Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχεις κανεις εμπερια απο γιογκα ή ται τσι για την ευθυγραμμιση ενεργειας και την καταπολεμηση ασθενειων;
Εχεις στραβή ενέργεια φίλε και θέλει ευθυγράμμιση;Εχεις κανεις εμπερια απο γιογκα ή ται τσι για την ευθυγραμμιση ενεργειας και την καταπολεμηση ασθενειων;
τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε μεγαλε... :SΕχεις κανεις εμπερια απο γιογκα ή ται τσι για την ευθυγραμμιση ενεργειας και την καταπολεμηση ασθενειων;
τι θελεις να μαθεις φιλε μου?
Εχεις κανεις εμπερια απο γιογκα ή ται τσι για την ευθυγραμμιση ενεργειας και την καταπολεμηση ασθενειων;
Μην ψάχνεσαι με γιόγκα.
Αν θέλεις μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική ματιά, άκουσε λίγο το Μουρούτη:
Τον ακουω με ενδιαφερον. Πεντε πτυχια ιατρικης εχει λεει.
Μην ψάχνεσαι με γιόγκα.
Αν θέλεις μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική ματιά, άκουσε λίγο το Μουρούτη:
Ενας μαστορας που μου εκανε μια εργασια σπιτι είναι φανατικος οπαδος ακολουθος του.Μου ελεγε διαφορα για τη διατροφή που δεν αντιλεγω,μπορει να είναι σωστα.Αλλα μου ειπε και ότι ολες οι ανιατες ασθενειες μπορουν να αντιμετωπιστουν και να αντεστραφουν με το θαυματουργο πρόγραμμα του Μουρουτη.Οταν τον ρωτησα γιατι τοσοι και τοσοι ακομα και πλούσιοι διάσημοι σημαίνοντες με εξουσια πανε από αυτή την ασθενεια αφου το μονο που πρεπει να κανουν είναι να απευθυνθουν εκει ,η απαντηση ηταν επειδή δε το γνωριζουν.Μην κολλάς στα πτυχία.
Απλά τα όσα λέει για τη διατροφή έχουν κάποια λογική κι αξιζουν προσοχής. Η βιομηχανία τροφίμων έχει γαμήσει το σύμπαν στη Δύση και γι αυτό δε μιλάει κανείς.
Ενας μαστορας που μου εκανε μια εργασια σπιτι είναι φανατικος οπαδος ακολουθος του.Μου ελεγε διαφορα για τη διατροφή που δεν αντιλεγω,μπορει να είναι σωστα.Αλλα μου ειπε και ότι ολες οι ανιατες ασθενειες μπορουν να αντιμετωπιστουν και να αντεστραφουν με το θαυματουργο πρόγραμμα του Μουρουτη.Οταν τον ρωτησα γιατι τοσοι και τοσοι ακομα και πλούσιοι διάσημοι σημαίνοντες με εξουσια πανε από αυτή την ασθενεια αφου το μονο που πρεπει να κανουν είναι να απευθυνθουν εκει ,η απαντηση ηταν επειδή δε το γνωριζουν.
Ναι,αυτα μου ελεγε επακριβως.Παντα πρεπει να ειμαστε ανοικτοι και χωρις προκαταλήψεις στο νέο και διαφορετικο.Αλλα εχει απτα αποτελέσματα;Βασιλιαδες,ηθοποιοι,παμπλουτοι,δε γνωριζαν για αυτή τη προοπτικη και επελεξαν τη κλασικη οδο;Νομίζω οτι ο Μουρούτης τα παραλέει, όταν ισχυρίζεται ότι οι καρκινοι κτλ θεραπευονται ευκολα κι όλα είναι θεμα να αλλάξεις τη διατροφή σου ή την ψυχολογία σου.
Πιστεύω ότι ειναι σωστός στο ότι οι περισσοτερες ασθένειες εχουν να κανουν με τη συγχρονη διατροφή και τρόπο ζωής.
Αν μπορέσεις και κανεις μια vegan διατροφή από την αρχη της ζωής σου και αποφευγεις τοξινες και καπνισμα, έχεις τρομερο πλεονεκτημα.
Αν ξεκινησεις αυτη τη ζωη στα 50 -60 σου ομως, θα πρεπει να υπολογίσεις ότι εχεις ηδη προξενησει τεραστια φθορα στο σωμα σου αυτα τα 50-60 χρονια κρεοφαγίας, καπνισματος, ξυδιών κτλ Και πάλι θα εχεις καποιο οφελος ομως.
Τωρα, αν αρρωστησεις με καρκινο, ειλικρινα δεν ξερω αν οι συμβουλες του Μουρουτη (οχι χειρουργειο, οχι χημειοθεραπειες κτλ) θα σε σωσουν.
Ειλικρινα ομως ευχομαι ο Μουρουτης να εχει δικιο και να αποδειχτει συντομα αυτο, γιατι πιστευω ότι τα καργιόλια οι γιατροί κι οι φαρμακευτικές εταιρίες, κάπου μας βλέπουν σαν πελάτες που αρμέγουν κανονικά και δε θελουν να χάσουν!
Φαντασου δλδ τι χανουν γιατροι και φαρμακοβιομηχανιες αν βρεθει πιο απλη λυση, τυπου Μουρουτη, πχ για τον καρκινο....
Ναι,αυτα μου ελεγε επακριβως.Παντα πρεπει να ειμαστε ανοικτοι και χωρις προκαταλήψεις στο νέο και διαφορετικο.Αλλα εχει απτα αποτελέσματα;Βασιλιαδες,ηθοποιοι,παμπλουτοι,δε γνωριζαν για αυτή τη προοπτικη και επελεξαν τη κλασικη οδο;