Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Καταλαβα "σημερα ειναι σαρακοστη δεν σου καθομαι"...."ακου να σου πω θα δουμε επιπλα στα ΙΚΕΑ αν θες να μου πιασεις το γκωλο", "αμαν πια..μου τα πρηξες"...."πηρες 200γραμμαρια"
Χειροτερα , αγαπητε,σιγα μην πιανει και κωλο,οι ερωτικες συνευρεσεις μονο οποτε εχει καβλες αυτη και φυσικα με το αζημιωτο (παρε μου αυτο ,παρε μου εκεινο).Μην σας φαινεται παραξενο (τα λεω σε ολους) αλλα οι εκ πεποιθησεως μουνοδουλοι εκτος αγοραιου ερωτα τραβανε μεγαλα ζορια,θα ρωτησετε γιατι δεν γαμανε επι πληρωμη??........και εγω την ιδια απορια εχω.
Αυτα που γραφεις πιο πανω ειναι συνηθησμενα ,ειδικα σε γαμους η μακροχρονιες σχεσεις,οπου οι αντρες ξενοπηδανε αναγκαστικα,αν εισαι ομως εκτος αγοραιου ερωτα τι γινεται??υπαρχουν πολλοι που εχουν κολημα (φοβουνται,ντρεπονται κ.α.)

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Τα έχω πει κι εγώ,αν στην Ελλάδα δεν ακολουθείς αυτούς τους κανόνες,αργά ή γρήγορα θα μείνεις στο περιθώριο.Εαν δεν έχεις γυναίκα να σε συνοδεύει,δεν σε έχουν για νορμάλ άτομο.Ή θα σ'έχουν για gay ή για περίεργο/παράξενο/ψυχοπαθή.
Ναι ,αλλα μην φτανουμε και σε ακροτητες,προκειμενου να συνοδευουμε καποια.Σιγουρα ειναι ασχημο ,να πας καπου ασυνοδευτος,σε κοιτανε ολοι σαν ουφο οπως λες (αν και ψιλοζηλευουν)αλλα ετσι ειναι η κοινωνια μας,γιαυτο ριχνεις τα στανταρ σου εχεις μια λιγοτερο εμφανισημη γκομενα η γυναικα σου και γαμας μπουρδελακια ,νομιζω η χρυση τομη

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τα έχω πει κι εγώ,αν στην Ελλάδα δεν ακολουθείς αυτούς τους κανόνες,αργά ή γρήγορα θα μείνεις στο περιθώριο.Εαν δεν έχεις γυναίκα να σε συνοδεύει,δεν σε έχουν για νορμάλ άτομο.Ή θα σ'έχουν για gay ή για περίεργο/παράξενο/ψυχοπαθή.

Είναι μια αδιέξοδη κατάσταση για όποιον την βιώνει.Να σε θεωρούν πράγματα που δεν είσαι κι εσύ να μην βρίσκεις τρόπους να το αλλάξεις.Γιατί πάντα οι γύρω βλέπουν το αποτέλεσμα και όχι το αίτιο.Να μην βρίσκεις ας πούμε γκόμενα επειδή δεν έχεις ούτε μία στον κύκλο σου,αλλά οι γύρω να λένε 'δεν θέλει να βρει γιατί είναι έτσι ή αλλιώς'.Φαύλος κύκλος.
Ποιος ασχολείται ρε τυπε με το αν εσύ έχεις γκόμενα και γιατί δεν έχεις; Το κέντρο του κόσμου νομίζεις πως είσαι; Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις και την ψυχή σου στο διάολο για το τι θα πει ο κόσμος;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ποιος ασχολείται ρε τυπε με το αν εσύ έχεις γκόμενα και γιατί δεν έχεις; Το κέντρο του κόσμου νομίζεις πως είσαι; Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις και την ψυχή σου στο διάολο για το τι θα πει ο κόσμος;

Ασχολούνται φίλε.Μπροστά σου μπορεί να μην το λένε,αλλά πίσω σου το λένε σίγουρα.Και γενικά είναι ο τρόπος που σε κοιτάνε.Σαν να σου δείχνουν ότι αυτοί είναι οι νορμάλ κι εσύ όχι.

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Ασχολούνται φίλε.Μπροστά σου μπορεί να μην το λένε,αλλά πίσω σου το λένε σίγουρα.Και γενικά είναι ο τρόπος που σε κοιτάνε.Σαν να σου δείχνουν ότι αυτοί είναι οι νορμάλ κι εσύ όχι.
Ζηλεύουν αυτό μόνο...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ε δεν είναι φίλοι σου τότε ρε τυπε. Η σταμάτα να συχνάζεις σε δεξιώσεις με politically correct κόσμο. Το ενδεχόμενο να είσαι εσύ πιο σωστός και πιο ευτυχής από αυτούς, όταν φυσικά γράψεις στα παπαριά σου τη γνώμη τους, το έχεις σκεφτεί; Μην είσαι πρόβατο.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Ε δεν είναι φίλοι σου τότε ρε τυπε. Η σταμάτα να συχνάζεις σε δεξιώσεις με politically correct κόσμο. Το ενδεχόμενο να είσαι εσύ πιο σωστός και πιο ευτυχής από αυτούς, όταν φυσικά γράψεις στα παπαριά σου τη γνώμη τους, το έχεις σκεφτεί; Μην είσαι πρόβατο.

Σωστα τα λες vrill να μην ασχολουμαστε..Αλλα ο κοινωνικος ρατσισμος ειναι μεγαλος και πολυ πιο μεγαλος για τους φαν του αγοραιου παρα εναν gay..
Το αλλο αντικτυπο ειναι οτι σε ζωτικα ζητηματα οπως "κληρονομικα" που παιζεται η ζωη σου, η σε καποιο "meeting εταιριας" για να δειξουν καλο προφιλ σε μια προαγωγη παιρνουν καποιοι ακομα και πληρωμενη συνοδο που εχει μαθει το παραμυθι...
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ναι ,αλλα μην φτανουμε και σε ακροτητες,προκειμενου να συνοδευουμε καποια.Σιγουρα ειναι ασχημο ,να πας καπου ασυνοδευτος,σε κοιτανε ολοι σαν ουφο οπως λες (αν και ψιλοζηλευουν)αλλα ετσι ειναι η κοινωνια μας,γιαυτο ριχνεις τα στανταρ σου εχεις μια λιγοτερο εμφανισημη γκομενα η γυναικα σου και γαμας μπουρδελακια ,νομιζω η χρυση τομη
-------
ετσι γινονται οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
γιατι ρε τυπε να παρω μια γκομενα, επειδη ετσι θα βελτιωσω το image  mou?
και να αρχισω το παραμυθι απο τον 1 χρονο.
κανενας γαμος δεν ειναι τελειος κ για μενα οποιος εχει ζησει μια 10-15 ετια σχετικα οκ στον γαμο=επιτυχια μεγαλη.
ασχετα αν παρει διαζυγιο μετα αυτο δεν εχει σημασια εζησε 10,15 χρονια καλα.
εσυ λες πριν καν παντρευτει καποιος να το κανει για τα τυπικα....περιβαλλον κοινωνια..κτλ..

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
-------
ετσι γινονται οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....
γιατι ρε τυπε να παρω μια γκομενα, επειδη ετσι θα βελτιωσω το image  mou?

εσυ λες πριν καν παντρευτει καποιος να το κανει για τα τυπικα....περιβαλλον κοινωνια..κτλ..

"Τι αξια εχει ο γαμος στην αγαπη μας μπροστα, ειναι κιαλλοι παντρεμενοι και ομως ζουνε χωριστα" (Ζαμπετας)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σωστα τα λες vrill να μην ασχολουμαστε..Αλλα ο κοινωνικος ρατσισμος ειναι μεγαλος και πολυ πιο μεγαλος για τους φαν του αγοραιου παρα εναν gay..
Το αλλο αντικτυπο ειναι οτι σε ζωτικα ζητηματα οπως "κληρονομικα" που παιζεται η ζωη σου, η σε καποιο "meeting εταιριας" για να δειξουν καλο προφιλ σε μια προαγωγη παιρνουν καποιοι ακομα και πληρωμενη συνοδο που εχει μαθει το παραμυθι...
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ισχύει τύπε, πιο αποδεκτό στην υποκριτική μας κοινωνία είναι να είσαι gay παρά μπουρδελιάρης... Παλιά συνήθιζα να το λέω ανοιχτά ότι είμαι φαν του αγοραίου. Ώσπου το έκανα και στη μικροκοινωνία του στρατού και το πήρα το μάθημά μου. Ένας πχ με μυαλό αμοιβάδας έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα και μόνο με πουτάνες. Οπότε προσέχω πολύ πλέον σε ποιους ανοίγομαι για τη σεξουαλική μου ζωή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αντιληφθώ ότι και ο άλλος είναι μπουρδελιάρης,

Καλά, το παράδειγμα που έφερες είναι το πιο τραγικό απ' όλα. Αλλά ντάξει, από το να ΄κάνει σχέση με ένα μπάζο ή μια σπασαρχίδω απλά για να πουλήσει την εικόνα ότι είναι νορμάλ με κοπέλα, καλύτερα...

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Καλά, το παράδειγμα που έφερες είναι το πιο τραγικό απ' όλα. Αλλά ντάξει, από το να ΄κάνει σχέση με ένα μπάζο ή μια σπασαρχίδω απλά για να πουλήσει την εικόνα ότι είναι νορμάλ με κοπέλα, καλύτερα...

Υπαρχει περιπτωση συναδελφου ο οποιος δε βλεπεται, εχει γουρουνοειδεις τροπους απευθειας απο χοιροστασιο.. Οταν λοιπον αρχισαν να αρρωσταινουν οι δικοι του και ηταν πολλα τα λεφτα αρη, για ενα εξοχικο σε παραθαλασσιο προαστιο της Αττικης, μια βασικη κατοικια και μερικες μετοχες μιας εταιριας πηγε σε ενα συνοικεσιων και αφου εφευγε η μια μετα την αλλη που τον γνωριζε (ολες αλλοδαπες)..Παντρευτηκε μια ρωσιδα στα 52, της πληρωσε εξοσωματικη 9000ευρω στο ΥΓΕΙΑ, ελληνοποιησε το γιο απο αλλο γαμο στη χωρα της και τον προικισε και το ιδιο με το βιολογικο του παιδι, την εκανε "Ελληνιδα", τον χωρισε και τον καλει σπιτι οποτε εχει "αυλες"..Ταυτοχρονως εχει και παραλληλη ζωη με τον τεως συζυγο τον πατερα του 1ου....
Ακομα λοιπον αυτος ο τυπας λεει "η σχεση μας ηταν καρμικη και επρεπε να παντρευτουμε, και απο τοτε που εκανα τη μικρη τα κληρονομησα ολα"...Δηλαδη.....ασε....Για να κανει ανταγωνισμο στη παντρεμενη αδελφη φορτωθηκε τη μπαχατελα με τιμη μερσεντες και τωρα χαιρεται που τον καλει 1-2 φορες το χρονο στο ενα του σπιτι για "ξεχαρμανιασμα"... ;)

Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Ισχύει τύπε, πιο αποδεκτό στην υποκριτική μας κοινωνία είναι να είσαι gay παρά μπουρδελιάρης... Παλιά συνήθιζα να το λέω ανοιχτά ότι είμαι φαν του αγοραίου. Ώσπου το έκανα και στη μικροκοινωνία του στρατού και το πήρα το μάθημά μου. Ένας πχ με μυαλό αμοιβάδας έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα και μόνο με πουτάνες. Οπότε προσέχω πολύ πλέον σε ποιους ανοίγομαι για τη σεξουαλική μου ζωή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αντιληφθώ ότι και ο άλλος είναι μπουρδελιάρης,

εγω παντως στον στρατο ειχα τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση.
κυριως ειδα πολυ ζηλεια απο σχεσακηδες αλλα και μπακουρια που εγω πηδαγα συνεχεια διαφορετικα μουνια οπου με πλησιαζαν και οι 2 κατηγοριες στα κρυφα (σχεσακηδες , μπακουρια) να τους προτεινω κανενα καλο στανταρακι.
αλλα παντα υπουλα και κρυφα με πλησιαζαν ποτε μπροστα σε πολλα ατομα.
εγω ποτε δεν ειχα θεμα να πω ανοιχτα οτι γουσταρω τον αγοραιο

Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
πολυ surreal καταστασεις εκει μεσα με αναμικτα συναισθηματα για ολους.
να εχω κρεμπεδιασει στην κωλαρα την olivia brown και την επομενη μερα στην σκοπια να καθεται ενας σχεσακιας τελειως στεναχωρημενος γιατι δεν απανταει η γκομενα στα μηνυματα και να ειναι ετοιμος να βαλει τα κλαματα οταν η αλλη εχει ακομα φρεσκα τα χυσια μου στην κωλαρα της

Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
το συμπερασμα ειναι πως ο αγοραιος δεν ειναι για ευαισθητα ατομα και αγαπουληδες. αυτοι ειναι καλυτερα να εχουνε μια σχεση. για οσους ομως γουσταρουν ξεκωλιασμα σφαλιαρες και αγριο σεξ σε πολλα μουνια χωρις να δενονται συναισθηματικα ο αγοραιος ειναι παραδεισος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
πολυ surreal καταστασεις εκει μεσα με αναμικτα συναισθηματα για ολους.
να εχω κρεμπεδιασει στην κωλαρα την olivia brown και την επομενη μερα στην σκοπια να καθεται ενας σχεσακιας τελειως στεναχωρημενος γιατι δεν απανταει η γκομενα στα μηνυματα και να ειναι ετοιμος να βαλει τα κλαματα οταν η αλλη εχει ακομα φρεσκα τα χυσια μου στην κωλαρα της
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να πω ρε συ, εγώ στο στρατό έπεσα μόνο σε καμμένους σχεσάκηδες και σε πιρφόρους σιχασιάρηδες. Σε μια συζήτηση που έκανα με συμπουρδελιάρη για τους οίκους της Φυλής ένας σχολίασε ότι κοντεύει να τον πιάσει κατάθλιψη και όχι με την έννοια ότι μας ζηλεύει, αλλά ότι ψυχοπλακώθηκε με την εικόνα. Εσύ καλά πέρασες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Υπαρχει περιπτωση συναδελφου ο οποιος δε βλεπεται, εχει γουρουνοειδεις τροπους απευθειας απο χοιροστασιο.. Οταν λοιπον αρχισαν να αρρωσταινουν οι δικοι του και ηταν πολλα τα λεφτα αρη, για ενα εξοχικο σε παραθαλασσιο προαστιο της Αττικης, μια βασικη κατοικια και μερικες μετοχες μιας εταιριας πηγε σε ενα συνοικεσιων και αφου εφευγε η μια μετα την αλλη που τον γνωριζε (ολες αλλοδαπες)..Παντρευτηκε μια ρωσιδα στα 52, της πληρωσε εξοσωματικη 9000ευρω στο ΥΓΕΙΑ, ελληνοποιησε το γιο απο αλλο γαμο στη χωρα της και τον προικισε και το ιδιο με το βιολογικο του παιδι, την εκανε "Ελληνιδα", τον χωρισε και τον καλει σπιτι οποτε εχει "αυλες"..Ταυτοχρονως εχει και παραλληλη ζωη με τον τεως συζυγο τον πατερα του 1ου....
Ακομα λοιπον αυτος ο τυπας λεει "η σχεση μας ηταν καρμικη και επρεπε να παντρευτουμε, και απο τοτε που εκανα τη μικρη τα κληρονομησα ολα"...Δηλαδη.....ασε....Για να κανει ανταγωνισμο στη παντρεμενη αδελφη φορτωθηκε τη μπαχατελα με τιμη μερσεντες και τωρα χαιρεται που τον καλει 1-2 φορες το χρονο στο ενα του σπιτι για "ξεχαρμανιασμα"... ;)
O τυπος ειναι για οσκαρ μαλακιας και πυρφοριασης εχει σπασει ολα τα ρεκορ.. :grin:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 26

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
το συμπερασμα ειναι πως ο αγοραιος δεν ειναι για ευαισθητα ατομα και αγαπουληδες. αυτοι ειναι καλυτερα να εχουνε μια σχεση. για οσους ομως γουσταρουν ξεκωλιασμα σφαλιαρες και αγριο σεξ σε πολλα μουνια χωρις να δενονται συναισθηματικα ο αγοραιος ειναι παραδεισος

ο κλασσικος αγοραιος ειναι παραδεισος για τους πιο σκληρους..κλασσικα του "πατσα". Η εικονα ομως να εισαι απεξω με τον πακη δεν αντεχεται οποτε επιλεγεις τους πιο εναλλακτικους δρομους, πχ "τη καβατζα του βρωμικου κωλομπαρου", "μασαζοδρομιες",κτλ

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
αλλα παντα υπουλα και κρυφα με πλησιαζαν ποτε μπροστα σε πολλα ατομα.
εγω ποτε δεν ειχα θεμα να πω ανοιχτα οτι γουσταρω τον αγοραιο

Κλασσικα μαθηματικα, αυριο αυτοι θα ελεγαν πισωπλατα για σενα οτι δεν εισαι "εμφανισιμος" και δεν εχεις "σοβαρο γαμο-σχεση" οπως αυτοι.... ;) Ποσο πας στοιχημα?

Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να πω ρε συ, εγώ στο στρατό έπεσα μόνο σε καμμένους σχεσάκηδες και σε πιρφόρους σιχασιάρηδες. Σε μια συζήτηση που έκανα με συμπουρδελιάρη για τους οίκους της Φυλής ένας σχολίασε ότι κοντεύει να τον πιάσει κατάθλιψη και όχι με την έννοια ότι μας ζηλεύει, αλλά ότι ψυχοπλακώθηκε με την εικόνα. Εσύ καλά πέρασες.

εγω κυριως ελεγα για city-tours και call girls

φυλης δεν παω

και οταν βλεπανε τα μουνια που τους εδειχνα τους τρεχανε τα σαλια ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom