loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
φτιαξξτα με τον-ανυπαντρο-καθηγητη σου αμα θες απαγορευμενο.Λουκ ξερω οτι διαφωνεις ...![]()
φτιαξξτα με τον-ανυπαντρο-καθηγητη σου αμα θες απαγορευμενο.Λουκ ξερω οτι διαφωνεις ...![]()
ποιο δεν εχει σχεση ρε συ?
η ερωτηση γιατι παντρευεσαι αφου δεν θα εισαι ευχαριστημενος μεσα στο γαμο και θα πηγαινεις αλλου?
καλα μας δουλευεις?
θα μας τρελανουν ρε μαλακα εδω μεσα...ποιο δεν εχει σχεση ρε συ?
η ερωτηση γιατι παντρευεσαι αφου δεν θα εισαι ευχαριστημενος μεσα στο γαμο και θα πηγαινεις αλλου?
καλα μας δουλευεις?
Φίλε που να δεις τι γίνεται όταν βγάλεις και καμία ανακοίνωση ότι φοράς στεφάνι, εκεί να δεις λύσσα ξαφνικά.
![]()
αι γαμησ κι εσυ κολλησε η βελονα.για να κάνει παιδιά
τοτε γτ ξενογαμας;
ποιο δεν εχει σχεση ρε συ?
καλα μας δουλευεις?
τσιμπουκιε φτανει με την ριμαΜ΄αυτά που λέει η Λουκριτία
θα κάνω καμιά μαλακία
θα πάω και θα παντρευτώ
έτσι, για να ξενοπηδώ !
![]()
Μ΄αυτά που λέει η Λουκριτία
θα κάνω καμιά μαλακία
θα πάω και θα παντρευτώ
έτσι, για να ξενοπηδώ !
![]()
αμα σαρεσει να ξενοπηδας γτ εχεις σχεση μονιμη/γαμο;Δεν υπάρχει απάντηση
Γιατί μ΄αρεσει(υποκειμενικό)
αμα σαρεσει να ξενοπηδας γτ εχεις σχεση μονιμη/γαμο;
φτιαξξτα με τον-ανυπαντρο-καθηγητη σου αμα θες απαγορευμενο.
με την ιδια λογικη επειδη ο αντρας εχει σκοτουρες και δεν καλογαμαει τη γυναικα κι αυτη πρεπει να πηδιεται απο εδω κι απο εκει.Τα εχεις κάνει όλα ένα τσουβάλι...
Δηλαδή για παραδειγμα αν ο αντρας θελει να γαμάει κώλο και η γυναίκα του δεν τον δίνει έχει δικαιολογία να ξενογαμήσει???
ας κανω την γραφικη μου ερωτηση:το ιδιο υσχιει κ γ την δικια σου ετσι?Αναιρεί το ένα το άλλο........???????????
της L να μην εχεις κ τα βρισκουμε τα αλλα.Οχι προτιμω τον γκομενο-της-Χ .
αμα σαρεσει να ξενοπηδας γτ εχεις σχεση μονιμη/γαμο;
Αναιρεί το ένα το άλλο........???????????
μην παντρευεστε αν δεν εισε ευχαριστημενοι σε καποιο τομεα,δεν θα λυθει το θεμα μετα το γαμο ουτε θα αλλαξει κατι...!!!
ας κανω την γραφικη μου ερωτηση:το ιδιο υσχιει κ γ την δικια σου ετσι?
ειμαι αφελης.ειναι πολυ δυσκολο να μου απαντησεις?Συνεχίζεις να είσαι σε σύγχηση...
Παιδική ερώτηση ρε Λουκ..
της L να μην εχεις κ τα βρισκουμε τα αλλα.![]()