Ερωτεύτηκα μία κοπέλα. Αυτή με απέρριψε και τα έφτιαξε με άλλον. Έτσι είναι η ζωή. Να τη βιάσω, να σκοτώσω τον άλλο; Τι είμαστε, πρωτόγονοι;
Ας μου καθόταν να μην πήγαινα με πουτάνες.
Υπάρχει η απάντηση "καλά μόνο αυτή η μία υπάρχει, κάνε σχέση με μία άλλη πιο χαλαρά". Σωστό, αλλά δεν ήμουν ποτέ σαβουρογάμης και επίσης μετά τα 40 είναι δύσκολο να ξεκινήσεις σχέση. Ή θα πέφτεις όλο σε χωρισμένες με παιδιά ή σε τίποτα τρελές ή σε άλλες που θέλουν τον άντρα τέλειο. Έχω δοκιμάσει με πολλές ,δε μου βγήκε.
Για μένα ήταν δηλαδή θέμα εναλλακτικής επιλογής. Όσο είχα σχέσεις που με κάλυπταν σεξουαλικά δεν πήγαινα με άλλες. Όσο έτρωγα απορρίψεις ή με τις σχέσεις δε βρίσκαμε χρόνο και καμάκι έκανα και με πουτάνες πήγαινα.
@Ναυτιλλόμενος είσαι μικρός ακόμα και έχεις απόλυτες απόψεις. Όσο αποκτάς εμπειρίες θα δεις ότι δεν είναι άσπρο μαύρο τα πράγματα. Βρες καμιά φοιτήτρια στην ηλικία σου και αν δε σας βγει, χωρίζετε. Στην ηλικία που είσαι η γυναίκα δεν ψάχνει γάμο, οπότε όλα καλά.
Και οι επί πληρωμή δεν είναι όλες ίδες, κάποιες είναι ψυχρές και σε κάνουν να αισθάνεσαι σκουπίδι, κάποιες είναι ηφαίστεια και σε κάνουν να αισθάνεσαι Ρόκο Σιφρέντι. Από όλα έχει η ζωή μας φίλε.