Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θέλω να πώ κάτι άσχετο,
ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα, το εξής :

γιατί όλοι οι μαζοχιστές πιρφόροι φιλενάδοι βρίσκονται εδώ,
και κάνουν δήθεν επίδειξη της εγωιστικής πορνικότητας τους, στους πραγματικούς πόρνους ?

πραγματικά είναι το μόνο που δεν έχω κατανοήσει πλήρως

καμμιά ιδέα κανείς ?  :think:
Αυτο αναιρει πληρως αυτο που υποστηριζεις,την διαφορετικοτητα και καλα και οτι πας κοντρα με την κοινωνια
και την μαζα.Γιατι δηλαδη καποιος που εχει αλλη αποψη απο την δικη σου να μην εχει θεση εδω;Βλεπεις που και εσυ
πας με τους νομους της κοινωνιας και της μαζας που και καλα απεχθανεσαι;
Βλεπεις που μονος σου αποδεικνυεις οτι εισαι γιαλαντζι και οτι το παιζεις διαφορετικος ενω δεν εισαι; ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
θέλω να πώ κάτι άσχετο,
ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα, το εξής :

γιατί όλοι οι μαζοχιστές πιρφόροι φιλενάδοι βρίσκονται εδώ,
και κάνουν δήθεν επίδειξη της εγωιστικής πορνικότητας τους, στους πραγματικούς πόρνους ?

πραγματικά είναι το μόνο που δεν έχω κατανοήσει πλήρως

καμμιά ιδέα κανείς ?  :think:

γιατρέ, κόψ τις μαλακίες και πες μας,

η βίαιη πρόσκρουση ευμεγέθους ψωλικού οργάνου

πάνω στον βλενογόνο του τραχήλου της μήτρας

προκαλεί κυτταρικές μεταλάξεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γνωμη μου ειναι οτι και τα 2 χρειαζονται.
Οπως και να το κανουμε αλλη ευχαριστηση παιρνεις οταν νιωθεις οτι μια γυναικα σου ΔΙΝΕΤΑΙ πραγματικα επειδη σε γουσταρει, απο μια γυναικα που σου καθεται επειδη την πληρωνεις, οσο καλες και αν ειναι οι υπηρεσιες που σου παρεχει.

Προσωπικα επιλεγω να πηγαινω συχνα στα μπουρδελα επειδη μου αρεσει να γαμαω συνεχεια διαφορετικες γυναικες οποτε μου καυλωσει, να χυνω και να εξαφανιζομαι. Γι αυτο αλλωστε και πληρωνω, οχι τοσο για το σεξ αυτο καθεαυτο (γιατι κανονικη γκομενα/ες εχω και μπορω να εχω ανα πασα στιγμη οσο κ αν καποιοι αγαμητοι εδω μεσα δε το πιστευουν), αλλα κυριως για να ΓΑΜΑΩ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ

Επισης το καλο με τα μπουρδελα ειναι οτι μου εχουν δωσει την ¨πολυτελεια" να μην ειμαι ΠΙΡΦΟΡΟΣ
Ποτε μου δε θα τρεχω σαν σκυλακι πισω απο μια πατσαβουρα(οπως κανουν καποιοι γραφικοι καληνυχτακιδες του σαιτ) για τον απλουστατο λογο οτι με 10-20 ευρω ανα πασα στιγμη μπορω να γαμησω μουναρες, οποτε για μενα καμια γυναικα δεν αξιζει να την κυνηγησω

Ομως δε λεω ποτε οχι σε καυλαντισμα και γκομενες που μου δινουν το μουνι στο πιατο.
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΡΦΟΡΙΖΩ. ΝΟΜΟΣ!
Καταλαβαινεις τωρα απο μονος σου,οτι με το να επαναλαμβανεις εναν ορο συνεχεια που δεν υπαρχει και τον εβγαλε ενας τυπος επιτομη της αγαμιας,σε κανει εντελως ασοβαρο και δυσκολο να σε πιστεψει ο οποιοσδηποτε;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γνωμη μου ειναι οτι και τα 2 χρειαζονται.
Οπως και να το κανουμε αλλη ευχαριστηση παιρνεις οταν νιωθεις οτι μια γυναικα σου ΔΙΝΕΤΑΙ πραγματικα επειδη σε γουσταρει, απο μια γυναικα που σου καθεται επειδη την πληρωνεις, οσο καλες και αν ειναι οι υπηρεσιες που σου παρεχει.

Προσωπικα επιλεγω να πηγαινω συχνα στα μπουρδελα επειδη μου αρεσει να γαμαω συνεχεια διαφορετικες γυναικες οποτε μου καυλωσει, να χυνω και να εξαφανιζομαι. Γι αυτο αλλωστε και πληρωνω, οχι τοσο για το σεξ αυτο καθεαυτο (γιατι κανονικη γκομενα/ες εχω και μπορω να εχω ανα πασα στιγμη οσο κ αν καποιοι αγαμητοι εδω μεσα δε το πιστευουν), αλλα κυριως για να ΓΑΜΑΩ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ

:thumbsup:
Επισης το καλο με τα μπουρδελα ειναι οτι μου εχουν δωσει την ¨πολυτελεια" να μην ειμαι ΠΙΡΦΟΡΟΣ
Ποτε μου δε θα τρεχω σαν σκυλακι πισω απο μια πατσαβουρα(οπως κανουν καποιοι γραφικοι καληνυχτακιδες του σαιτ) για τον απλουστατο λογο οτι με 10-20 ευρω ανα πασα στιγμη μπορω να γαμησω μουναρες, οποτε για μενα καμια γυναικα δεν αξιζει να την κυνηγησω

Ομως δε λεω ποτε οχι σε καυλαντισμα και γκομενες που μου δινουν το μουνι στο πιατο.
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΡΦΟΡΙΖΩ. ΝΟΜΟΣ!

:thumbsup:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Η λεξη πιρφορος εχει ενσωματωθει επισημα πλεον στο λεξιλογιο της κοινοτητας των μπουρδελιαρηδων.
Αν εσυ ακομα δεν εχεις καταλαβει την ερμηνεια της λεξης, μαλλον αυτη η λεξη σε χαρακτηριζει.

Οσο για το αν ειμαι σοβαρος η οχι, αν ημουνα σοβαρος θα ηθελα να κανω οικογενεια και παιδια, δε θα σκεφτομουνα με το καυλι μου ολη μερα.
Εδω συμφωνουμε

Καλά, μη νομίζεις ότι όσοι κάνουν οικογένεια είναι σοβαροι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η λεξη πιρφορος εχει ενσωματωθει επισημα πλεον στην κοινοτητα των μπουρδελιαρηδων.
Αν εσυ ακομα δεν εχεις καταλαβει την ερμηνεια της λεξης, μαλλον αυτη η λεξη σε χαρακτηριζει.

Οσο για το αν ειμαι σοβαρος η οχι, αν ημουνα σοβαρος θα ηθελα να κανω οικογενεια και παιδια, δε θα σκεφτομουνα με το καυλι μου ολη μερα.
Εδω συμφωνουμε
μιας και ο πιρφορος ηταν ο μονος απο την γνωστη παρεα που γαμουσε γκομενες,και οχι πεπονια η κατσικια,ε τοτε ναι,με χαρακτηριζει. :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πιο παλια ειχα αναφερη για ποικηλια...και συνεχιζο να το πιστευω...Αλλα ειναι πραγματικα μαγικο με ενα εικοσαρικακι που θα δοσεις να νιωσης τοσα πολλα....να γινεις αλλος ανθρωπος μεσα σε 10 η 15 η 20 λεπτα....και να βιωσις παλυ , χαμενους παραδεισους του παρελοντος σου..αν εχεις φυσικα.... :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Ρικγορμορτης εταξε ενα 50ρικο σε οποιον καταφερει να εξηγησει σε σενα και το Μπολντη τι σημαινει η λεξη πιρφορος..
Τωρα καταλαβαινω γιατι κανεις δεν ασχοληθηκε.. ειναι ανωφελο να προσπαθησει καποιος  :2funny:
Για να δωθει εξηγηση σε καποια λεξη πρεπει πρωτα να κοιταξουμε τις ριζες της λεξης.
Πως βγηκε η εννοια πιρφορος λοιπον.πιρφορος ως γνωστον ηταν ενα μελος του σαιτ,που ειχε την ατυχη εμπνευση
να γνωρισει τον δημητρακη.ο ανθρωπος πιρφορος εβγαζε γκομενες ευκολα,κατι που προκαλουσε το μενος του
δημητρακη,που αυτος τις εβρισκε με γατες και πεπονια.οταν δε τον παρατησε για μια γκομενα,για να τον εκδικηθει
αποφασισε να βγαλει αυτην την λεξη.Αρα η επιστημονικη και μονη λογικη εξηγηση,ειναι οτι οταν εσεις αποκαλειτε
καποιον πιρφορο,ειναι γιατι ζηλευετε αυτο που δεν μπορειτε να ειστε.και προσπαθειτε να τον μειωσετε.
αυτη ειναι η μονη πειστικη εξηγηση.Αλλη δεν υπαρχει.Εγραψα παλι.Δημητρακηδες. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εστειλα πμ στο Ριγκορμορτη και του ζητησα 5000 ευρω, γιατι η δουλεια ειναι πολυ πιο δυσκολη απ οτι υπολογιζα.
Αν δεχτει, ξεκιναμε ιδιαιτερα  ;)
Σου εκανα εγω,και δωρεαν.Πιρφορος = αυτος που δεν μπορεις να εισαι και ζηλευεις. :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Οι προηγούμενοι διάλογοι μεταξύ του συχωρεμένου picker και των alex71, house of fun, ήταν σπαρταριστοί!
Η ανάφλεξη και ανατίναξη του picker, ήταν απολαυστική και εντυπωσιακή!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σαν μπέμπηδες κάνετε, και οι δύο.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οταν δεν ζηλευεις κατι,δεν προσπαθεις να το μειωσεις.Νομος. ;)

Άσχετο...αλλά στο αβαταρ σου ο τύπος της βαράει τον κώλο και αυτή του παίζει μαλακία με τα πόδια της;

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
O καθενας κανει αυτο που μπορει.Αν καποιος την βρισκει με το να ριχνει εναν πουτσο για 10-15 λεπτα δικαιωμα του.
Αλλα το να κανεις σημαια οτι ειναι καλυτερο το να γαμας πουτανες απο το να γαμας γκομενα,ειναι μαλακια.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ  ....    :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκες πολυ το αναλυετε.χεστηκαν οι γυναικες για τη πουτσα σας.μονο το χρημα τις νοιαζει και τιποτα αλλο.τωρα αν κανουν και μερικες θυσιες οπως το  να τον φανε.αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι τους αρεσει κιολας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μαγκες πολυ το αναλυετε.χεστηκαν οι γυναικες για τη πουτσα σας.μονο το χρημα τις νοιαζει και τιποτα αλλο.τωρα αν κανουν και μερικες θυσιες οπως το  να τον φανε.αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι τους αρεσει κιολας.

Το καταλάβαμε!
Μάλλον δεν φέρνεις σε οργασμό τις γυναίκες που πηδάς οπότε "αυτές θα φταίνε"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom