Νέα

Γιατί οι άντρες κάνουν «στοματικό» στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγω ξεκιναω μονο με την προσπαθεια. Γιατι αν ξεκινησεις με το σκεπτικο της νικης και χασεις θα κάμψει η ψυχολογια σου γιατι αλλα περιμενες και αλλα σου ηρθαν. Το κακο τελος ειναι πιο συνηθισμενο απο το καλο

απλα δεν αναγνωριζω πλεον το καμακι σε αγνωστες σαν σωστη κατευθυνση προσπαθειας
Εγω τύπε δεν σκεφτομαι ποτέ την αποτυχια.
Αν δεν τα καταφερω δεν το σκεφτομαι καν μετα.
Αν ομως απο πριν σκεφτομουν οτι θα αποτυχω, θα ενιωθα καπως οπως το ανεκδοτο "αντε γαμησου εσυ κι ο γρυλλος σου".

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Kαλα, εχεις και το δικαιωμα να μην γαμησεις και ποτέ. Δεν τιθεται θεμα.
Αφού δεν έχεις αφήσει καμία ρε....έχετε μοιράσει εσύ και ο Τατσόπουλος την Αθήνα στα δύο και δεν έχετε αφήσει ούτε θηλύκια γάτα. :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αφού δεν έχεις αφήσει καμία ρε....έχετε μοιράσει εσύ και ο Τατσόπουλος την Αθήνα στα δύο και δεν έχετε αφήσει ούτε θηλύκια γάτα. :birdman:
Δεν ειναι το ιδιο τύπε, εγω δενομαι συναισθηματικα ακομη και με τις εξι γκομενες μου ταυτοχρονα  :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756

Εσενα τι σε πειραζει αφου τις αρσενικες θες  :birdman:

Επισκέπτης
Εγω ξεκιναω μονο με την προσπαθεια. Γιατι αν ξεκινησεις με το σκεπτικο της νικης και χασεις θα κάμψει η ψυχολογια σου γιατι αλλα περιμενες και αλλα σου ηρθαν. Το κακο τελος ειναι πιο συνηθισμενο απο το καλο
απλα δεν αναγνωριζω πλεον το καμακι σε αγνωστες σαν σωστη κατευθυνση προσπαθειας
προσωπικα η ψυχολογια μου δεν θα χαλασει εαν μια γυναικα μου ριξει ακυρο
τωρα για το τελος καλο ή κακο αυτο ειναι για σενα
δηλαδη τι κανεις αντι για καμακι ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλεξ71 κακως δεν σκεφτεσαι την αποτυχια... αρα δεν σκεφτεσαι καν το εναλλακτικο σχεδιο σε περιπτωση αποτυχιας του Α πλανου. Εισαι ανευθυνος και καταστροφικος τυπος?

Η καλη τυχη σε αποχαυνωνει οπως ακριβως αποχαυνωσε και τους Ελληνες τοσα χρονια και οταν η τυχη σου αλλαξει απροσμενα δεν θα εισαι προετοιμασμενος. Για αυτο υποστηριζω οτι η κακη τυχη ειναι προτιμοτερη απο την καλη εφοσον σε διδασκει σπουδαια μαθηματα υπομονης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσωπικα η ψυχολογια μου δεν θα χαλασει εαν μια γυναικα μου ριξει ακυρο
τωρα για το τελος καλο ή κακο αυτο ειναι για σενα
δηλαδη τι κανεις αντι για καμακι ?

Δεν πιστευω οτι υπαρχει σωστος αντρας ο οποιος δεν χαλιεται αμα νιωσει αποριψη εγω θα χαλιομουν και ασχημα μαλιστα αν οχι στην 1η απορριψη οταν ειχα φτασει στην 7η - 8η στην επομενη γυναικα που θα μου την επεφτε θα της ελεγα αντε και γαμησου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποτε θα εχανα την ευκαιρια και φτου και παλι απο την αρχη.

Θα την εβριζα δηλαδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αλεξ71 κακως δεν σκεφτεσαι την αποτυχια... αρα δεν σκεφτεσαι καν το εναλλακτικο σχεδιο σε περιπτωση αποτυχιας του Α πλανου. Εισαι ανευθυνος και καταστροφικος τυπος?

Η καλη τυχη σε αποχαυνωνει οπως ακριβως αποχαυνωσε και τους Ελληνες τοσα χρονια και οταν η τυχη σου αλλαξει απροσμενα δεν θα εισαι προετοιμασμενος. Για αυτο υποστηριζω οτι η κακη τυχη ειναι προτιμοτερη απο την καλη εφοσον σε διδασκει σπουδαια μαθηματα υπομονης
Τι πλανο Α και Β ρε φιλε.
Δεν μιλαμε για την καταληψη της Κορυτσας.
Αν πει οχι το κοριτσι (δεν συμβαινει και συχνα παντως), παμε παρακατω.
Τι ειμαι, 20 χρονων να βαλω τα κλαματα?
Μα τι λες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαστε ανθρωποι φιλε οχι μηχανες. Οταν τρως αποριψη χαλιεσαι να λες την αληθεια και εγω χαλιεμαι για αυτο και αποφευγω τις κακοτοπιες του καμακιου. Σιγα μη γαμησω εγω την ψυχολογια μου για να ριξω μια γκομενα μετα απο 10 ή 20 πεσιματα. Σκεψου τι ψυχολογια θα εχεις μετα και τι νευρα

Επισκέπτης
Δεν πιστευω οτι υπαρχει σωστος αντρας ο οποιος δεν χαλιεται αμα νιωσει αποριψη εγω θα χαλιομουν και ασχημα μαλιστα αν οχι στην 1η απορριψη οταν ειχα φτασει στην 7η - 8η στην επομενη γυναικα που θα μου την επεφτε θα της ελεγα αντε και γαμησου
δεν εχω φτασει ποτε 7 συνεχομενα ακυρα
δεν βριζω μια γυναικα επειδη μου εριξε ακυρο

Μα τι λες?
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ειμαστε ανθρωποι φιλε οχι μηχανες. Οταν τρως αποριψη χαλιεσαι να λες την αληθεια και εγω χαλιεμαι για αυτο και αποφευγω τις κακοτοπιες του καμακιου. Σιγα μη γαμησω εγω την ψυχολογια μου για να ριξω μια γκομενα μετα απο 10 ή 20 πεσιματα. Σκεψου τι ψυχολογια θα εχεις μετα και τι νευρα
Τι νευρα ρε φιλε?
Τι λες?
Καθολου νευρα δεν εχω αν φαω μια χυλοπιτα.
Απο πού κι ως πού?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα τι λες?

ΔΗλαδη δε χαλιεσαι? εδω ενα αστειο σου εκανε η αλλη πριν και εκνευριστηκες καλα με δουλευεις τωρα? απλα δεν το παραδεχεσαι.Υπαρχει αντρας που θα φαει χυλοπιτες και θα το παιζει χαρουμενος? μας κοροιδευεις? ή πολυ αναισθητος θα ειναι και πεφτουλας ή ξερω γω?

ενταξει πεφτουλας εγω δεν ειμαι δεν ειναι τετοιος ο χαρακτηρας μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom