life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
To Σαββατο εννοαs.........τοτε που θα παμε για.....συλλογη πεταλουδων ε???θα σου πω αυριο...
To Σαββατο εννοαs.........τοτε που θα παμε για.....συλλογη πεταλουδων ε???θα σου πω αυριο...
ο yesssss κολιτε...To Σαββατο εννοαs.........τοτε που θα παμε για.....συλλογη πεταλουδων ε???
ο yesssss κολιτε...
τι αλλα εχις τιποτα καλο..
σα δε ντρεπεστε λιγο λεω εγω.....
Τελικα το παραμυθακι σας αρεσει και εσας βλεπω ....ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Η κοιλιά κυρίες μου είναι δείκτης ευημερίας.
Ένας άντρας με τέτοια κοιλιά είναι 100% υγιής
Και το βασικότερο
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΧΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΔΙ!
εμενα τα αλα φορουμ θα με δεχτουν θελο να γινο διμοσιογραφοσΤελικα το παραμυθακι σας αρεσει και εσας βλεπω ....
Αααααααααα οσο για εμας αγαπητε δεν νομιζω να εχει δηλωσει καποια δημοσιογραφος
για να κριτικαρεις αυτα που γραφουμε,χαβαλε κανουμε εδω μεσα!
Αν θελω να γραψω κατι σε στυλ αρθρου να εισαι σιγουρος πως υπαρχουν αλλα φορουμ για να το κανω!
Σου εχω κανει αιτηση ηδη!εμενα τα αλα φορουμ θα με δεχτουν θελο να γινο διμοσιογραφοσ
οτι τροο πολα κοτο το δεχτικαν,θελο να γινο εβαγκελατοσΣου εχω κανει αιτηση ηδη!
Αααααααααα οσο για εμας αγαπητε δεν νομιζω να εχει δηλωσει καποια δημοσιογραφος για να κριτικαρεις αυτα που γραφουμε
Μιλαμε για τη δικη μας παρεα Ninja,ξερω τι υποννοεις !Μην είσαι και τόσο σίγουρη.
to dimarxio κανι;;;;;;;;;;Στο πλησιέστερο ταχυδρομικό ταμιευτήριο με τα έξοδα πληρωμής πληρωμένα από τον Φαρκέλι!!!
ονειρα γλυκα :-*καλινιχτα σε ολουσ
Στο πλησιέστερο ταχυδρομικό ταμιευτήριο με τα έξοδα πληρωμής πληρωμένα από τον Φαρκέλι!!!
καλινιχτα σε ολουσ
καλη ξεκουραση τρελλο μου βαζελακι !!!!! :-* :-*καληνυχτα λατρεμενοι μου φιλοι...
κριστι.. :-* :-* :-* :-*