life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ορίστε?
Εγω το ειπα πιο κομψα διπλωματικα!!!!!!!!!!!
Ορίστε?
Στο πολύ καυτό βασικό ερώτημα της πληρωμής ένα έχω να πώ..ΠΟλλές φορές αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω αν στη ζωή σου σαν μαγνήτης κουβαλάς όλα τα μπάζα..Οπότε ..γιατί όχι ?
ρε φιλε σεβαλιε γιατι δεν φτιαχνεσε λιγο να γινεις ομορφος τοτε? μια ζωη θα πληρωνεις?Εγώ πάντως ούτε τα μπάζα τραβάω! Είμαι τόσο ασχημομούρης και ελεεινός και τρισάθλιος που ακόμη και το πιο μπάζο με φτύνει! Οπότε τι να κάνω? Να τη βγάζω μόνο με Μόνο σε πουτάνες μπορώ να πάω!
Τι να φτιαχτώ ρε! Για τον πούτσο είμαι! Ότι και να κάνω τα ίδια σκατά θα είμαι! Οπότε ας πληρώνουμε τι να κάνουμε! Δε πειράζει ζω με αυτό!ρε φιλε σεβαλιε γιατι δεν φτιαχνεσε λιγο να γινεις ομορφος τοτε? μια ζωη θα πληρωνεις?
Μα εμείς φεύγουμε. Μήπως μπερδεύτηκες λίγο?Η απαντηση ειναι απλη
Πληρωνουμε οχι για να ερθουν στο κρεββατι μας αλλα για να φυγουν αμεσως μετα.
Τι να φτιαχτώ ρε! Για τον πούτσο είμαι! Ότι και να κάνω τα ίδια σκατά θα είμαι! Οπότε ας πληρώνουμε τι να κάνουμε! Δε πειράζει ζω με αυτό!
Ειλικρινής & σωστός.Τι να φτιαχτώ ρε! Για τον πούτσο είμαι! Ότι και να κάνω τα ίδια σκατά θα είμαι! Οπότε ας πληρώνουμε τι να κάνουμε! Δε πειράζει ζω με αυτό!
γιατί δεν θέλουμε να ανήκουμε στην κατηγορία κακομοίρη του οποίου η απόλαυση εξαρτάται από την άδεια κάποιου άλλου!!!
φιλε σεβαλιε η πουτσα να συκωνετε και ολα τα αλλα ειναι ευκολα.Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για την κατανόηση! Αλλά δεν έδοσα παραγγελία στο Θεό πως να με φτιάξει! Δεν είχα κάνα λόγο, όπως βγήκα βγήκα! Σε όποιους δεν αρέσω ας κάνουν μήνυση στους δικούς μου!
Εγώ πάντως ούτε τα μπάζα τραβάω! Είμαι τόσο ασχημομούρης και ελεεινός και τρισάθλιος που ακόμη και το πιο μπάζο με φτύνει! Οπότε τι να κάνω? Να τη βγάζω μόνο με Μόνο σε πουτάνες μπορώ να πάω!
:-* στην ερι...
Εγώ πάντως ούτε τα μπάζα τραβάω! Είμαι τόσο ασχημομούρης και ελεεινός και τρισάθλιος που ακόμη και το πιο μπάζο με φτύνει! Οπότε τι να κάνω? Να τη βγάζω μόνο με Μόνο σε πουτάνες μπορώ να πάω!