Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
To πιο απλο βρε παιδια,τις φωτο ποιος τις τραβηξε? Μηπως κανενας απο την οικογενεια της ή μηπως ο νταβας φιλος της?
To πιο απλο βρε παιδια,τις φωτο ποιος τις τραβηξε? Μηπως κανενας απο την οικογενεια της ή μηπως ο νταβας φιλος της?
Δηλαδή αλλο ένα τσουλίδιο βγήκε στο κλαρί για να κονομήσει και να τελειώσει τις σπουδές της και να το παίξει κάποτε κυρία σε όσους δεν ξέρουν τι πουτανάρα ήταν. Και 130 ευρώ για ένα πτώμα που κάθεται και περιμένει να χύσεις ενώ σκέφτεται την καριέρα της στα οικονομικά! Βρε ουστ!
ʼλλο η πουτάνα που είναι πουτάνα και άλλο το τσόλι που εκδίδεται για να κονομήσει και κλαψουρίζει για την ανάγκη που την έκανε να δίνει λοκο και να κάνει φωτογραφίσεις για να πάρει πτυχίο.
Και στο κάτω κάτω, η πουτάνα είναι για να σου προσφέρει χαρά και όχι να στα πρήζει με τις σπουδές της και πως θα τις τελειώσει!
και ελεος μην με ρωτατε αν εχει προφυλακτικα ή αν κανει μπανιο
εξαρταται τι εμπειριες εχεις με cg και εγω στγκεκριμενα οταν σκαω 130 σε αλλα cg που με εχουν μαθει εχω φουλ προγραμμα με απολυτη gfe διαθεση και περναω τελεια.εδω σκαω 90 για βασικο προγραμμα και περναω 1000 φορες καλυτερα απο οτι με αυτο το χταποδι.επιτελους πρεπει να καταλαβουμε πως ειτε εχουμε φραγκα ειτε οχι το ζητημα ειναι να καταλαβουμε ποτε μας πιανουνε κοτσο και ποτε οχι..διοτι οταν σκας 130 πρεπει να χεις και το αναλογο προγραμμα και οχι με 130 να σου κανει αγγαρεια.εγω πριν την γκαμπριελλα πηγα φυλης και εριξα ενα γαμησι ξεγυρισμενο τυφλα να χουν τα cg που κανουν αγγαρεια και μας πιανουν κοροιδα.......αντισταθειτε στην ποσοτητα και στις ψευτοφωτος και αναζητηστε την ποιοτητα στο προγραμμα.εμενα παντως, μου εκανε καλυτερη εντυπωση απο οτι στις φωτογραφιες ειδικα στο προσωπο. Δεν ειναι σκυλε οπως δειχνει και το μαλι ειναι ισιο. τωρα για τις υπηρεσιες, οπως περιπου τα περιεγραψε ο galanomatis, αλλα αρκετα φιλοτιμες προσπαθειες. Δεν ειναι απο τις καλυτερες αλλα οχι οτι κλαις και τα λεφτα σου.
Να το βαλουμε και στο thread με τις fake δηλαδη?νταξει παιδια εγω σηκωνω ψηλα τα χερια.......οποιος θελει να πεταει τα λεφτα του ας την παρει...και κατι αλλο..το κωλαρακι ειναι πειραγμενο απο photoshop.....μακαρι να ειχε τετοιο ωραιο κωλο οπως στις φωτος
εξαρταται τι εμπειριες εχεις με cg και εγω στγκεκριμενα οταν σκαω 130 σε αλλα cg που με εχουν μαθει εχω φουλ προγραμμα με απολυτη gfe διαθεση και περναω τελεια.εδω σκαω 90 για βασικο προγραμμα και περναω 1000 φορες καλυτερα απο οτι με αυτο το χταποδι.επιτελους πρεπει να καταλαβουμε πως ειτε εχουμε φραγκα ειτε οχι το ζητημα ειναι να καταλαβουμε ποτε μας πιανουνε κοτσο και ποτε οχι..διοτι οταν σκας 130 πρεπει να χεις και το αναλογο προγραμμα και οχι με 130 να σου κανει αγγαρεια.εγω πριν την γκαμπριελλα πηγα φυλης και εριξα ενα γαμησι ξεγυρισμενο τυφλα να χουν τα cg που κανουν αγγαρεια και μας πιανουν κοροιδα.......αντισταθειτε στην ποσοτητα και στις ψευτοφωτος και αναζητηστε την ποιοτητα στο προγραμμα.