kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
πεθαινεις στην μαλακια
Έτσι εξηγείται γιατί πολλοί το πετσάκι τους το έχουν κάνει σφεντόνα
πεθαινεις στην μαλακια
με τις πουτανες επι πληρωμη συζητας πολυ καλυτερα απο τα παρτσακλα που κυκλοφορουν εξω ...το ιδιο που λες ισχυει και εξω...πηγαινε σε γκομενα και πες της δεν εχω λεφτα πλεον ουτε για καφε μαζι σου...κ περιμενε να δεις αντιδραση... το να βριζεις ανθρωπους που εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα αυτο δεν σε τιμα καθολου...ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και μην τσιμπας μερικες φορες το ριχνουμε και λιγο στην πλακα ;)ειστε μαλακες ολοι.ρε μαλακες δεν ειναι μονο το γαμησι να ειναι ξεροσφυρι οπως κανετε με τις πουτανες.με τις γκομενες θα πεις και καμια κουβεντα και ας ειναι και μαλακιες.ρε μην τρωτε παραμυθι με τις πουτανες.σας λεει η πουτανα οτι γαματε καλα και χαιρεστε,νομιζετε οτι ειστε ο τομ κρουζ,ας πει κανενας καμια πουτανα που την εχει χιλιογαμησι και τις εχει αφησει ενα σωρο φραγκα,αν γινετε να την γαμηση μια φορα χωρις λεφτα,θα τον στειλει απευθειας.
εχει και μερικους που ειναι σε χειροτερη κατασταση.Έτσι εξηγείται γιατί πολλοί το πετσάκι τους το έχουν κάνει σφεντόνα
Για να γαμησεις μια ελεεινιδα θα πρεπει να τα σκασεις παλι
Θα κερασεις ποτακι
Θα βαλεις βενζινη να την πας βολτα να την ξεμοναχιασεις
Θα πληρωσεις τηλεφωνα
Θα της κανεις κανενα δωρο
Να την πας ταξιδακι
Να πληρωσεις τιποτα να φαει να παρει δυναμεις
Και παλι κινδινευεις να μην γαμησεις...
αφου σε 20 λεπτα προλαβαινεις και να γαμησεις και να συζητησεις εισαι αρχηγος φιλε μου.με τις πουτανες επι πληρωμη συζητας πολυ καλυτερα απο τα παρτσακλα που κυκλοφορουν εξω ...το ιδιο που λες ισχυει και εξω...πηγαινε σε γκομενα και πες της δεν εχω λεφτα πλεον ουτε για καφε μαζι σου...κ περιμενε να δεις αντιδραση... το να βριζεις ανθρωπους που εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα αυτο δεν σε τιμα καθολου...ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και μην τσιμπας μερικες φορες το ριχνουμε και λιγο στην πλακα ;)
φιλτατε μου βγαζεις ευκολα λανθασμενα συμπερασματα..δεν μ αρεσει να σου αναλυω καθε φορα οσα λεω αν δεν καταλαβαινεις..εχω γνωρισει στο παρελθον 2 κοπελες που εκαναν την δουλεια αυτη..ξερεις ποια ηταν η διαφορα με τις αλλες γκομενες που εξυμνειτε?ειχαν μπεσα και δεν ηταν πουτανες στην ψυχη και με τις 2 εκανα για αρκετο καιρο sex χωρις πληρωμη και βγαιναμε καποιες φορες που μπορουσαν.αυτα για να μαθαινεις.αφου σε 20 λεπτα προλαβαινεις και να γαμησεις και να συζητησεις εισαι αρχηγος φιλε μου.
μεγαλε για να μαθω εγω απο εσενα λιγο δυσκολο ειναι να ξερεις.καλα θα κανεις να αρχισεις και με καμια γκομενα κανονικη να ασχολησε,και ασε τους δεσμους με τις πουτανες.μια παροιμια λεει<<φιλτατε μου βγαζεις ευκολα λανθασμενα συμπερασματα..δεν μ αρεσει να σου αναλυω καθε φορα οσα λεω αν δεν καταλαβαινεις..εχω γνωρισει στο παρελθον 2 κοπελες που εκαναν την δουλεια αυτη..ξερεις ποια ηταν η διαφορα με τις αλλες γκομενες που εξυμνειτε?ειχαν μπεσα και δεν ηταν πουτανες στην ψυχη και με τις 2 εκανα για αρκετο καιρο sex χωρις πληρωμη και βγαιναμε καποιες φορες που μπορουσαν.αυτα για να μαθαινεις.
Για δύο λόγους πληρώνει ένας άντρας για να γαμήσει
α. εάν και εφόσον δεν μπορεί να βρει ερωτικό σύνροφο δωρεάν.
και
β. για το αναυθαίρετο δικαίωμα του να μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα χωρίς να χρειάζεται μετά να λογοδοτήσεις (τι, πως, που, πότε, γιατί κλπ)και μετά απλά να σηκωθείς, να κλείσεις την πόρτα και να φύγεις αφήνοντας τα όλα πίσω.
φιλε ειπες το πιο σωστο.αυτο προσπαθω να τους πω τοση ωρα και αυτοι μου το παιζουν αγαπητικοι στις πουτανες.μολις βρουν καμια γκομενα ολοι αυτοι δεν θα ξαναπατησουν σε πουτανα καμια φορα,ασχετα το τι μαλακιες λενε τωρα.Και, αν δε θέλουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, κυρίως ισχύει το πρώτο...
πολλες ενοχες εχεις φιλε ,κατηγορεις τζαμπα τον εαυτο σου και στο τελος θα σε σερνουν σαν κοκερακι αυτες οι καριες που θελεις να κανεις σοβαρες σχεσεις.Για να απαντήσω την δική μου ερώτηση πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν πηδούσα για πολλά χρόνια. Η αρνητικότητα και η αντικοινωνικότητα μου είναι οι βασικοί λόγοι. Άλλοι λόγοι είναι ότι κώλωνα να μιλήσω σε γυναίκες, και αν μιλούσα δεν ήξερα πως να μιλήσω. Ένας άλλος μεγάλος λόγος είναι ότι είμαι ανώριμος, ακόμη βρίζω σαν 16χρονό, δεν έχω φτιάξει πολύ βσκ πράγματα στην ζωή μου και είμαι πίσω σε σχέση με συνομήλικους μου που θεωρώ φυσιολογικούς. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με εμπόδιζαν η και με εμποδίζουν ακόμη από το να έχω φυσιολογική σεξουαλική ζωή.
συμφωνω απολυταΕχω πηδηξει εκατονταδεσ γκομενες πουτανες και μη..αλλα το γαμησι δεν κοβεται
Αυτη την περιοδο εχω σχεση με κουκλι απιστευτο αλλα... τα μπουρδελα παραμενουν στην πρωτη επιλογη μου
Το να γαμαω διαφορετικες γκομενες και οσο ποιο συχνα γινεται ειναι ενεση αυτοπεποιθησης για εμενα
Δεν θα τα κοψω ποτε.. ασε που γουσταρω τις πουτανες να με χαλβαδιαζουν οταν με βλεπουν ενω ξερω οτι τα ματια τους εχουνε δει την μιση ελλαδα σε ανδρες
Πολλες διαφορετικες γκομενες για ολα τα γουστα.
δεν τρωμε κανενα παραμυθι ,ουτε νομιζουμε τιποτα ,απλα εχουμε ΚΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ τοσο απλα,χωρις να χρειαζεται περαιτερω αναλυσεις.ειστε μαλακες ολοι.ρε μαλακες δεν ειναι μονο το γαμησι να ειναι ξεροσφυρι οπως κανετε με τις πουτανες.με τις γκομενες θα πεις και καμια κουβεντα και ας ειναι και μαλακιες.ρε μην τρωτε παραμυθι με τις πουτανες.σας λεει η πουτανα οτι γαματε καλα και χαιρεστε,νομιζετε οτι ειστε ο τομ κρουζ,ας πει κανενας καμια πουτανα που την εχει χιλιογαμησι και τις εχει αφησει ενα σωρο φραγκα,αν γινετε να την γαμηση μια φορα χωρις λεφτα,θα τον στειλει απευθειας
φιλε ειπες το πιο σωστο.αυτο προσπαθω να τους πω τοση ωρα και αυτοι μου το παιζουν αγαπητικοι στις πουτανες.μολις βρουν καμια γκομενα ολοι αυτοι δεν θα ξαναπατησουν σε πουτανα καμια φορα,ασχετα το τι μαλακιες λενε τωρα.
πολλες ενοχες εχεις φιλε ,κατηγορεις τζαμπα τον εαυτο σου και στο τελος θα σε σερνουν σαν κοκερακι αυτες οι καριες που θελεις να κανεις σοβαρες σχεσεις.
Θα σου πω και ενα παραδειγμα ,χθες πηγα σε μια καφετερια και η σερβιτορα ειχε πεταξει τους βυζους εξω ,που μεχρι και τη ρωγα εβλεπα, με καυλωσε απιστευτα σε βαθμο που το κατω κεφαλι χλιμιντριζε
πες μου υπηρχε περιπτωση εκεινη τη στιγμη να την πιτσιλισω χωρις να καλεσει την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση ? Μαλλον οχι ;) πολυ απλα τελειωσα το φρεντο μου ,εκανα μια τσαρκα μεταξι και ικανοποιησα τις καψες μου ;)
υγ:εχω γραψει και κριτικη
συμφωνω απολυταδεν τρωμε κανενα παραμυθι ,ουτε νομιζουμε τιποτα ,απλα εχουμε ΚΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ τοσο απλα,χωρις να χρειαζεται περαιτερω αναλυσεις.
Θα σου πω και ενα παραδειγμα ,χθες πηγα σε μια καφετερια και η σερβιτορα ειχε πεταξει τους βυζους εξω ,που μεχρι και τη ρωγα εβλεπα, με καυλωσε απιστευτα σε βαθμο που το κατω κεφαλι χλιμιντριζε
πες μου υπηρχε περιπτωση εκεινη τη στιγμη να την πιτσιλισω χωρις να καλεσει την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση ? Μαλλον οχι ;) πολυ απλα τελειωσα το φρεντο μου ,εκανα μια τσαρκα μεταξι και ικανοποιησα τις καψες μου ;)
πολλες ενοχες εχεις φιλε ,κατηγορεις τζαμπα τον εαυτο σου και στο τελος θα σε σερνουν σαν κοκερακι αυτες οι καριες που θελεις να κανεις σοβαρες σχεσεις.
Μακάρι να είναι έτσι...Αν δεν ξαναπατήσεις μόλις βρεις γκόμενα, σημαίνει τουλάχιστον ότι είσαι σωστός σαν άνθρωπος και δε συνεχίζεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και να τον ταΐζεις δικαιολογίες...
Να την πιτσιλίσεις εκείνη τη στιγμή, όχι, μια και το φρέντο που ήπιες δεν ήταν μέρος τσοντοσεναρίου...
Αλλά ούτε και να της την πέσεις με κομψό τρόπο υπήρχε περίπτωση, μια και δεν έβλεπες μπροστά σου...
ωραια ξηγιεται ο καυτος!!!!
κ οπως διαβαζουμε ολοι εδω μεσα αυτο κανουν.... *P
Γεια σου τεράστιε Σκορπιέ!!!Ρε σείς τί μας λέτε, ΚΟΒΕΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ? ? ?
Υπάρχουν άλλοι που είναι 'κυνηγοί' όπως ο αγαπητός άρκανσ και τους 'φτιάχνει' η διαδικασία,
υπάρχουν κι άλλοι (όπως εγώ) που δεν το μπορώ το κυνήγι, έχω κάβλα τώρα τώρα θέλω να διαλέξω την ομορφότερη
και να γαμήσω, τί να κάμομεν μας αρέσει το άμεσο αποτέλεσμα.
Και μην λέτε πίπες, είναι δυνατό άμα έχεις σχέση να πηδάς κάθε μέρα και άλλη ? δεν γίνεται ?
Οπότε μην κοροϊδευόμαστε, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ με την ίδια συνέχεια δε πα να είναι
και η πιο όμορφη του κόσμου. Άλλη μέρα θές την αστακομακαρονάδα κι άλλη μέρα τραβάει η όρεξή
σου μια περιποιημένη φασολάδα με μπόλικο καρότο σέλινο.