Νέα

Γιατί οι άντρες κάνουν «στοματικό» στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν εισαι προετοιμασμενος για τα χειροτερα, τοτε σου αξιζουν τα χειροτερα...

Οχι. Τα χειροτερα θα ερθουν καποια στιγμη ουτως ή αλλως. Η ζωη κανει κυκλους. Δεν τα λες σωστα δικηγορε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασχετα με το τι πιστευεις εσυ ή εγω η κακη τυχη ειναι προτιμοτερη απο την καλη ξαναλεω οτι σου μαθαινει σπουδαια μαθηματα υπομονης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν πας με αυτο το attitude...
τοτε θα προκαλεσεις μονος σου την χυλοπιτα.

Ποιος σου ειπε οτι κανω καμακι? το καμακι πλεον το θεωρω μπαναλ και μειωτικο για εναν αντρα.

Επισκέπτης
Δεν ειμαι απαισιοδοξος ειμαι ρεαλιστης.
και εγω ειμαι ρεαλιστης οσο δεν φανταζεσαι αλλα προσπαθω παντα να ειμαι αισιοδοξος και να βλεπω το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο
ετσι λοιπον οταν ξεκιναω να κανω κατι ( σχεση,δουλεια,κτλ ) δεν ξεκινω με το ενδεχομενο της ηττας αλλα της νικης
απλα στο πισω μερος του μυαλου εχω και το ενδεχομενο της ηττας ειδικα εαν προκειται για δουλεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγω ειμαι ρεαλιστης οσο δεν φανταζεσαι αλλα προσπαθω παντα να ειμαι αισιοδοξος και να βλεπω το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο
ετσι λοιπον οταν ξεκιναω να κανω κατι ( σχεση,δουλεια,κτλ ) δεν ξεκινω με το ενδεχομενο της ηττας αλλα της νικης
απλα στο πισω μερος του μυαλου εχω και το ενδεχομενο της ηττας ειδικα εαν προκειται για δουλεια

Εγω ξεκιναω μονο με την προσπαθεια. Γιατι αν ξεκινησεις με το σκεπτικο της νικης και χασεις θα κάμψει η ψυχολογια σου γιατι αλλα περιμενες και αλλα σου ηρθαν. Το κακο τελος ειναι πιο συνηθισμενο απο το καλο

απλα δεν αναγνωριζω πλεον το καμακι σε αγνωστες σαν σωστη κατευθυνση προσπαθειας

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Θα ερχεσε[size=15pt]αι[/size] επισκεπτηριο μωρη ξεκωλιαρα ?
Θα έρχομαι και θα σου φέρνω προφυλακτικά,να μην σε κολλήσουν τίποτα οι γαμιάδες σου. :birdman:

και όταν θα σε σκύβουν στα μπάνια θα τους λες: ''εντάξει αλλά βάλε και αυτό'' :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Θα έρχομαι και θα σου φέρνω προφυλακτικά,να μην σε κολλήσουν τίποτα οι γαμιάδες σου. :birdman:

και όταν θα σε σκύβουν στα μπάνια θα τους λες: ''εντάξει αλλά βάλε και αυτό'' :birdman:

θα με κανεις εσυ μπανιο για να μην φοβαμαι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom