Νέα

Γιατρίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Σιγουρα πιο θηλυκες και καυλιαρες απο τις γυναικες μηχανικους. Αδελφια, γραφτε τις εμπειριες σας!!

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ανοιγω κι αυτο. Πιστευω ολοι εχουμε εμπειριες να καταθεσουμε

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Μια φορα μου πηρε αιμα μια Όμορφη νοσηλευτρια.
Το θεμα ειναι αυστηρα για οσες εχουν τελειωσει ιατρικη;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάντως η αποκλειστική που είχαμε στον παππού μου στο νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει (R.I.P.) ήταν μια Ελληνίδα ΜΟΥΝΑΡΑ, καμιά 30αριά χρονών. Δυστυχώς τότε ήμουν παντρεμένος, αλλιώς θα της είχα πετάξει το μουνί στο ταβάνι!!! :cheesy:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ιατρος, 42αρα απο Ρωσια, 7αρι προς 8αρι σε εμφανιση. Πανεξυπνη, παιχνιδιαρα.

Η γνωριμια εγινε μεσω fb. Απαντησε, της προτεινα να βρεθουμε και να μαστε στο moorings. Ολα οκ, δεκτικη στα αγγιγματα. Προτεινω να παμε στο γηπεδο για τον αγωνα. Φευγουμε, μπαινουμε στο αμαξι και μου λεει, εχω σπιτι εδω κοντα, παμε εκει, οχι σε ξενοδοχειο.

Συνηθως τα αποφευγω αυτα τα σκηνικα για πολλους λογους.

Δε γαμιεται, παμε.

Μετα απο λιγη ωρα, εχουμε φτασει εξω απο το σπιτι, μονοκατοικια. Ωραια λεω, καλη φαση.

Μπαινουμε μεσα, αψογα ολα. Μαρουλωμενη για τα καλα η κυρια. Βγαινω εξω, πισινα κτλπ. Τελεια. Εχω αραξει στη ξαπλωστρα.

"Παω να παρω κατι για να εχουμε να φαμε για μετα, επιστρεφω σε λιγο" ειπε και εφυγε.

Οκ. Ανοιγω το κινητο και αρχιζω να βλεπω διαφορα για να περασει η ωρα.

Μετα απο λιγα λεπτα, βγαινει στη πισινα ενα τουμπανο ηταν δεν ηταν 22 ετων με μπικινι. Γυριζει προς το μερος μου, με κοιταζει και μου λεει σε σπαστα Ελληνικα, εσυ ποιος εισαι; Τι κανεις εδω;

Τωρα εγω, τι να πω ποιος ειμαι και τι ηρθα να κανω...;

Εσυ...της λεω...ποια εισαι; Προφανως και ειχα καταλαβει οτι ηταν η κορη της (την ειχα δει στις φωτο μαζι με τη μανα της που ειχαν ανεβασει απο Μοσχα).

Ποιος ειμαι, ποια εισαι, περασε η ωρα, επεστρεψε η αρχοντομουνα.

Ανετη, στη μουναρα της ολα, μας συστησε, ακομπλεξαριστη.

Οχι, δεν επεδιωξα τριπλετα, ουτε και εγινε. Η κορη σπαστηκε μολις ειδε οτι ειχαμε μεταξυ μας ερωτισμο και την εκανε στα πρωτα 5 λεπτα.

Ακολουθησε ο αγωνας, αλογο του ιπποδρομου η κυρια, τα παντα ολα, ακορεστη και ατρομητη. Σηκωμενη πουτσα να εχεις μονο να γαμας επι ωρες, δεν ελεγε οχι σε τιποτα. Συνεχως.

Μετα απο λιγες ημερες, δεν ξερεις αν θα σωριαστεις κατω απο τα πιωματα μαζι της (επινε τα κερατα της) ή απο το σεξ ή και απο τα δυο μαζι.

Καποια στιγμη, επρεπε να το ληξω, δεν ειναι οτι κουραστηκα, απλα τραβηξε πολυ. Ηθελε συνεχεια καθε μερα, δεν λεει να σε βλεπουν σε ολα τα στεκια καθε μερα συνεχεια με την ιδια γυναικα και να ειναι και 42.

Νταξει, μουναρα δεν λεω, αλλα δεν λεει για συνεχεια στη κυκλοφορια. Ας βρει αλλον.

Εκει που καθομασταν, κοιταζαμε τις φωτο που εχει ανεβασει και απλα ειπα τη γνωμη μου για τη κορη της. Στο απο κοντα της ειπα, ειναι πιο ομορφη.

Αυτο ηταν, πετυχα αυτο που ηθελα και με το παραπανω.

Μου αδειασε το ποτηρι μεσα στα μουτρα και απλα εφυγα. Την ωρα που εφευγα, πεταξε και ενα μεγαλο βοτσαλο (τα ειχε ως διακοσμητικα σπιτι της) πανω στο αμαξι και ραγισε το τζαμι.

Μετα απο λιγες εβδομαδες, με πετυχε τυχαια (ειχε βρει αλλο εργατη) σε αλλο μαγαζι νυχτα. Χαρηκε που με ειδε με αλλη κοπελα που δεν ηταν η κορη της, μου χαμογελασε διακριτικα.

Τη καλεσα μετα απο λιγες μερες και της προτεινα να βγουμε. Αρνηθηκε. Μου ειπε οτι εχει πλεον σχεση. Γελασα, μου το εκλεισε στα μουτρα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αποθημενο η γιατρινα. Καυλιάρες και γενικότερα η φάση με την ποδιά που φοράνε είναι καλά. Έχω πηδήξει γιατρινα στο επάγγελμα αλλά η όλη γνωριμία ήταν άσχετη
Το θέμα είναι να; Τη γνωρίσεις και να τη δαγκώσεις εν ώρα εργασίας...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τετραημερη στο σχολειο..και αναγκαστηκα ειχαμε μαζι μας γιατρο να μας προσεχει ολες τις μερες
εγω μια απτα ξενυχτια, μια απτις φωνες, μια απτα ποτα αρρωστησα και σαν να μην εφτανε αυτο εκλεισε η φωνη μου
πρωτη φορα στη ζωη μου δε μπορουσα να μιλησω..οι συμμαθητες το ειχαν παρει στη πλακα και με πειραζαν γτ ηξεραν οτι δε θα μπορεσω να απαντησω αναλογα και με φωναζαν Μαρια της σιωπηςς..
Αντε Μαρια της σιωπης ελα εδω
που εισαι Μαρια της σιωπηςς
και πολλα αλλα τετοια..δλδ καζουρα να γινεται
εγω τον γιατρο τον ειχα δει αλλα δεν ειχα ενθουσιαστει μ παιρνουσε καπως απαρατηρητος
μετα ομως που εκλεισε τελειως η φωνη μου αναγκαστικα ηρθαμε πιο κοντα
μου εδωσε φαρμακα και συμβουλες και νομιζα οτι αυτο ηταν ολο
αλλα παρατηρησα οτι οπου πηγαιναμε κατα τη διαρκεια της μερας εκεινος με παρακολουθουσε με το βλεμμα του και μαλιστα παντα ηταν σε κοντινη αποσταση με εμενα
σε καποια φαση εγω ξεφυγα απτο συνολο για να παω σε ενα περιπτερο να παρω χαρτομαντιλα και εκει που περπατουσα ερχεται διπλα μου και με ρωταει που παω..
εγω του εδειξα το περιπτερο και εκεινος μου ειπε οκ και με περιμενε να παω κ να γυρισω..
μου εκανε τοσο εντυπωση γτ ηταν απλα ενας γιατρος..οι συνοδοι καθηγητες ουτε που νοιαστηκαν για το που πηγαινω..
τελικα περαιτερω ειδυλλιο δεν προλαβε να συμβει γτ η εκδρομη κρατησε 4 μερες
αλλα θα εχω να το λεω..για το γιατρο..και για τη Μαρια της σιωπηςςς λολλλ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το νημα ειναι για ιατρους, οχι για μηχανικους  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καμια ερωτικη φαση με κανα γιατρο δεν εχεις να γραψεις;

Καλο το στορυ που εγραψες, αλλα ατιμο. Πηρε προσοχη χωρις να δωσει κατι.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καμια ερωτικη φαση με κανα γιατρο δεν εχεις να γραψεις;

Καλο το στορυ που εγραψες, αλλα ατιμο. Πηρε προσοχη χωρις να δωσει κατι.

δε γραφω ψεματα μονο αληθειες
ποτε δεν ετυχε να κανω σεξ με γιατρο
μονο μια φορα γνωρισα απο εδω μεσα εναν οδοντιατρο αλλα δεν βρεθηκαμε ποτε απο κοντα
μονο whatsapp

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ιατρος, 42αρα απο Ρωσια, 7αρι προς 8αρι σε εμφανιση. Πανεξυπνη, παιχνιδιαρα.

Η γνωριμια εγινε μεσω fb. Απαντησε, της προτεινα να βρεθουμε και να μαστε στο moorings. Ολα οκ, δεκτικη στα αγγιγματα. Προτεινω να παμε στο γηπεδο για τον αγωνα. Φευγουμε, μπαινουμε στο αμαξι και μου λεει, εχω σπιτι εδω κοντα, παμε εκει, οχι σε ξενοδοχειο.

Συνηθως τα αποφευγω αυτα τα σκηνικα για πολλους λογους.

Δε γαμιεται, παμε.

Μετα απο λιγη ωρα, εχουμε φτασει εξω απο το σπιτι, μονοκατοικια. Ωραια λεω, καλη φαση.

Μπαινουμε μεσα, αψογα ολα. Μαρουλωμενη για τα καλα η κυρια. Βγαινω εξω, πισινα κτλπ. Τελεια. Εχω αραξει στη ξαπλωστρα.

"Παω να παρω κατι για να εχουμε να φαμε για μετα, επιστρεφω σε λιγο" ειπε και εφυγε.

Οκ. Ανοιγω το κινητο και αρχιζω να βλεπω διαφορα για να περασει η ωρα.

Μετα απο λιγα λεπτα, βγαινει στη πισινα ενα τουμπανο ηταν δεν ηταν 22 ετων με μπικινι. Γυριζει προς το μερος μου, με κοιταζει και μου λεει σε σπαστα Ελληνικα, εσυ ποιος εισαι; Τι κανεις εδω;

Τωρα εγω, τι να πω ποιος ειμαι και τι ηρθα να κανω...;

Εσυ...της λεω...ποια εισαι; Προφανως και ειχα καταλαβει οτι ηταν η κορη της (την ειχα δει στις φωτο μαζι με τη μανα της που ειχαν ανεβασει απο Μοσχα).

Ποιος ειμαι, ποια εισαι, περασε η ωρα, επεστρεψε η αρχοντομουνα.

Ανετη, στη μουναρα της ολα, μας συστησε, ακομπλεξαριστη.

Οχι, δεν επεδιωξα τριπλετα, ουτε και εγινε. Η κορη σπαστηκε μολις ειδε οτι ειχαμε μεταξυ μας ερωτισμο και την εκανε στα πρωτα 5 λεπτα.

Ακολουθησε ο αγωνας, αλογο του ιπποδρομου η κυρια, τα παντα ολα, ακορεστη και ατρομητη. Σηκωμενη πουτσα να εχεις μονο να γαμας επι ωρες, δεν ελεγε οχι σε τιποτα. Συνεχως.

Μετα απο λιγες ημερες, δεν ξερεις αν θα σωριαστεις κατω απο τα πιωματα μαζι της (επινε τα κερατα της) ή απο το σεξ ή και απο τα δυο μαζι.

Καποια στιγμη, επρεπε να το ληξω, δεν ειναι οτι κουραστηκα, απλα τραβηξε πολυ. Ηθελε συνεχεια καθε μερα, δεν λεει να σε βλεπουν σε ολα τα στεκια καθε μερα συνεχεια με την ιδια γυναικα και να ειναι και 42.

Νταξει, μουναρα δεν λεω, αλλα δεν λεει για συνεχεια στη κυκλοφορια. Ας βρει αλλον.

Εκει που καθομασταν, κοιταζαμε τις φωτο που εχει ανεβασει και απλα ειπα τη γνωμη μου για τη κορη της. Στο απο κοντα της ειπα, ειναι πιο ομορφη.

Αυτο ηταν, πετυχα αυτο που ηθελα και με το παραπανω.

Μου αδειασε το ποτηρι μεσα στα μουτρα και απλα εφυγα. Την ωρα που εφευγα, πεταξε και ενα μεγαλο βοτσαλο (τα ειχε ως διακοσμητικα σπιτι της) πανω στο αμαξι και ραγισε το τζαμι.

Μετα απο λιγες εβδομαδες, με πετυχε τυχαια (ειχε βρει αλλο εργατη) σε αλλο μαγαζι νυχτα. Χαρηκε που με ειδε με αλλη κοπελα που δεν ηταν η κορη της, μου χαμογελασε διακριτικα.

Τη καλεσα μετα απο λιγες μερες και της προτεινα να βγουμε. Αρνηθηκε. Μου ειπε οτι εχει πλεον σχεση. Γελασα, μου το εκλεισε στα μουτρα.

giphy.gif

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εχουμε και ερπετα στο νημα πλεον και επισημα χαχαχαχα

Stories

Νέο!