life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μα γι αυτο το λεω......επειδη δεν υπαρχει χρονοs για χασιμοκαθολου...απλως δε πας εκει που δε σε παιρνει!
παs αλλου.........κι αστην αυτην να ...ονει-ρευεται
Μα γι αυτο το λεω......επειδη δεν υπαρχει χρονοs για χασιμοκαθολου...απλως δε πας εκει που δε σε παιρνει!
μάλλον εσύ μπλέκεσαι. για τη βέλβυ μιλάγμτε..
εγώ στον αναλ αναφέρθηκα
βλέπεις τη βέλβι εκεί που δεν υπάρχει?
Μη με λες αγαμητο μωρη μαλακω, ξεκολλα.
Τα μυστικα μεταξυ μας.
ναι..ναι..το πέτυχες..
τραγούδα, πάω για φαγητό.
γτ ειναι ηλιθιες. προκοπη δε θα δουνε μετα απο αυτο.
ή το χουν παρει αποφαση οτι δεεεν, κ δε θελουν να κακοκαρδισουν τον αλλον σε περιπτωση που ειναι πιεστικος.
οπως κ να χει, μαλακια ειναι.
Οι Ελληνιδες προσποιουνται οργασμο ,διοτι πολυ δυσκολα φτανουν σε αυτον ,ακομα και με αυτοϊκανοποιηση .
Εκει που παθαινουν την πλακα τους ειναι ,οταν δεν μπορει να χυσει ούτε ο αντρας.Εκει που γαματε ,σταματηστε ξαφνικα και πειτε στη γκομενα "ειμαι κουρασμενος σημερα και δεν μπορω να τελειωσω " και κανετε οτι πατε να ντυθειτε .Θα παθει την πλακα της ζωης της η γκομενα .
Αν μαλιστα πειτε οτι "δεν μου αρεσει ,και σταματω " ,εκει να δειτε τι θα πάθει !
Το αβαταρ που χρησιμοποιεις ειναι φωτογραφια των οπισθιων σου ?Να δεις ο προστατης σου τι θα παθει αν το κανεις αυτο.
Και ξεχωρα απο αυτο, εσυ δεν παιζει να το εχεις κανει και ποτε, υπεργαμια του bourdela.com.
Αλλα μαλλον μιλας εκ πειρας οταν αναφερεσαι σε ελληνιδα που δεν μπορει να τελειωσει
Το αβαταρ που χρησιμοποιεις ειναι φωτογραφια των οπισθιων σου ?
Πηγαινε στα σάϊτ για ομοφυλοφιλους ,να βρεις συντροφια .Δεν γαμαω πουστρακια .
Πηγαινε στη Μυκονο ,με τις εκλεπτυσμενες "συκιές " ,φλωράκο.Ολοι αυτη τη μαλακια ρωτανε για το αβαταρ
Τα "οπισθια" μου δεν ειναι τοσο ανοιχτα οχι. Εχω εκλεπτυσμενο ποπο εγω και δεν τον δινω σε οποιον και οποιον κυριε Πρεσβη.
Δεν χρειαζεται να παω σε σαιτ για ομοφυλοφιλους, εχει εδω αρκετους δηθεν γαμιαδες που με κανουν και γελαω για ωρες.
Πηγαινε στη Μυκονο ,με τις εκλεπτυσμενες "συκιές " ,φλωράκο.
Ο μαλακας ο κλονατεξ καρφωθηκε και τωρα τρεχει να σβησει τα ασβηστα
Ρε Βελβι πολυ καημο σε εχει το μικιο
Εσυ προσποιεισαι συχνα?
που να προσποιηθει, στο δονιτη?
αργησες. Δεύτερο ποστ ήταν αυτόγιατι δεν ξερουν οτι δεν μας νοιαζει.
αργησες. Δεύτερο ποστ ήταν αυτό