Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γεια ειμαι νεος στο site και εχω μια τρελη απορια!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
βλεπω συχνα trans στο site να μιλανε και να διαφημιζονται μεχρι εδω μια χαρα......... αλλα βλεπω και straight αντρες να μιλανε για εμπειριες μαζι τους και σεξουαλικα υπονοουμενα!      και αναρωτιεμαι δηλαδη κανενα straight αντρα δεν τον πειραζει να παει με trans??  ειναι straight αυτοι που πανε με trans?????

δεν θελω να γινουν ρατσιστικες επιθεσεις... και φυσικα ουτε εχω κανενα προβλημα με τα κοριτσια και τισ προτιμησεις το μελων!    απλως ειναι ενα θεμα που θελει κουβεντα δεν νομιζεται?? :pipa3:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γεια ειμαι νεος στο site και εχω μια τρελη απορια!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
βλεπω συχνα trans στο site να μιλανε και να διαφημιζονται μεχρι εδω μια χαρα......... αλλα βλεπω και straight αντρες να μιλανε για εμπειριες μαζι τους και σεξουαλικα υπονοουμενα!       και αναρωτιεμαι δηλαδη κανενα straight αντρα δεν τον πειραζει να παει με trans??   ειναι straight αυτοι που πανε με trans?????

δεν θελω να γινουν ρατσιστικες επιθεσεις... και φυσικα ουτε εχω κανενα προβλημα με τα κοριτσια και τισ προτιμησεις το μελων!    απλως ειναι ενα θεμα που θελει κουβεντα δεν νομιζεται?? :pipa3:
αβυσσος..............αι βουλαί.......(το έρωτημα σωστό)? ;) ;)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
γιατι με γυναικα?
γιατι με αντρα?
γιατι με ζωα?

γουστα ειναι και ο καθενας κανει οτι τον ευχαριστεί...

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γιατι με γυναικα?
γιατι με αντρα?
γιατι με ζωα?

φυσικα και ειναι γουστα και το ξεκαθαρισα πως δεν εχω προβλημα με αυτο...

αλλα οπιος παει με ζωα ειναι κτηνοβατης
οπιος παει αποκλειστικα με γυνεκαις ειναι stragiht
και απλως ρωτησα οπιος παει με trans ειναι και straight???  
απαντησε ειδη μια κοπελα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
στο φαί και στο γαμίσι ο Θεός δεν κάνει κρίση  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

απαντησε ειδη μια κοπελα

ναι σου απαντησε ο ριας. :grin:

κοιτα αν δεν εχει υδραβλικα το ''κοριτσι'' τι πιο πιθανο ειναι να ειναι στρ8.
αλλα μαλακιες λεμε.υπαρχουν και αντρες που δεν εχουν παει ποτε με transformer και η γκομενα/γυναικα τους τους εχει κανει το κωλο να, με το στραπ ον.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γιατι με γυναικα?
γιατι με αντρα?
γιατι με ζωα?

καλά τώρα το έφτασες στο έπακρο και εσύ. Yπάρχουν και τα άκρα ,αλλά εκεί δεν νομίζω οτι χωρά συζήτηση αλλά νοσηλεία.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

απαντησε ειδη μια κοπελα

Θέλουν να λένε και να πιστεύουν, πως είναι απολύτως straight :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κακό δεν είναι, απλά ούτε straight 100% :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
βλεπω συχνα trans στο site να μιλανε και να διαφημιζονται μεχρι εδω μια χαρα......... αλλα βλεπω και straight αντρες να μιλανε για εμπειριες μαζι τους και σεξουαλικα υπονοουμενα!       και αναρωτιεμαι δηλαδη κανενα straight αντρα δεν τον πειραζει να παει με trans??   ειναι straight αυτοι που πανε με trans?????

:think:
κατα την δικη μου αποψη δεν υπαρχει στρειτ ανδρας που να συνουσιαζεται με τρανσ,σιγουρα κατι τρεχει εισ βαθος!!
τωρα αν εχει γινει μια φορα μονο για την εμπειρία αυτο δεν σημαινει κατι!!
ολα τα υπολοιπα που αναφερονται περι ζωων και παιδαραστια δεν ειναι απλως γουστα ,αλλα ψυχολογικές διαταραχές και διανοητική ανωμαλία!

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Και τι περιμενες να βγουν εδω μεσα οι μεγαλοι γαμιαδες των τρανς που το βραδυ η γυναικα τους τους ξεσκιζει με στραπ να πουν οτι ειναι βι? Στρειτ ειναι στρειτ.

κοιτα αν δεν εχει υδραβλικα το ''κοριτσι'' τι πιο πιθανο ειναι να ειναι στρ8.
αλλα μαλακιες λεμε.υπαρχουν και αντρες που δεν εχουν παει ποτε με transformer και η γκομενα/γυναικα τους τους εχει κανει το κωλο να, με το στραπ ον.
[/quote]

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
στο φαί και στο γαμίσι ο Θεός δεν κάνει κρίση  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Και όμως κάνει η εκκλησία που τον πρεσβεύει επί της γης. Αν θυμάστε, ο μακαριστός μίλησε για αυτούς που έχουν το κουσούρι!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Και όμως κάνει η εκκλησία που τον πρεσβεύει επί της γης. Αν θυμάστε, ο μακαριστός μίλησε για αυτούς που έχουν το κουσούρι!!

ομοιος ομοίω αεί πελάζει...  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

θα έρθεις ρε ??????????????????????????????????????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ο θεός κάνει κρίση αν το παίζεις θρήσκος και ο κώλος σου θυμίζει το τούνελ της μάγχης από το πολύ στραπ ον...
Και παρόλο που είναι δύσκολο ως αδύνατο να βάζει κάποιος όρια στη σεξουαλικότητα, το να είναι πεσμένος κάποιος στα τέσσερα και να του σκίζουν το σουφρέττο έστω και με σταπ ον, εκτιμώ ότι δεν εμπίπτει στο αρχέτυπο του ετεροφιλόφυλου άνδρα...
Ειδικά όταν δεν μιλάμε για στραπ ον αλλά για κρέας, τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα...
Και επαναλαμβάνω, αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πρακτική, ό καθείς κάνει ό,τι θέλει με τον κώλο του, αρκεί να είναι ο ίδιος και αυτός που το κάνει συναινλων ενήλικας, αλλά η υποκρισία...

Τίποτα επί προσωπικού, απλή κουβέντα κάνουμε.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τίποτα επί προσωπικού, απλή κουβέντα κάνουμε.

το πιστεύω από τα όσα μέχρι στιγμής κατά καιρούς έχεις γράψει... δεν ανήκεις στις συνομοταξίες πλέζουρα, περσόνα κλπ...

και τώρα ένα μικρό ανέκδοτο μιά που πιάσαμε τα σεξοθρησκευτικά..

πεθαίνει ένας γκέι και πάει στην πόρτα του παραδείσου.. του ανοιγει ο Αγιος Πέτρος

ΑΠ "Τι θες ρε παλιοπούστη εσύ εδώ?"
ΠΟ "Γιατί ρε Αγιε Πέτρο.. τι κακό έκανα.. είχα ένα κουσούρι αλλά κατά τα άλλα ήμουν πολύ καλός άνθρωπος.. και κόσμο βοήθησα και κανέναν δεν έβλαψα και την περιουσία μου άφησα στους φτωχούς.. δηλαδή οι αλλοι μέσα καλύτεροι είναι?"
ΑΠ "Περίμενε να ρωτήσω τον Μεγάλο"

μετά απ΄ολίγο επιστρέφει

ΑΠ "Θα μπείς στον παράδεισο αλλά πρώτα θα πας σε κείνη την γωνία και θα χέσεις"
ο συχωρεμένος παέι στην γωνία και ξαλαφρώνει..
ΑΠ "έχεσες ρε?"
ΠΟ "ναι Αγιε Πέτρο"
ΑΠ "ξαναπήγαινε και ξαναχέσε"
ο συχωρεμενος ξαναπάει στην γωνία και ματαξαλαφρώνει...
ΑΠ "έχεσες ρε?"
ΠΟ "ναι Αγιε Πέτρο"
ΑΠ "ξαναπήγαινε και ξαναχέσε"

ο διάλογος και το ξαλαφρωμα συνεχίστηκε καμμιά 30ρια φορές ώσπου...

ΠΟ "Μα Αγιε Πέτρο τι μαρτύριο είναι αυτό επιτέλους.. ξεκωλιάστηκα"
ΑΠ "Αυτό για να μάθεις βρε παλιοπούστη γιατί σου έδωσε ο Θεός τον κώλο"

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Και τι περιμενες να βγουν εδω μεσα οι μεγαλοι γαμιαδες των τρανς που το βραδυ η γυναικα τους τους ξεσκιζει με στραπ να πουν οτι ειναι βι? Στρειτ ειναι στρειτ.

οχι κανεις να μην βγει να πει τπτ.δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας.
αμα το γουρταρει να το κανει οτι και αν ειναι αυτο!!(σε λογικα πλαίσια,οχι παιδεραστες και τετοια)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σύμφωνα με έγκυρη απάντηση ειδικής στο θέμα και συγκεκριμένα post opetated trans και ιδιοκτήτριας κεντρικού (και διασήμου) στούντιο, το 30% της πελατείας τους γουστάρει κάποιου είδους διείσδηση εις τα μετώπισθεν του και οι μισοί εξ αυτών (το 15% δηλ.) την χρήση στραπόν (Οι λοιποί μόνο dildos).

Γνωστή μου δε call gilr μου είχε εκμηστηριευθεί πως το 1/4 της πελατείας της δεν την γαμούσαν, αλλά τους γαμούσε αυτή με το στραπόν! "Τα πιο εύκολα λεφτά!" είχε προσθέσει...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

δεν βλεπω το λογο γιατι να κατσω να απασχολησω το μυαλουδακι μου με το τι ειναι καποιος που παει με τρανς βαζοντας του ταμπελα. Ασε που πιστευω στο δικαιωμα του... αυτοπροσδιορισμου. Αν δηλώνει str8 γιατι να κατσω να του πω "οχι δεν εισαι"?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν βλεπω το λογο γιατι να κατσω να απασχολησω το μυαλουδακι μου με το τι ειναι καποιος που παει με τρανς βαζοντας του ταμπελα. Ασε που πιστευω στο δικαιωμα του... αυτοπροσδιορισμου. Αν δηλώνει str8 γιατι να κατσω να του πω "οχι δεν εισαι"?

καλά τώρα θα σε αναλάβει ο άλλος str8 να δεις εσύ  :s&m_3:
άκου δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού  :boobies:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μια απλη ερωτηση να κανω σε αυτους που εχουν απορεια για το θεμα αυτο και στον κυριο που ανοιηε το τοπικ.....πρεπει δλδ ο αλλος που παει με τραβεστι να ειναι gay bi για να παει?εχει ακουσει κανεισ απο εσας τους δηθεν εξυπνους για τους κολομπαραδες?η για μια περιοχη στην πατρα που λεγετε γυφτικα που ζουσαν εκει μεχρι την  δεκαετια του 80 ολοι οι κωλομπαραδες? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:η σκεφτηκατε ποτε οτι πανε με τραβεστι για την διαφορετηκοτητα που μπορουν να βρουν σε ενα ατομο σαν  εμας? :think: :think: :think: :think: :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Mηπως εχουμε Μελι τελικα... μπορει και αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom