης

Για την ηλικία μου έχεις δίκιο, αλλά σου κάνω για συντηριτικός? Αν σου κάνω για συντηριτικός... ΟΚ! Κι εγώ από την άλλη αρχίζω να πιστεύω ότι ουδέποτε υπήρξε πρώην (δεν ξέρω πόσο κοντά πέφτω) ;) Και το ότι είσαι ΔΙΑΚΟΠΕΣ με φίλους (πρώην-νυν-whatever) κι εσύ κουβαλάς το PC σου μαζί ξεκόβοντας από την παρέα... δεν ξέρω αν είναι της ηλικίας... την έχω περάσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν ξέρω τι παίζει τώρα με τα 20χρονα...!!! Εμείς πάντως δεν την βγάζαμε έτσι στις διακοπές!

Τελικά μία τσατσά σε ένα μπουρδέλο είχε πει το θεϊκό (και συνάμα σωστό!!!): "Ρε τι νομίζετε, ότι γαμάνε οι πιτσιρικάδες? Αρχίδια! Με το Internet ασχολούνται και με τα sms/mms!!!". Εμ... η γριά πουτάνα έχει γνώση ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom