Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν έχεις και άδικο Bite αλλά να σου υπενθυμίσω πως το κλειδί του σεξ το κρατάει η γυναίκα.οταν αρχιζεις να θεωρεις οτι η απολαυση σου εξαρταται απ την αδεια καποιου αλλου.. καλυτερα ν αφησεις τον αλλον...
Συνεπώς θέλοντας και μη εξαρτάσαι...
Να σου παραθέσω δε και το παρακάτω πραγματικό περιστατικό που συνέβη σε φίλο μου.
Η κοπέλα για τους όποιους δικούς της λόγους είχε απομακρυνθεί από τον φίλο μου και τον είχε στην "κατάψυξη". Μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ τους και αφού ο φίλος μου της διευκρίνησε πως αυτές οι καταστάσεις δεν επιδέχονται ημίμετρα, η κοπέλα γύρισε και του είπε ξεδιάντροπα "Και γιατί δεν πάς σε κανένα κωλόμπαρο να ξεκαυλώσεις?"
Φυσικά το ίδιο βράδυ αφού μου τα εξομολογήθηκε όλα αυτά ο δικός μου τον πήρα και κάναμε την τσάρκα μας σε διάφορα κωλόμπαρα μέχρι που γνώρισε την Β.
Μαζί της βίωσε ένα φανταστικό τρίμηνο γράφοντας την άλλη στα @@ του. Φρόντισα και εγώ φυσικά να μεταφέρω την ιστορία στα κατάλληλα πρόσωπα (τις φίλες της) και να αρχίσει φυσικά να αλλάζει στάση η εν λόγω κυρία καθώς συνειδητοποίησε πως με την στάση της θα το έχανε το κελεπούρι (ωραίος, αθλητικός και ευκατάστατος)...
Για να μην τα πολυλογώ η Ε. με τα κλάματα και τις φωνές της ξανακέρδισε τον φίλο μου και η σεξουαλική τους ζωή ανανεώθηκε. Αυτή τη στιγμή είναι παντρεμένοι και έχουν ένα υπέροχο αγοράκι.
Άρα με την συμπεριφορά της μια γυναίκα μπορεί να οδηγήσει έναν άντρα στις "κοπέλες" ακόμα και αν αυτός δεν έχει σχέση με αγοραίο έρωτα/κωλόμπαρα/strip κτκ.
Υ.Γ.Αυτός που την πλήρωσε φυσικά ήμουν εγώ αφού η Ε. έθεσε βέτο για την παρουσία μου στο bachelor... Ωστόσο ο φίλος μου ξέρει πως την εκπαίδευση του μικρού Γ. θα την αναλάβω εγώ.