Νέα

Γιατί ρε άρχοντες οι αράπηδες την έχουνε τοσο μεγάλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kauliarisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το κορμι της θελουν μονον γιατι εχει φαει και ξυλο απο αυτους του ηλιθιους. Εγω παντως την αφησα να την δειρουν ...εκλησα την πορτα και το εσκασα. Δεν ανακτευομαι σε μαλακιες. το βραδυ ηρθε σπιτι και εκλεγε εγω ειμουνα μεθυσμενος τελιως ομως χα χα .
γιατι την εδειραν τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα ελεος ρε απολυτε ημαρτον!!
τυπε να μαθουμε γιατι αναμεσα στον παμμεγιστο bbwlover και την χοντρη πεφτει πολυ ξυλο παντα :2funny:
αλλα και γενικα και με αλλους παλι ξυλο πεφτει
σου θυμιζω ποσο ξυλο ειχε φαει ο ιδιος ο bbwlover απτην χοντρη και την αδερφης της :S

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τυπε να μαθουμε γιατι αναμεσα στον παμμεγιστο bbwlover και την χοντρη πεφτει πολυ ξυλο παντα :2funny:
αλλα και γενικα και με αλλους παλι ξυλο πεφτει
σου θυμιζω ποσο ξυλο ειχε φαει ο ιδιος ο bbwlover απτην χοντρη και την αδερφης της :S

Έχει σταματήσει και εκείνη η ωραία σειρά η δέκατη εντολή τύπε.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
το κορμι της θελουν μονον γιατι εχει φαει και ξυλο απο αυτους του ηλιθιους. Εγω παντως την αφησα να την δειρουν ...εκλησα την πορτα και το εσκασα. Δεν ανακτευομαι σε μαλακιες. το βραδυ ηρθε σπιτι και εκλεγε εγω ειμουνα μεθυσμενος τελιως ομως χα χα .
με τι την κοπαναγανε;ειδες;

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Με λουριδα....ηρθε κλαιγοντας οχι τοσο για το ξυλο που το εχει συνηθισει αλλα γιατι δεν ανακατευτικα
σιγα μην ανακατευω σε τετεια εγω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Με λουριδα....ηρθε κλαιγοντας οχι τοσο για το ξυλο που το εχει συνηθισει αλλα γιατι δεν ανακατευτικα
οχι τυπε για τετοια ειμαστε;οπου βλεπεις ξυλο να φευγεις..... :sunglasses:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ναι αυτο κανω αλλα με απειλει οτι θα φυγει

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
σωστα ασ τον εχουν πιο μεγαλο οι αραπες εγω προσφερω ασφαλια και την κανω κυρια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

πρέπει να ξέρεις οτι αυτα που κανεις δεν είναι σωστα πράγματα και οτι ο άντρας έχει υποχρέωση να προστατέυει την γυναίκα του με κάθε θυσία.

ο ιππότης Σερ Γκάλαχαντ θα ντρεπότανε για ΄σένα:

URL]]

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
να μαζευτει στο σπιτι της με εχει κανει ρεζιλι. Θα αναγκαστω να βγω στην τηλεοραση να πω τον πονον μου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
να μαζευτει στο σπιτι της με εχει κανει ρεζιλι. Θα αναγκαστω να βγω στην τηλεοραση να πω τον πονον μου.

αν κανεις κατι τετοιο να το ανακοινωσεις κανα μηνα να ξερω να παρω αδεια απο την δουλεία για να δώ την εκπομπή.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
θα την ξεφτιλισω τελειως μιλαμε ......θα μαθει ολος ο κοσμος τι ξεφτιλα ειναι. Θα παω μαζι με την μανα μου ......

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
θα την ξεφτιλισω τελειως μιλαμε ......θα μαθει ολος ο κοσμος τι ξεφτιλα ειναι. Θα παω μαζι με την μανα μου ......

εσύ θα ξεφτυλιστείς γιατι θα σε κοροιδέυουν όλοι επειδή δεν είσαι σωστός αντρας για την γυναίκα σου.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Δεν ξερετε τον λογο για την εδειραν ομως. Η γυναικα μου ειναι τιμια. επιδη μια φορα ετυχε να κατσει στους αραπαδες δεν σημαινει οτι ειναι τσουλα και οποτε τους καυλωσει να την φωναζουν
τι λετε ρε παιδια να παωω στην τηλ θα με δεχτουν ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom