Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
μολις γυρισα απο ραντεβου μαζι της....ακομα κλαιω τα λεφτα μου και θα τα κλαιω για πολυ καιρο ακομα...το πρωι πηγα σε μπουρδελο και γαμησα σουπερ και εδω επεςε η ξενερα του αιωνα....το κοριτσι δεν το ξερει το επαγγελμα και δεν σκοπευει να το μαθει.ο λογος που το κανει ειναι γιατι εχει σοβαρη οικονομικη αναγκη(θεμα υγειας οικογενειακου προσωπου).παιρνει πτυχιο στα οικονομικα και μαρκετινγκ και θα κανει φωτογραφιση στο maxim ιουνιου.μου εξηγησε μια ταινια με τον ρομπιν ουιλιαμς που ειχε το σταρ..αυτα..τι να πω για το προγραμμα...φιλοτιμες προσπαθειες αλλα οχι..βασικα την λυπηθηκε η ψυχη μου μολις μου ειπε τον λογω που εργαζεται(και δεν μου πουλαγε φουμαρα οπως θα πουν μερικοι απο δω).130 ευρω το μενου με ακαποτη πιπα και δυο εκτονωσεις.προσωπο λιγο πιο καλυτερο απο οτι στις φωτο.παιδια ΜΑΚΡΙΑ θα κλαιτε τα λεφτα σας.αφοοου πριν πηγα σε στριπτιτζαδικο για να <<φτιαχτω>> και σπαω το κεφαλι μου που δεν τα εφαγα στο στριπ ή πολυ καλυτερα δεν τα εβαζα στην ακρη.αυτα καλο ξημερωμα
Ζωή Λάσκαρη...''Στον αστερισμό της Παρθένου''...τί θυμήθηκα τώρα.....ΤΟΝΙΣΑ οτι η γκομενα δεν γαμιεται για το πτυχιο της ή για χαρτζιλικι αλλα για λογους προσωπικους(οικογενειακο θεμα υγειας)επειδη τα εχει πραγματικη αναγκη.επομενως μην τα ισοπεδωνουμε ολα λεγοντας την τσουλιδιο.πουτανα παντως επαγγελματιας να σου χαρισει ικανοποιηση ή πουτανακι καβλωμενο που μαζευει ταλιρα για να αγορασει φορεματα και αμαξι δεν ειναι..επομενως στραφειτε αλλα για να ξελαμπικαρετε
ΤΟΝΙΣΑ οτι η γκομενα δεν γαμιεται για το πτυχιο της ή για χαρτζιλικι αλλα για λογους προσωπικους(οικογενειακο θεμα υγειας)επειδη τα εχει πραγματικη αναγκη.επομενως μην τα ισοπεδωνουμε ολα λεγοντας την τσουλιδιο.πουτανα παντως επαγγελματιας να σου χαρισει ικανοποιηση ή πουτανακι καβλωμενο που μαζευει ταλιρα για να αγορασει φορεματα και αμαξι δεν ειναι..επομενως στραφειτε αλλα για να ξελαμπικαρετε
επισης, αν ηταν και 4-5 χρονια μεγαλυτερη, βαζω στοιχημα οτι θα ειχε και παιδακι (περιεργο αλλα ολες εχουν κοριτσακι, ποτέ αγορακι) και ο αντρας της ή θα ειχε παει απο κανενα τροχαιο, ή θα την μεταχειριζοταν βαναυσα στο παρελθον κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ....................