life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μηπως και αποφασισουν να μπουν στο επαγγελμα.....
Δλδ μαθαινουνε τιs τελευταιεs λεπτομερειεs????
αν βεβαια εξαιρεσουμε οτι οι περισσοτερες κοπελες σημερα δεν θελουν και πολλα πολλα για να πανε στο κρεβατι με καποιον, το να καταφευγει ο αντρας στις επαγγελματιες δειχνει ισως ενα συγκεκριμενο lifestyle; ενα φοβο μην του τα πρηξει η τσουπρα που ΔΕΝ ειναι επαγγελματιας;
και αν παρουμε ως δεδομενο το 2ο... τελικα η ψυχικη οδυνη απο το πρηξιμο της γκομενας αξιζει χρηματικα οσο ενα πηδημα με επαγγελματια;
σκορπιες σκεψεις
ειμαι ο αστραχαν και μολις
Ρε γμτ! Για μια στιγμή νόμισα ότι έγινε μέλος... η Πετρούλα!
Να την βαλουμε εδω μεσα να λεει για τιs βαρδιεs των κοριτσιων
Την φανταζεσαι να λεει το δελτιο ενημερωσηs???????
Εγω ακομα απορω με αυτο το θεμα !
Γιατι πρεπει να μας ενδιαφερει τι κανει ενας ανθρωπος
στην δικη του ερωτικη ζωη
Το είχα σκεφτεί όταν την είχα δει στην Εrotica να της έκανα πρόταση συνεργασίας... αλλά ρε γμτ έχει ανέβει πολύ το κασέ της μετά το star...
ασφαλως και δεν πρεπει να μας απασχολει τι κανει ενας ανθρωπος στην ερωτικη του ζωη, αλλα εδω μιλαμε οτι αυτο το κανει οι πλειοψηφια των ενεργων σεξουαλικα ελληνων! γι αυτο συζηταμε! οταν η σεξουαλικη ενηλικιωση των περισσοτερων στην εφηβεια "ξεκινα" απο τον πληρωμενο ερωτα (νομιζω σε τετοιο ποσοστο πρεπει να χουμε παγκοσμια πρωτια, τουλαχιστον για τους πιο παλιους ανω των 30) τοτε αρχιζει η "ευκολη" συνηθεια!!! παντως ετσι κερδιζεις και χρονο και χρημα, γιατι η μεση ελληνιδα για τις σεξουαλικες υπηρεσιες που μας παρεχει, μας ¨"χρεωνει" πολυ περισσοτερα και σε χρημα (ο μαλακας ο ανδρας πληρωνει συνηθως) και κυριως γλυτωνεις τη ψυχικη φθορα (ολη την ωρα πρεπει να ασχολεισε μαζι της, με τις ανασφαλειες της, την ζηλεια της) ημαρτον!!!Εγω ακομα απορω με αυτο το θεμα !
Το θεμα το ανοιξε γυναικα κατ αρχαs.....αρα το ερωτημα που την βασανιζε....δεν νομιζω να την βασανιζει πια....εχει απαντηθει με πολλουs τροπουs....Ισωs και να θελει να κατανοησει τον τροπο σκεψηs των αντρων...που ειναι απλουστατοs.....η/και να εκφρασει την απορια τηs, που μπορει να ειναι οτι αφου υπαρχουν πολλεs διαθεσιμεs αραγε γιατι να γινεται αυτο?????Κι ομωs να που γινεται....Ειπαμε , ειμαστε ισοι, αλλα δεν ειμαστε ιδιοι....Τοσο απλα!!!!!Εγω ακομα απορω με αυτο το θεμα !
παντως ετσι κερδιζεις και χρονο και χρημα, γιατι η μεση ελληνιδα για τις σεξουαλικες υπηρεσιες που μας παρεχει, μας ¨"χρεωνει" πολυ περισσοτερα και σε χρημα (ο μαλακας ο ανδρας πληρωνει συνηθως) και κυριως γλυτωνεις τη ψυχικη φθορα (ολη την ωρα πρεπει να ασχολεισε μαζι της, με τις ανασφαλειες της, την ζηλεια της) ημαρτον!!!
Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά όχι ότι έρχεται πιο φτηνά από το να ΄χεις σταθερή σχέση ρε παίδες..
Πιο φτηνά ίσως έρχεται άμα γαμάς 2-3 φορές το μήνα, όχι άμα γαμάς 10+ φορές την εβδομάδα..
Επίσης εγώ με τον δικό μου είμαστε φοιτητές και προς το παρόν δεν δουλεύουμε..τι ακριβώς του τρώω;
Το χαρτζιλίκι που μετά βίας φτάνει για τον ίδιο;
Πείτε τουλάχιστον αυτό με την ποικιλία, πιο ντόμπρο είναι..
κλαψτε καριες ελεηνιδες,ως υποκαταστατα του ελευθερου sex (που τοσο ευκολα εμεις απολαμβανουμε στα μπουρδελα και τις πουτανες) θα εχετε το φεμινισμο ...και τους δονητες σας
σμουυυυυυυυυυυυυυυτς
καριολες
Άντε πάλι με το χρήμα..Εξαρτάται πόσες φορές γαμάς τον μήνα..
Και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί τελικά τίθεται σύγκρισης σε τόσο διαφορετικά πράγματα..Ο μοναχικός έρωτας δεν είναι
η φύση..ο συντροφικός είναι...
Και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί τελικά τίθεται σύγκρισης σε τόσο διαφορετικά πράγματα..Ο μοναχικός έρωτας δεν είναι
η φύση..ο συντροφικός είναι...
κλαψτε καριες ελεηνιδες,ως υποκαταστατα του ελευθερου sex (που τοσο ευκολα εμεις απολαμβανουμε στα μπουρδελα και τις πουτανες) θα εχετε το φεμινισμο ...και τους δονητες σας
σμουυυυυυυυυυυυυυυτς
καριολες
Μπα εσύ κλάψεεεεεεεεεεεε..
οι ελεηνίδες μια χαρά περνάνε τελικά..