Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
ο κλασσικος αγοραιος ειναι παραδεισος για τους πιο σκληρους..κλασσικα του "πατσα". Η εικονα ομως να εισαι απεξω με τον πακη δεν αντεχεται οποτε επιλεγεις τους πιο εναλλακτικους δρομους, πχ "τη καβατζα του βρωμικου κωλομπαρου", "μασαζοδρομιες",κτλ

φιλε ναι οταν λεω αγοραιο εγω προσωπικα αναφερομαι κυριως σε call girls και city tours

μπουρδελα ουτε απεξω δεν περναω φυλης κτλπ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
εγω κυριως ελεγα για city-tours και call girls

φυλης δεν παω

και οταν βλεπανε τα μουνια που τους εδειχνα τους τρεχανε τα σαλια ρε
Α οκ. Οπότε δεν ήσουν παραμεθόριο και είχες αρκετά λεφτά στη θητεία. Πάντως μην τη σνομπάρεις τη Φυλής, πολλά κορίτσια και δωμάτια είναι στουντιακού επιπέδου.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Ισχύει τύπε, πιο αποδεκτό στην υποκριτική μας κοινωνία είναι να είσαι gay παρά μπουρδελιάρης... Παλιά συνήθιζα να το λέω ανοιχτά ότι είμαι φαν του αγοραίου. Ώσπου το έκανα και στη μικροκοινωνία του στρατού και το πήρα το μάθημά μου. Ένας πχ με μυαλό αμοιβάδας έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα και μόνο με πουτάνες. Οπότε προσέχω πολύ πλέον σε ποιους ανοίγομαι για τη σεξουαλική μου ζωή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αντιληφθώ ότι και ο άλλος είναι μπουρδελιάρης,

Καλά, το παράδειγμα που έφερες είναι το πιο τραγικό απ' όλα. Αλλά ντάξει, από το να ΄κάνει σχέση με ένα μπάζο ή μια σπασαρχίδω απλά για να πουλήσει την εικόνα ότι είναι νορμάλ με κοπέλα, καλύτερα...
Εδω στην ελλαδα υπαρχουν τρομερα κομπλεξ,(μετα την κατσικα του γειτονα), υπαρχει και το να μην γαμανε οι αλλοι..
Προτιμουν να ειναι ο αλλος ντουρου-ντουρου παρα πλέυ μπόυ. Ασε που το παιζουν αγραμματοι δικηγοροι υποστηριζοντας
τις πονεμενες ψυχες, και δεν συντασσονται ποτε, υπερ των αντρων.
πχ. Παλιοτερα μια γκομενα μου εστελνε φωτο και βιντεο που επαιζε με αγγουρια κωλο και μουνι.
Κατα τα αλλα ο δικος της επαιζε τον ρολο του γκομενοφυλακα φοβουμενος μην του γαμηθει.. :grin:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ισχύει τύπε, πιο αποδεκτό στην υποκριτική μας κοινωνία είναι να είσαι gay παρά μπουρδελιάρης... Παλιά συνήθιζα να το λέω ανοιχτά ότι είμαι φαν του αγοραίου. Ώσπου το έκανα και στη μικροκοινωνία του στρατού και το πήρα το μάθημά μου. Ένας πχ με μυαλό αμοιβάδας έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα και μόνο με πουτάνες. Οπότε προσέχω πολύ πλέον σε ποιους ανοίγομαι για τη σεξουαλική μου ζωή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αντιληφθώ ότι και ο άλλος είναι μπουρδελιάρης,

Καλά, το παράδειγμα που έφερες είναι το πιο τραγικό απ' όλα. Αλλά ντάξει, από το να ΄κάνει σχέση με ένα μπάζο ή μια σπασαρχίδω απλά για να πουλήσει την εικόνα ότι είναι νορμάλ με κοπέλα, καλύτερα...
Σωστος ,εχεις δικιο,ο γκεη ειναι αποδεκτος ,ενω ο μπουεδελιαρης ειναι μιαρος!!αλλα χεστηκαμε

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.276
Πόντοι
216
Δεν πληρωνουν όλοι. Πληρωνουμε μονο εμείς οι μαλάκες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Dean..Ζουν αναμεσα μας.
"Καρμικες σχεσεις" και "καρμιρικες" πανω απο ολα
Haris, καλα τα ειπε τοτε  ο Ρωσος σε εναν Ελληνα..
<<Εμεις τις γυναικες τις γαμαμε και τις δερνουμε, ενω εσεις τις γαματε και τις πληρωνετε..>>

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ισως δεν πληρωνουν μόνο οι νταβατζήδες, αλλά επειδη δεν έχω κάνει νταβατζής δεν είμαι σίγουρος , κατα τα άλλα ...

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Haris, καλα τα ειπε τοτε  ο Ρωσος σε εναν Ελληνα..
<<Εμεις τις γυναικες τις γαμαμε και τις δερνουμε, ενω εσεις τις γαματε και τις πληρωνετε..>>
Τις μουνάρες τις ρωσιδες οι ρώσοι τις παιρνουν μικρες και τις πληρώνουν να σπουδάσουν πριν τους κανουν παιδια.Οι υπόλοιπες μένουν μόνες τους.Παντου πληρώνεις αν θέλεις να γαμας απλα είναι λίγο διαφορετικος ο τρόπος αναλογα με την κουλτούρα και τις συνήθειες της κάθε χώρας.
ΥΓ:Ο Δημητράκης ο πορνομετανάστης λεει πολλες τετοιες αληθειες στα βιντεάκια του για τις ρωσιδες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Τις μουνάρες τις ρωσιδες οι ρώσοι τις παιρνουν μικρες και τις πληρώνουν να σπουδάσουν και μετα τους κανουν παιδια.Παντου πληρώνεις αν θέλεις να γαμας απλα είναι λίγο διαφορετικος ο τρόπος αναλογα με την κουλτούρα και τις συνήθειες της κάθε χώρας.
Στο εξωτερικο ακομη γαμας απλα λιτα και απέριττα και ειδικα στο πρωην ανατολικο μπλοκ.
Εδω στην ελλαδα και ανατολικοτερα νομιζουν οτι πρεπει να τα ακουμπαμε μονο στην μουνομπανκ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• fb1b62ecd345992e2b9105ecc5e6e017.jpg
    fb1b62ecd345992e2b9105ecc5e6e017.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 27

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
Να πω απλά πως δεν πληρώνουν μόνο οι μαλάκες και αυτοί που δεν εχουν γκόμενα αλλά και αυτοί που θέλουν να κάνουν γούστα αλλά δεν μπορούν με την γκόμενά τους την δεδομένη στιγμή όπως ,μπορει να εχουν σχεση εξ αποστασεως,καυλες της στιγμής που να θελουν να ξεδωσουν επι τόπου,η γκομενα σε περιοδο και να μην τους δινειουτε κολο για οπιοδηποτε λογο ,κατι αλλο που μου εχει τυχει ενω τα ειχα με γκομενα καθως γουσταρω ποδομαλακια και γλυψιματα κτλ εκείνη η γκομενα μου ειχε ελεεινα ποδια οποτε δεν τα εκανα ποτέ μαζί της και προτημουσα να βρω μια με ωραια να τα κάνω ,και για οπιοδηποτε λογο μπορει ο καθενας να γουσταρει να πληρωνει να περνει αυτο που θελει.

Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0

μαλακας αισθανεσαι μονο οταν ξοδευεις περισσοτερα απο οσα αντεχεις.
αν ξοδευεις μεχρι εκει που σε παιρνει χωρις να κανεις θυσιες απο τον βασικο τροπο ζωης σου εισαι μια χαρα. ολα θεμα μετρου ειναι

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Το καλο με το εξωτερικο ειναι οτι ακομα και στις πιο ψυχρες μεγαλουπολεις, μπορεις να ανοιξεις μια καλοπροαιρετη κουβεντα καπου..και ποτε δε ξερεις..Εδω βλεπεις την αλληνα βαμμενη σα κλοουν και να γερνει σα το τιτανικο με το παγοβουνο, και μολις μονο να τη κοιταξεις μονο που δε θα σου χιμηξει...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Το καλο με το εξωτερικο ειναι οτι ακομα και στις πιο ψυχρες μεγαλουπολεις, μπορεις να ανοιξεις μια καλοπροαιρετη κουβεντα καπου..και ποτε δε ξερεις..Εδω βλεπεις την αλληνα βαμμενη σα κλοουν και να γερνει σα το τιτανικο με το παγοβουνο, και μολις μονο να τη κοιταξεις μονο που δε θα σου χιμηξει...

Συνημμένα

• unnamed (3).jpg
    unnamed (3).jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 24

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Παλιά συνήθιζα να το λέω ανοιχτά ότι είμαι φαν του αγοραίου. Ώσπου το έκανα και στη μικροκοινωνία του στρατού και το πήρα το μάθημά μου. Ένας πχ με μυαλό αμοιβάδας έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα  και μόνο με πουτάνες
Τι λετε ρε παιδια, τοσο πολυ χαλασε ο στρατος? βαρεσε διαλυση με φ/μπου και ινστγαμ. δηλ αν αυξηθει η θητεια, θα αρχισουν οι μαζικες αυτοκτονιες και τα χαρακιρια!
εγω ηξερα οτι ησουν αναφερομενος αν δεν περνουσες απο τα σπιτια και μετα δεν εδεινες αναφορα. η για εξτρα επικινδυνες αποστολες ανιχνευσως σε αγνωστα...χωραφια χωρις gps.
θα μου πεις εδω κλεισανε τα κεντρα εκπαιδευσεως.
κλεινουν και τον ταφο τους!
αυτα τα cg, ctour και μπουρδελα πολυτελειας δεν πιανουν μια μπροστα στο καλντεριμι...ειναι για πολιτες, οχι για στρατιωτες.ελεος...πως περιμενετε μετα να γαμησετε σε εχθρικο εδαφος? (μ αρεσε αυτο!)

"Κόκκινα φανάρια (Το καλντερίμι)" - Πόλυ Πάνου (1963) α
σχεσακιας που λιωνει μερα με την μερα η σχεσακιας που την λιωνει,τη γκομενα, στο τηλεφωνο...αυτοκτονια η δολοφονια, ιδου η απορια. παντως απο πισω θα τρεχεις. τρελα απο την αγωνια...μηπως γαμηθει με τον πρωτο τυχοντα... θα πανε και για στεφανι βλεπεις. ειναι σοβαροι η σχεση, γνωριζουν και τους γονεις.
β
αγαπουλης με γραμματα απο ταχυδρομειο
αγαπουλη με σταθερο απο περιπτερο
αγαπουλης με καρτοτηλεφωνο
αγαπουλης με κινητο
αγαπουλης με σμαρτφολν,
αγαπουλης με τσιπακι απλικεισον
γ
σταθερη αποδοση, γαμιας, ποσοστο ελαχιστο. σχιζονται οι θαυμαστριες αλλα αυτοι αδιαφοροι.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Η πιρφοριαση στο στρατο παει συννεφο.. 2007 Β Εσσο, ειμασταν 401 και καναμε εξοδο....οι 10 ελεγαν "παμ αθηνα να γαμησουμε εχει μουνια και και και"....
Ε αφου λοιπον παω να τους δειξω τα κατατοπια, (ηξερα μεχρι και κρυφη πιατσα με τσεχες) οι 9 εγιναν μπουχοι γιατι θυμηθηκαν οτι "η κοπελα τους εψαχνε", η "δεν ειχαν λεφτα"...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Η πιρφοριαση στο στρατο παει συννεφο.. 2007 Β Εσσο, ειμασταν 401 και καναμε εξοδο....οι 10 ελεγαν "παμ αθηνα να γαμησουμε εχει μουνια και και και"....
Ε αφου λοιπον παω να τους δειξω τα κατατοπια, (ηξερα μεχρι και κρυφη πιατσα με τσεχες) οι 9 εγιναν μπουχοι γιατι θυμηθηκαν οτι "η κοπελα τους εψαχνε", η "δεν ειχαν λεφτα"...
Έτσι ακριβώς. Είναι οι ίδιοι που σου το παίζουν γαμιαδες.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Έτσι ακριβώς. Είναι οι ίδιοι που σου το παίζουν γαμιαδες.

Καλα και οχι μονο...."κατινιαζουν" και τους συναγωνιστες με τη στοφα του πετυχημενου. Εγω πλεον τους προκαλω αν μπορουν να τα εξομολογηθουν και να τα κανουν αυτα με τους "σοβαρους δεσμους" τις "γυναικες τους" (οπως τις αποκαλουν)------->

Απλα γελαω μαζι τους..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
τι εννοεις κρυφη πιατσα με τσεχες? κανα χοτελ με μαζεμενα σιτι τουρ???

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
τι εννοεις κρυφη πιατσα με τσεχες? κανα χοτελ με μαζεμενα σιτι τουρ???

Πολλες τσεχες μεχρι το 2007 επειδη δεν ηταν διαδεδομενα τα στουντιο , τις ειχαν βγαλει στο κλαρι σε καποια στενα της ομονοιας....Ηταν συγκεκριμενα και κοντα σε καποια χαμηλης κατηγοριας ξενοδοχεια. Τοτε απεδιδαν παρα πολυ καλα, με τιμες μεταξουργειου και πηγαιναν σε αμαξι και παντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom