Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Πιστευω οτι οι βασικοί λόγοι είναι ο εξης ΕΝΑΣ

ΦΟΒΟΣ

Φοβάται γιατι εχει χαμηλη αυτοεκτίμηση
φοβάται γιατι τρέμει μη φαει χυλοπιτα και το πάρει βαριά
Φοβάται γιατι νομιζει οτι αμα έρθει η ώρα να τη ρίξει στι κρεββατι δε θα αποδωσει
Φοβάται γιατι η κριση και η ανεργια και οινοικονομικές δυσκολίες μεγαλώνουν απλά το φόβο που ΉΔΗ υπάρχει
Φοβάται γιατι ξέρει ότι οιΕλληνίδες είναι προβληματικές και κομπλεξικές.Στο εξωτερικό θα αισθανόταν πιο άνετος

Ολα είναι φόβιος και ατολμία
Σωστή παρατήρηση  :-

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Προσωπικά αυτό που βλέπω να έχει καταστρέψει τις κοπέλες στον κύκλο μου είναι ο αγώνας για την καριέρα. Από μικρές τις τρώει το σαράκι να γίνουν αναγνωρίσιμες στον κύκλο τους χτυπώντας 12ώρα και 0 προσωπική ζωή έχοντας ως στόχο και παράδειγμα τις αντίσοιχες αφεντικίνες τους 25 χρόνια μετά που κατά 90% είναι ανύπανρες και πλέον και αγάμητες μπαλότσες. Άντε 1/10 μετά τα 32 να τους πιάσει το μητρικό και να βρουν κάνα χαλβά που παλιά τον έφτηναν για να μην μίνουν στο ράφι, αλλά μιλάμε για 1/10 και πάλι.

Τουλάχιστον από δικές μου γνωστές και συμμαθήτριες,οι 9/10 έχουν στα 30 από 1-2 παιδιά,παντρεμένες ή χωρισμένες.Οι καριερίστριες είναι το 1/10 που μένουν αγάμητες/ανύπαντρες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.139
Πόντοι
5.506
Τουλάχιστον από δικές μου γνωστές και συμμαθήτριες,οι 9/10 έχουν στα 30 από 1-2 παιδιά,παντρεμένες ή χωρισμένες.Οι καριερίστριες είναι το 1/10 που μένουν αγάμητες/ανύπαντρες.

Γιατί πιστεύεις οτι δεν κατάφερες να μακελέψεις κάποια απ αυτές;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Αυτό ισχύει, αλλά δεν εξηγεί τον λόγο που δεν γαμάνε οι υπόλοιποι.
Γιατί η πούτσα είναι κάτι συνεχές. Δεν έριξες/εφαγες μια και χόρτασες.

Αυτό το 10% των ανδρών που γαμεί αβέρτα θα ρίξει ένα καβλί στο Μαράκι και τέλος.
Μετά έχει άλλες 10 που τον περιμένουν.
Τι θα απογίνει λοιπόν το Μαράκι;
Θα μείνει αγάμητο μέχρι να ξαναπετύχει κάποιον γαμέα απο το 10% να της ρίξει ενα καβλί και να την παρατήσει;

θα μεινει αγαμητο και θα ικανοποιειται περιστασιακα με τον αφγανο-πακιστανο σε ολο την τον σεξουαλικο βιο και ταυτοχρονα θα εχει και το κωλοσκυλο για να αναπληρωνει τα κενα της

γιαυτο επελαυνει η ακροδεξια

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πέρα από 2-3,με τις πιο πολλές είχα απλώς τυπικές εως ανύπαρκτες σχέσεις

θα μεινει αγαμητο και θα ικανοποιηθει με τον αφγανο-πακιστανο σε ολο την τον σεξουαλικο βιο και ταυτοχρονα θα εχει και το κωλοσκυλο για να αναπληρωνει τα κενα της

Γίνατε φίλοι εσείς οι 2?
Τι πρωτότυπο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.139
Πόντοι
5.506
Τί να πλησιάσω ρε φίλε,από το λύκειο και μετά χωρίσαν οι δρόμοι μας.Απλά μαθαίνω ποιες παντρεύονται και κάνουν παιδιά.

Στο λύκειο; Μετά το λύκειο οι γνωστές σου; Γνώριζες μόνο "μπάζα" ή δε γνώριζες καθόλου;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
σε οποιαδηποτε φυσιολογικη λειτουργικη χωρα ατομα σαν τον Σαντμαν θα αποτελουσαν τον θεμελιο λιθο αυτης

zavaroudikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
14
Πόντοι
0
Αν μιλησετε με κανεναν σημερινο 60αρη θα σας πει οτι τα 80ς γαμουσαν καθε καλοκαιρι μια 30αρια.. Για μενα το 70% δε βρισκει γκομενα γιατι οι γκομενες εχουν γινει ξυνομουνα. Απο τοτε που ειδαν τι περαση μπορουν να εχουν ανεβαζοντας την κολαρα τους στο Ινστα και χωρις να κανουν τιποτα να παιρνουν 500 λαικ και 100 μνματα απο μλκες, δεν σας φαινεται λογικο να εχουν τρελα σηκωμενο τον αμανε?? Λογικο ειναι.

Παρε τωρα μια το Μαρακι που οταν πηγαινα 2α Γυμνασιου το 2000, ακομα και θεομουνο να ηταν την ηξεραν 30 ατομα και δεν υπηρχε (σχεδον) κανενας τροπος για την ιδια να καταλαβει τι περαση θα ειχε. Βαλε τωρα το Μαρακι σημερα.. Δες τη διαφορα.
Και εμεις εχουμε αλλαξει φυσικα, αλλα αυτο που εχει συμβει με τις καριολες ειναι απιστευτο....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79078

Επισκέπτης
Παίδες καλησπέρα σας! Μετά από πολλά χρόνια σιωπηλής παρουσίας στο forum, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ.

Είμαι 27 χρονών και δηλώνω εντελώς ανέραστος, χέστης & καληνυχτάκιας και πρόσφατα διαγνωσμένος με μέτρια κατάθλιψη με ψυχιατρική γνωμάτευση. Δυστυχώς, οι προσωπικές και οικογενειακές καταστάσεις δεν βοήθησαν την τελευταία 10ετία και έτσι φτάσαμε εδώ! Το ποτήρι να έχει ξεχειλίσει και εγώ με ψυχοθεραπεία να προσπαθήσω να μαζέψω τα σπασμένα.

Ο λόγος που γράφω σε αυτό το θέμα είναι διότι λόγω πολλών πολλών πολλών "κόμπλεξ", ή καλύτερα μαθημένων αντιδράσεων που μου βγαίνουν φυσικά λόγω βιωμάτων της παιδικής ηλικίας, δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλα. Θα πω ένα παράδειγμα. Εχθές πήγα να δω ταινία σε τοπικό cinema. Ταξιθέατρια ήταν μία από αυτές τις κοπέλες που μαγνητίζουν το βλέμμα σου, άθελα σου. Λίγο το χαμόγελο της, λίγο οι ματάρες της...Φανταστείτε ότι δεν κατάφερα καν να την κοιτάξω στα μάτια.

Θέλω επιτέλους πλέον να αποβάλω αυτή την συμπεριφορά (μαζί με πολλά άλλα φυσικά). Αναφέρονται πολλές φορές τα κόμπλεξ των γυναικών (σε προηγούμενα ποστ) όμως θα μοιραστώ το δικό μου μαζί σας...ένα από αυτά και ίσως το κυριότερο...Το χρώμα μου! Βλέπετε, χρωματικά είμαι η μίξη των 2 γονιών μου, επομένως θα με παρομοίαζα με τον Αντετοκούνμπο ή το Ματιάμπα, με την σωματική μου διάπλαση να μοιάζει περισσότερο με του δεύτερου. Αυτό με έχει κάνει (μέσα από χρόνια αρνητικών σκέψεων κλπ) να απορρίπτω την πιθανότητα μία κοπέλα να ελκύεται από μένα (μερικές φορές, το ξέρω, με αντιμετωπίζω χειρότερα και από τον χειρότερο ρατσιστή). Δεν ξέρω πως να το αποτάξω από πάνω μου...υποθέτω θέλει συνειδητή δουλειά, σκέψη και...και δεν ξέρω τι άλλο!

Τα γράφω εδώ για να διοχετεύσω λίγο αυτές τις σκέψεις. Αν κάποιος φίλος θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις του, θα χαρώ πολύ. Η ζωή είναι όμορφη, πολύτιμη και ξέρω πως με την ψυχοθεραπεία, αν προσπαθήσω και θελήσω, πολλά μπορούν να γίνουν...Αυτά από μένα, ευχαριστώ για την υπομονή σας και καλό Πάσχα σε όλους!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.927
Πόντοι
216
Να εισαι παρεάκιας δηλαδη τυπε σαν μερικους που κάνουνε τους μιμους για να ειναι μέσα σε παρεες και να γνωριζουν γκομενάκια;;;; :S

έχουν σκάσει μύτη οι παντογνώστες χθεσινοί αυνάνες με τα προφίλ των 40 μυνημάτων και κουνάνε το δάχτυλο τύπε...
βέβαια η κύρια ασχολία τους είναι να λουρκάρουν εδώ μέσα αφού η παλάμη τους έχει βγάλει σπυριά, είτε ντρέπονται να κυκλοφορήσουν το μπαζάκι που κουβαλάνε μαζί οπότε γράφουν τις παπαριές τους για να γελάμε. Μη δίνεις σημασία.

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Οι γκόμενες έχουν γίνει ξυνομουνες, αλλα οι άντρες έκαναν κάτι για να γίνουν λιγο καλύτεροι;
- Εννοώ να βγάζουν κανα φράγκο. Ανεργία ανεργια, αλλα αν ενας αντρας θελει να βρει μια δουλεια μπορει να βαλει τον κολο του κατω και να βρει έστω και σε βενζινάδικο.
- Αδυνατισε, πηγε κανα γυμναστηριο, αγορασε κανα φτηνό αλλά στυλάτο ρουχο που να ταιριάζει στον σωματοτυπο και το στυλ του;
- Διαβασε κανα βιβλίο, ειδε κανα ντοκιμαντερ, προσπάθησε λίγο να αναβαθμιστει σαν προσωπικότητα
- Αποκτησε νέα ενδιαφέροντα, χορός, άθλημα κλπ..
- Καθαριοτητα περιποιηση, το θεωρουμε δεδομένο.

Οταν ο άντρας, γινει καλυτερος την γυναίκα θα την βρει ή θα τον βρει μονη της. Τωρα αν ολοι κοιταμε το 25χρονο θεομουνο και εμεις ειμαστε με τις κοιλιες, την τρυπια φορμα και στα αρχιδια μας, σαφώς και οχι αυτην δεν θα μας δώσει σημασία αλλά ουτε το 5αρι που απεγνωσμένα ψάχνει γκομενο.

Γινε καλύτερος απο περισυ... Δεν χρειαζεται να γαμας 100, ας γαμας 5 για να επιλεξεις την μια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Παίδες καλησπέρα σας! Μετά από πολλά χρόνια σιωπηλής παρουσίας στο forum, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ.

Είμαι 27 χρονών και δηλώνω εντελώς ανέραστος, χέστης & καληνυχτάκιας και πρόσφατα διαγνωσμένος με μέτρια κατάθλιψη με ψυχιατρική γνωμάτευση. Δυστυχώς, οι προσωπικές και οικογενειακές καταστάσεις δεν βοήθησαν την τελευταία 10ετία και έτσι φτάσαμε εδώ! Το ποτήρι να έχει ξεχειλίσει και εγώ με ψυχοθεραπεία να προσπαθήσω να μαζέψω τα σπασμένα.

Ο λόγος που γράφω σε αυτό το θέμα είναι διότι λόγω πολλών πολλών πολλών "κόμπλεξ", ή καλύτερα μαθημένων αντιδράσεων που μου βγαίνουν φυσικά λόγω βιωμάτων της παιδικής ηλικίας, δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλα. Θα πω ένα παράδειγμα. Εχθές πήγα να δω ταινία σε τοπικό cinema. Ταξιθέατρια ήταν μία από αυτές τις κοπέλες που μαγνητίζουν το βλέμμα σου, άθελα σου. Λίγο το χαμόγελο της, λίγο οι ματάρες της...Φανταστείτε ότι δεν κατάφερα καν να την κοιτάξω στα μάτια.

Θέλω επιτέλους πλέον να αποβάλω αυτή την συμπεριφορά (μαζί με πολλά άλλα φυσικά). Αναφέρονται πολλές φορές τα κόμπλεξ των γυναικών (σε προηγούμενα ποστ) όμως θα μοιραστώ το δικό μου μαζί σας...ένα από αυτά και ίσως το κυριότερο...Το χρώμα μου! Βλέπετε, χρωματικά είμαι η μίξη των 2 γονιών μου, επομένως θα με παρομοίαζα με τον Αντετοκούνμπο ή το Ματιάμπα, με την σωματική μου διάπλαση να μοιάζει περισσότερο με του δεύτερου. Αυτό με έχει κάνει (μέσα από χρόνια αρνητικών σκέψεων κλπ) να απορρίπτω την πιθανότητα μία κοπέλα να ελκύεται από μένα (μερικές φορές, το ξέρω, με αντιμετωπίζω χειρότερα και από τον χειρότερο ρατσιστή). Δεν ξέρω πως να το αποτάξω από πάνω μου...υποθέτω θέλει συνειδητή δουλειά, σκέψη και...και δεν ξέρω τι άλλο!

Τα γράφω εδώ για να διοχετεύσω λίγο αυτές τις σκέψεις. Αν κάποιος φίλος θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις του, θα χαρώ πολύ. Η ζωή είναι όμορφη, πολύτιμη και ξέρω πως με την ψυχοθεραπεία, αν προσπαθήσω και θελήσω, πολλά μπορούν να γίνουν...Αυτά από μένα, ευχαριστώ για την υπομονή σας και καλό Πάσχα σε όλους!

τυπε γιατι δεν δοκιμαζεις την τυχη σου με καμια επισης ''εξωτικη'' κοπελα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Διαβασε κανα βιβλίο, ειδε κανα ντοκιμαντερ, προσπάθησε λίγο να αναβαθμιστει σαν προσωπικότητα

:2funny:

Ρε φίλε,έπεσα κάτω μιλάμε.Βιβλίο και ντοκιμαντέρ για να ρίξεις ελλεηνίδα;

Όσο πιο 'κενός' είσαι,τόσο πιο μεγάλη πέραση έχεις σ'αυτή τη χώρα.Αρκεί να ξέρεις από σοσιαλ,κινητά και κλαμπάκια.Σε συνδυασμό με μια εμφάνιση μουσάτος,μαυριδερός,τατουαζάκιας γαμάς και δέρνεις.Ποια βιβλία;

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
:2funny:

Ρε φίλε,έπεσα κάτω μιλάμε.Βιβλίο και ντοκιμαντέρ για να ρίξεις ελλεηνίδα;

Όσο πιο 'κενός' είσαι,τόσο πιο μεγάλη πέραση έχεις σ'αυτή τη χώρα.Αρκεί να ξέρεις από σοσιαλ,κινητά και κλαμπάκια.Σε συνδυασμό με μια εμφάνιση μουσάτος,μαυριδερός,τατουαζάκιας γαμάς και δέρνεις.Ποια βιβλία;

Ε τότε γίνε όπως αυτό που περιγραφεις ρε φίλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom