Επισκέπτης
με θελετε στην ....παρεα σας...
Καλώστον κι ας άργησες!!!
με θελετε στην ....παρεα σας...
χμμ... ωραιο το συμπερασμα σου αλλα λαθος... επαιξες κ εχασες χαχαχα
οχι πως σε αφορα αλλα αντε... το πισι δεν ειναι δικο μου ειναι του σπιτιου που βρισκομαστε τωρα... εξω εχει απιστευτη ζεστη γι αυτο ειμαστε σπιτι.. χθες ειχα καει απ ακρη σ ακρη γι αυτο περιμενα να πεσει ο ηλιος για να βγω... α τι αλλα? για τον πρωην.. ναι ειναι αληθεια ειναι πρωην... μια χαρα παιδι ψηλο κ ομορφο αλλα τι να κανουμε μας τελειωσε απο γκομενος, ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν γιου νοοου.
τωρα που σου απαντησα, γιατι οσο κ αν σε παραξενευει δεν εχω προβλημα ν απαντησω σε οτιδηποτε σχεδον, δεν κρυβω κ το μυστικο του κοσμου, ενα νορμαλ κοριτσι ειμαι, ελπιζω να καλυφθηκες.
σημερα η μαμά μου μού έφτιαξε ψαρόσουπα.
κάθομαι στο γραφείο και κοιτάω το ψάρι μέσα στο πιάτο.
"είναι αναμφίβολο" σκεφτομαι "οτι σε όλα τα στάδια της ύπαρξης του ενα ψάρι παραμένει το ζωντανο συμβολο της μετάβασης απο το τέλος ενός κύκλου σε μια νέα αρχή.Ακόμα και μέσα στο πιάτο μου ο συμβολισμός παραμένει ζωντανός"
-δε μας χέζεις ρε πούστη και εσυ με τις μαλακίες σου? ειπε το ψάρι
που ξερεις λιωμα... μπορει να μην ειμαι μια.. μπορει να ειμαστε πολλες κ πολλοι
ειναι εκφραση... αμαν ολα θα τα εξηγω? εχουμε χασμα αυτο εχω να δηλωσω...
Δεν ειναι δικο μου.Τέχνη- φιλοσοφία- πραγματικότητα. Εύγε.
σημερα η μαμά μου μού έφτιαξε ψαρόσουπα.
κάθομαι στο γραφείο και κοιτάω το ψάρι μέσα στο πιάτο.
"είναι αναμφίβολο" σκεφτομαι "οτι σε όλα τα στάδια της ύπαρξης του ενα ψάρι παραμένει το ζωντανο συμβολο της μετάβασης απο το τέλος ενός κύκλου σε μια νέα αρχή.Ακόμα και μέσα στο πιάτο μου ο συμβολισμός παραμένει ζωντανός"
-δε μας χέζεις ρε πούστη και εσυ με τις μαλακίες σου? ειπε το ψάρι
δεν τον μαντρωσα τον καημενο... μην ανησυχεις... ειναι παρεα με αλλους κ πινουν μπυρες.. ολ δε ταιμ
αλλα τωρα να παω να κανω ανηθικη προταση σε ολους.. δεν λεει... ας κανω σ αυτον που νιωθω κ ανετα
Ξέχνα το! Η απόλυτη αίσθηση είναι το αποτριχωμένο με LASER μουνάκι. Αν και λίγο ακριβό το LASER, δεν πονάει, δεν αφήνει ερεθισμούς... και διαρκεί μια ζωή! H απόλυτη γυαλάδα λέμε!
Xαίρομαι που συμφωνείς με κάτι που είπα!τεσπα συμφωνω με!Ξέχνα το! Η απόλυτη αίσθηση είναι το αποτριχωμένο με LASER μουνάκι. Αν και λίγο ακριβό το LASER, δεν πονάει, δεν αφήνει ερεθισμούς... και διαρκεί μια ζωή! H απόλυτη γυαλάδα λέμε!
Φιλοι και φιλεναδες δεν καταλαβενω ολες τις κοντρες που διαβαζω εδω!Μια κοπελα που τα πινει ειναι πουτανα και μια που τα φτυνει ειναι κυριλε?Τι ειναι αυτα ρε παιδια?Αν δηλαδη η μανα σας πινει του πατερα σας τι ειναι?Δεν τα καταλαβενω αυτα!Καλα κανουν οι γκομενες που τα πινουν αν γουσταρουν και καλα κανουν και αυτες που δεν τα πινουν αν ετσι γουσταρουν!Προσωπικα το καλο που τους θελω ειναι με εμενα να τα πινουν!!!Ειναι το ιδανικο τελειωμα και η επιβραβευση ενος καλου πουτσου!Αν εχεις γαμησει καλα τοτε κατα 95% θα τα πιει αν παλι οχι πανε στον νιπτηρα!Γαματε λοιπον καλα μαγκες για να τα ριχνετε στο στομαχακι και να τρεμουν και οι πατουσες απο την καυλα!
Σωστος!Αφού όλες είναι πουτάνες, τουλάχιστον ας τα καταπίνουν! Των προηγούμενων δηλαδή γιατί τα κατάπιναν, είχαν σιρόπι;
Σε μένα τυχαίνει πάντα να είμαι ο πρώτος που του το κάνουν συνέχεια.
Βέβαια τυχαίνει όλες να το χουν κάνει μόνο μια φορά σε έναν προηγούμενο γκόμενο τους, που ήταν πολλά χρόνια μαζί, τον αγαπούσαν και τις είχε πιέσει πολύ. Αλλά το έκαναν, δεν τους άρεσε και το έκοψαν.
Α, τα ίδια και με το "από πίσω".