Τί έρευνες είναι αυτές, καρφωμένες σε θεωρητικό υπόβαθρο και μόνο; Τί σοί επιστήμονες είναι αυτοί, που εκπονούν μια έρευνα, με παντελή έλλειψη πρακτικού μέρους; Το καλύτερο που είχαν να κάνουν, είναι να δοκιμάσουν να το κάνουν οι ίδιοι, για να δουν από πρώτο χέρι τί θα καταλάβουν, και βιολογικά τί σκοπό αυτό εξυπηρετεί. Εγώ επιστήμονας δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω, αλλά υποσυνείδητα, αυτό θέλω και πάντα να το κάνω, και πολύ. Βλέπω τα κορίτσια σαν γλυκίσματα και θέλω να τις "φάω"! Πρώτα απ' όλα, το στοματικό περιλαμβάνει δαγκώματα, γλυψίματα, ρουφήγματα και πολλές τεχνικές ή παραλαγές. Είναι ολόκληρη επιστήμη από μόνο του. Εγώ ξέρω γιατί το κάνω εγώ μόνο. Γιατί φτιάχνομαι να βλέπω και να ακούω το κορίτσι που είναι μαζί μου να απολαμβάνει αυτό που της κάνω, και γιατί θέλω να την ικανοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ, αλλά και γιατί θέλω να το ευχαριστηθεί κι αυτή το κρεβάτι αν όχι περισσότερο από μένα, τουλάχιστον το ίδιο.
Το τί σκοπούς εξυπηρετεί, βιολογικά έστω, μόνο να υποθέσω μπορώ, και θα προσπαθήσω:
1) Λιπαίνει και υγραίνει το σημείο, κάνοντάς το καλύτερο για την είσοδο μετά.
2) Εκρίνονται ουσίες και δημιουργούνται ερεθίσματα ικανοποίησης και ευχαρίστησης, ίδιες με αυτές του κανονικού σεχ.
3) Κάτι είπε παραπάνω άλλος για μεγαλύτερη ευκολία σύλληψης.
4) Από κάποιους θεωρείται καλό, που και πού, να ξαλαφρώνει η ευαίσθητη αυτή περιοχή της γυναίκας από τα πολλά συσωρευμένα υγρά. Σε κάποιες μάλιστα αυτό γίνεται κάπως ακραία, με squirt.
5) Αν είναι καθαρή, πλυμμένη και φροντίζει γενικά την υγεία και την προστασία της, ο "χυμός" είναι ευχάριστος στη γεύση. Κάποιες μάλιστα αν τις φιλήσεις στο στόμα με γλώσσα ενώ έχεις ήδη μέσα του "χυμό" από το δικό τους, όχι μόνο δεν θα διαμαρτηρηθούν, αλλά τις αρέσει κιόλας. Αυτό περιορίζεται μόνο σε γκόμενα Ι.Χ., και πάλι, δεν το ανέχονται όλες... Επίσης είναι η τέλεια "εκδίκηση" για αυτές τις χαζές που σε φιλάνε στο στόμα αμέσως μετά το τσιμπούκωμα.
Είναι κάτι που το ψάχνω πολύ, και το βρίσκω δύσκολα ή καθόλου. Πιο εύκολα βρίσκεις μια να σου κάνει τσιμπούκι και μάλιστα ακάποτο, παρά μια να σου κάτσει να την εκτονώσεις με χέρι και γλώσσα. Πολύ λίγες κάθονται και το δίνουν για να παίξει κανείς μαζί του όπως και όσο θέλει. Ώρες ώρες δίνουν την εντύπωση πως ούτε τις ίδιες δεν τις ενδιαφέρει να περνάνε καλά!