Νέα

Γιατί το σάιτ είναι τίγκα στους φασίστες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί το σάιτ είναι τίγκα στους φασίστες;

• Κατά σύμπτωση

Ψήφοι: 31 11,9%
  • Επειδή ΟΛΟ το ελληνικό Ίντερνετ είναι τίγκα στους φασίστες

Ψήφοι: 32 12,3%
  • Δεν είναι περισσότεροι, απλά πιο "θορυβώδεις"

Ψήφοι: 72 27,6%
  • Το μέσο μέλος του σάιτ δεν ψηφίζει στις πολιτικές ψηφοφορίες

Ψήφοι: 18 6,9%
  • Όλος ο κύκλος των μπουρδελιάρηδων είναι παρακμιακός, άρα τι άλλο θα ψήφιζε...;

Ψήφοι: 63 24,1%
  • Επειδή η Πηγάδα έχει ακόμα μπόλικο χώρο...

Ψήφοι: 45 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    261

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε Νικολιο εσύ που κυκλοφορείς έξω με την κάλυψη της αστυνομίας και του κράτους είσαι πολύ μάγκας. Με την χρηματοδότηση από ΜΚΟ. Που τα μισά άπλυτα είναι από ΒΠ με γονείς βουλευτές ή θειους.
Μην πάθετε τίποτα από την πολύ επανάσταση . Θα σκισετε κάνα καλσόν ! 
λοβοτομημενε ναζισταρα εισαι για το δρομοκαιτιο, απαντας στο κροσακι απο πανω και του λες οτι κυκλοφορει με τις πλατες της αστυνομιας και τα παιρνει απο μκο, απλα την ομοφοβια σας σιχαινετε και το ρατσισμο σας οπως και εγω γι αυτο και εγραψε εδω μεσα, δεν ειμαστε ολοι ακροαριστεροι οσοι σας σιχαινομαστε για τη σκατοψυχια σας και τη μισανθρωπια σας κατα ολοκληρων κοινωνικων ομαδων

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
475
Πόντοι
21
λοβοτομημενε ναζισταρα εισαι για το δρομοκαιτιο, απαντας στο κροσακι απο πανω και του λες οτι κυκλοφορει με τις πλατες της αστυνομιας και τα παιρνει απο μκο, απλα την ομοφοβια σας σιχαινετε και το ρατσισμο σας οπως και εγω γι αυτο και εγραψε εδω μεσα, δεν ειμαστε ολοι ακροαριστεροι οσοι σας σιχαινομαστε για τη σκατοψυχια σας και τη μισανθρωπια σας κατα ολοκληρων κοινωνικων ομαδων
Ετσι ακριβως
Αλλα πρεπει να ξερεις πως σπαταλας σαλιο τσαμπα
Εγω στην καθημερινοτητα μου το σαλιο που σπαταλαω για δαυτους ειναι μονο για να τους φτυνω :)
Μαγκες του πληκτρολογιου ειναιχρονια τωρα!! Εκει εξω ειναι με βουλωμενο στομα διοτι θα τους παρουνμε τις πετρες!!και πολλα ειπα!!! Τους αφηνω ναχουν την τλτ κουβεντα γιατι μονο ετσι εχουν λογο υπαρξης!!!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.238
Πόντοι
24.806
Τραβελια και αναρχικοί είναι μαζί. Ειδικά τα τραβελια ποτέ δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Μια ζωή στο περιθώριο θα είναι και ας με πείτε όπως θέλετε. Φυσιολογική δουλειά δεν θα έχετε. Μόνο θα πηδιεστε με πισωγλεντιδες. Αν δεν είχατε καλύψει αστυνομίας και κράτους θα είσασταν ολοι μέσα και δεν θα κάνατε παρελάσεις. Άντε καλημέρα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εξαρταται ποιους εννοεις φασιστες! Γιατι αν εννοεις μονο τους δεξιους και τους χρυσαυγητες εισαι λαθος! Το ιδιο και περισσοτερο φασιστες ειναι και οι αριστεροι αναρχοαπλυτοι κουμμουνιστες! Αλλα αυτους τους...νομιμοποιησαμε βλεπεις...
Φασισμος ειναι οτιδηποτε ακραιο επιβαλλει τη γνωμη και την ιδεολογια του χωρις να σεβεται το ελευθερο της αποψης!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Κομμουνιστες -Φασιστες αδελφα κοματα από την ιδια μητρα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :boobies:

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
475
Πόντοι
21
Τραβελια και αναρχικοί είναι μαζί. Ειδικά τα τραβελια ποτέ δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Μια ζωή στο περιθώριο θα είναι και ας με πείτε όπως θέλετε. Φυσιολογική δουλειά δεν θα έχετε. Μόνο θα πηδιεστε με πισωγλεντιδες. Αν δεν είχατε καλύψει αστυνομίας και κράτους θα είσασταν ολοι μέσα και δεν θα κάνατε παρελάσεις. Άντε καλημέρα.
Μια χαρα δουλειες εχουν καποιες απο αυτες απλα κοιμασαι ορθιος!!!
Περιθωριο πια ειναι οι φασιστες κ το βλεπεις καθημερινα με
Παραδειγματα!!!
Απλα θαθελα να ενημερωθεις πως ο ρατσισμος και ο φασισμος δεν ειναι αποψη αλλα εγκλημα που κανονικα θαπρεπε να σε εκλειναν μεσα μαυτα που πιστευεις!!! Θα γινει κ αυτο!! Γελαει ο κοσμος παντως πια μαζι σας! Τα τρανς ατομα δε σ προκαλουν κακο πουθενα! Εσυ ομως το μεγιστο στην κοινωνια!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
υπηρετες οι κκ εδες με τους αναρχοαυτόνομους του δογματος κισινγκερ που εκφραστηκε πρωτη φορα το '74 από τον κ.καραμανλη με τη φραση η κυπρος κειται μακραν  :vomit:

ο τυπος ονομαστηκε εθνάρχης και εταφη χωριστα από ολους τους αλλους ελληνες  :S

σημερα συνεχιζεται με κυριο εκφραστη τον συριζα (όχι ολον) και στοχο τη θρησκεια, τη παιδεια και τον αφανισμο της νεας γεννιας ελληνων λογω μεταναστευσης, υποκατάστασης από μουσουλμάνους και υπογεννητικότητας  :(

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

Ρε τραβά μπουκωσου μωρη πατσαβούρα! Ουτε φασίστας είμαι ουτε και αναγκασμένος να διαβάζω τον εμετό σου. Ψοφα και σκάσε!

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Μια χαρα δουλειες εχουν καποιες απο αυτες απλα κοιμασαι ορθιος!!!
Περιθωριο πια ειναι οι φασιστες κ το βλεπεις καθημερινα με
Παραδειγματα!!!
Απλα θαθελα να ενημερωθεις πως ο ρατσισμος και ο φασισμος δεν ειναι αποψη αλλα εγκλημα που κανονικα θαπρεπε να σε εκλειναν μεσα μαυτα που πιστευεις!!! Θα γινει κ αυτο!! Γελαει ο κοσμος παντως πια μαζι σας! Τα τρανς ατομα δε σ προκαλουν κακο πουθενα! Εσυ ομως το μεγιστο στην κοινωνια!!!

Νικολιο εσυ εισαι άρρωστο ατομακι και καταβαθος σε λυπάμαι. Υπάρχουν 2 φύλα και πολλές ανωμαλίες. Θέλεις ψυχιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κάποιοι ηλίθιοι δεν έχουν καταλάβει ότι φασίστες και κουμμούνια έχουν γίνει ένα γιατί είναι και οι δύο στην αγκαλιά του Πούτιν και κάθονται και τσακώνονται και βρίζονται μεταξύ τους! Εδώ δεν έχουν καταλάβει καλά,καλά ότι στην Ελλάδα αυτοί πλεόν συγκυβερνούν... Οι δε φασίστες-χρυσαυγήτες είναι οι πιο ηλίθιοι όλων, γιατί αν ο καγκεμπίτης Πούτιν πετύχει τους στόχους του και δεν τους χρειάζεται άλλο, θα τους εξοντώσει όπως εξόντωσε και το κουμμούνι ο Μιλόσεβιτς τον ναζιστή Αρκάν !

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Α καλα βαριά ναρκωτικά και πίσω απο ολα ο Πούτιν

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εγω που δε γουσταρω τους εβρεους μασονους, τους αλοδαπους ολους που ερχοντε λαθρεα στη χωρα μου, τους γυφτους τους ναρκωμανης, τους ανρχικους αλλα δεν εχω προβλημα με τους πουστηδεςκαι τρανς και τους γαμαω και γουσταρω, ουτε με τρις πουτανες τις αγαπαω κι αυτες και αγαπω και τα ζωα, εχψ γατια και σκυλο και πληρωνω φορους. ειμαι και χριστιανος παω στην εκλησια και νυστεβω, δεν προκαλω, προσεχω τη φυση και μου αρεσουν οι ρωσιδες.....  ειμαι φασιστας ????

tob

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
194
Πόντοι
280
Oχι λιγο αγραμματος μονο

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως
Αλλα πρεπει να ξερεις πως σπαταλας σαλιο τσαμπα
Εγω στην καθημερινοτητα μου το σαλιο που σπαταλαω για δαυτους ειναι μονο για να τους φτυνω :)
Μαγκες του πληκτρολογιου ειναιχρονια τωρα!! Εκει εξω ειναι με βουλωμενο στομα διοτι θα τους παρουνμε τις πετρες!!και πολλα ειπα!!! Τους αφηνω ναχουν την τλτ κουβεντα γιατι μονο ετσι εχουν λογο υπαρξης!!!
μην εχεις κανενα σεβασμο σε οσους δεν σεβονται η εστω δεν δειχνουν ανοχη στη "διαφορετικοτητα" σου, αυτα τα ανθρωποειδη που λεγονται χρυσαυγητες πριν χρονια σ αυτο το σαιτ οταν ειπα πως ενας κολλητος μου κανει 2 αιμοκαθαρσεις το μηνα (μεσογειακη) πεσαν να με φανε γιατι να πληρωνει το κρατος τους "ανικανους" τεραστια η σκατοψυχια τους. Τελικα η χρυση αυγη εδωσε στα παλιοτομαρα την ευκαιρεια να εκδηλωσουν το χαρακτηρα τους

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Συνεχίσε να κοιμάσαι όρθιος εσύ ρε κρέας !! Δεν ξέρεις τι σου γίνεται !

Ρε Αρη Πορτοσαλτε θα ήθελα πολυ να εισαι μπροστά μου και να με αποκαλέσεις "κρεας"... Θα σου έδειχνα και λιγο το "κρέας" μου μετα τις φαπες

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε Αρη Πορτοσαλτε θα ήθελα πολυ να εισαι μπροστά μου και να με αποκαλέσεις "κρεας"... Θα σου έδειχνα και λιγο το "κρέας" μου μετα τις φαπες

Έλα ρε !! χέστηκα απ'το φόβο μου !! χαχαχα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εγω που δε γουσταρω τους εβρεους μασονους, τους αλοδαπους ολους που ερχοντε λαθρεα στη χωρα μου, τους γυφτους τους ναρκωμανης, τους ανρχικους αλλα δεν εχω προβλημα με τους πουστηδεςκαι τρανς και τους γαμαω και γουσταρω, ουτε με τρις πουτανες τις αγαπαω κι αυτες και αγαπω και τα ζωα, εχψ γατια και σκυλο και πληρωνω φορους. ειμαι και χριστιανος παω στην εκλησια και νυστεβω, δεν προκαλω, προσεχω τη φυση και μου αρεσουν οι ρωσιδες.....  ειμαι φασιστας ????
Για τον κουμμουνιστη φασιστας ειναι ακομα και οποιος ανηκει σε αλλη σεκτα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Όχι, Είσαι μέγας παράφρων τύπε !!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οι φασιστες ναζισταραδες παρατηρω οτι απολαμβανουν και ασυλιας στο σαιτ, ποσταρουν φωτο με δολοφονιες,και προτρεπουν σε δολοφονιες γυναικων που πανε με οσους δεν γουσταρουν και ουτε καν παρατηρηση δεν τρωνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom