Παλιά συνήθιζα να το λέω ανοιχτά ότι είμαι φαν του αγοραίου. Ώσπου το έκανα και στη μικροκοινωνία του στρατού και το πήρα το μάθημά μου. Ένας πχ με μυαλό αμοιβάδας έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα και μόνο με πουτάνες
Τι λετε ρε παιδια, τοσο πολυ χαλασε ο στρατος? βαρεσε διαλυση με φ/μπου και ινστ
γαμ. δηλ αν αυξηθει η θητεια, θα αρχισουν οι μαζικες αυτοκτονιες και τα χαρακιρια!
εγω ηξερα οτι ησουν αναφερομενος αν δεν περνουσες απο τα σπιτια και μετα δεν εδεινες αναφορα. η για εξτρα επικινδυνες αποστολες ανιχνευσως σε αγνωστα...χωραφια χωρις gps.
θα μου πεις εδω κλεισανε τα κεντρα εκπαιδευσεως.
κλεινουν και τον ταφο τους!
αυτα τα cg, ctour και μπουρδελα πολυτελειας δεν πιανουν μια μπροστα στο καλντεριμι...ειναι για πολιτες, οχι για στρατιωτες.ελεος...
πως περιμενετε μετα να γαμησετε σε εχθρικο εδαφος? (μ αρεσε αυτο!)
"Κόκκινα φανάρια (Το καλντερίμι)" - Πόλυ Πάνου (1963)
α
σχεσακιας που λιωνει μερα με την μερα η σχεσακιας που την λιωνει,τη γκομενα, στο τηλεφωνο...αυτοκτονια η δολοφονια, ιδου η απορια. παντως απο πισω θα τρεχεις. τρελα απο την αγωνια...μηπως γαμηθει με τον πρωτο τυχοντα... θα πανε και για στεφανι βλεπεις. ειναι σοβαροι η σχεση, γνωριζουν και τους γονεις.
β
αγαπουλης με γραμματα απο ταχυδρομειο
αγαπουλη με σταθερο απο περιπτερο
αγαπουλης με καρτοτηλεφωνο
αγαπουλης με κινητο
αγαπουλης με σμαρτφολν,
αγαπουλης με τσιπακι απλικεισον
γ
σταθερη αποδοση, γαμιας, ποσοστο ελαχιστο. σχιζονται οι θαυμαστριες αλλα αυτοι αδιαφοροι.