Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Της πουτανας γινεταιΤελικα ειναι ή δεν ειναι φασιστοκρατουμενο το σάιτ;
Της πουτανας γινεταιΤελικα ειναι ή δεν ειναι φασιστοκρατουμενο το σάιτ;
Oι φασίστες-χρυσαυγήτες κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνουν εδώ αφού όλα αυτά είναι κόντρα στην ιδεολογία τους. Ωστόσο γενικά ο Έλληνας είναι ελαφρύς και ο φασίστας, φασίστας μόνο εκεί που τον συμφέρει...σιγά μη στερηθούν το να τον παίξουν... Άλλωστε είμαστε η χώρα που μέλη της 17 Νοέμβρη έπαιζαν σε βίντεο κλιπ !!
Γενικά πάντως οι φασίστες είναι πιο στερημένοι και γεμάτοι ταμπού και ενοχές, οπότε βρίσκουν καταφύγιο εδώ...
Οι δεξιοι πανε με γυναικες. Οι αριστεροι με μαυρους. Αφου το σαιτ αφορα τον αγοραιο ερωτα με γυναικες, ειναι φυσιολογικο να ειναι "γεματο φασιστες".
Παρεμπιπτόντως, οσοι, αριστεροι φυσικά συνήθως, διατυμπανιζουν την αντιθεση τους στον αγοραιο ερωτα και κατηγορουν οσους απο εμας πηγαίνουν με τις εν λόγω κοπέλες, θα πρεπει να μπαναρονται αυτοματα.
Ο μπουρδελιαρης είναι αξιωμα. Οποιος δεν το σέβεται δεν έχει θεση εδώ μεσα.
Κανονικα με καθε αιτηση για εγγραφη στο σαιτ ο υποψηφιος θα επρεπε να καταχωρουσε και αληθινη κριτικη.
Κανονικα με καθε αιτηση για εγγραφη στο σαιτ ο υποψηφιος θα επρεπε να καταχωρουσε και αληθινη κριτικη.
τι συμπερασμα είναι παλι τουτο ρε?Δεν γίνεται να είσαι μπουρδελιάρης και φασίστας. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται μερικοί. Τι ίδιες πουτάνες με τους Πακιστανούς γαμάτε. Αποδεχτείτε το και φιλελευθεροποιηθείτε.
Δε νομίζω να τρώμε το ίδιο φαι με τους Γιαπωνέζουςτι συμπερασμα είναι παλι τουτο ρε?
και το ιδιο φαϊ μπορει να τρωμε με τους ιαπωνεζους, δεν εχουμε διαφορες από τους γιαπωνέζους?
Δεν γίνεται αγόρι μου να γαμάς μετά τον Πακιστανό και να τον θεωρείς κατώτερό σου. Γι' αυτό φεύγετε όλοι άχυστοι. Ξεπεράστε τη μαλακία που σας δέρνει για να το ευχαριστηθείτε.
όταν τρως ρυζι τι τρως?Δε νομίζω να τρώμε το ίδιο φαι με τους Γιαπωνέζους
πικερ μη γραφεις μας διασκεδαζεις αλλιως εσυ, ασε να ενημερώνουμε εμειςΓια ποιους να γράψω κριτικές; Για τους παντρεμένους δεξιούς του site; Όχι τύπε μου.
Ρύζι.όταν τρως ρυζι τι τρως?