Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
έχω μία Μαρία διπλή , αν θες την ανταλλάσσω με καμιά δικιά σουΕχω μια ελενη οποιος θελει
έχω μία Μαρία διπλή , αν θες την ανταλλάσσω με καμιά δικιά σουΕχω μια ελενη οποιος θελει
αν θες στειλε προφλι της σε πμ. ευχαριστω.καλες διαδρομεςαν βοηθά η φωτό να μη μπερδευομαστε
Η Αντριαννα που εχει νημα στις ανεξαρτητες πρεπει να ειναιαν θες στειλε προφλι της σε πμ. ευχαριστω.καλες διαδρομες
Ρε ημερομηνία βλέπετε καθόλου τι στο πουτσο;!όντως η μλκ τυφλώνει δλδ;!;!αν θες στειλε προφλι της σε πμ. ευχαριστω.καλες διαδρομες
Μα καμία σχέση όμως...Η Αντριαννα που εχει νημα στις ανεξαρτητες πρεπει να ειναι
Αν δεν ειναι η Αντριαννα ποι ειναι τοτε:Ρε ημερομηνία βλέπετε καθόλου τι στο πουτσο;!όντως η μλκ τυφλώνει δλδ;!;!
Άσε ρε φίλε κάνα 4-6μηνο ακόμα να περάσει και ξαναρωτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα καμία σχέση όμως...
ΟΧΙΗ Αντριαννα που εχει νημα στις ανεξαρτητες πρεπει να ειναι
Για να αποφύγω τα πολλά μνμτα που ήδη ήρθαν η αννουλα είναι παλιό αστείο εδώ μέσα....Εγώ έχω μία Αννούλα από παλαιό Φάληρο όποιος θέλει.....
Δεν έχουμε ανταλλαγή ….Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω fb παλιάς βιζιτας που τώρα γαμιεται για πάρτη της αλλά αβερτα,υποτακτικής ψυχολογίας για όσους ξέρουν αλλά μεγαλοκοπελα,σιτιμενη 50αρα..με ανταλλαγή για κάποια καινούργια..στείλτε μνμ
Και να είχες μετά από τοοοοσους μήνες δεν ισχύει...Δεν έχουμε ανταλλαγή ….
Όντως τώρα έστειλαν μηνύματα; Ban και από Σεπτέμβρη εξετάσεις...Για να αποφύγω τα πολλά μνμτα που ήδη ήρθαν η αννουλα είναι παλιό αστείο εδώ μέσα....
ξερω 3 κοπελλες που εχουν το ονομα Κωνσταντινα.Καλημέρα υπάρχουν 1-2 τηλέφωνα. Όποιος έχει αντίστοιχα πμ για ανταλλαγη
Καλησπερα αδερφε για στειλεΚαλησπέρα υπάρχουν 2-3 τηλ από ανεξάρτητες. Οποιος θέλει με πμ για ανταλλαγή φυσικα
ΜΟΝΟ προβατίναΤίποτα από αγρινιο παίζει?