Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ε τότε γίνε όπως αυτό που περιγραφεις ρε φίλε...
Προσπαθώ,αλλά η 'κενότητα' πρέπει να είναι κι έμφυτη
Ε τότε γίνε όπως αυτό που περιγραφεις ρε φίλε...
Προσπαθώ,αλλά η 'κενότητα' πρέπει να είναι κι έμφυτη
Tι προσπαθείς?
Να βελτιώσεις την εμφάνιση σου?
Όχι,την κενότητα
Ρε φίλε,έπεσα κάτω μιλάμε.Βιβλίο και ντοκιμαντέρ για να ρίξεις ελλεηνίδα;
Όσο πιο 'κενός' είσαι,τόσο πιο μεγάλη πέραση έχεις σ'αυτή τη χώρα.Αρκεί να ξέρεις από σοσιαλ,κινητά και κλαμπάκια.Σε συνδυασμό με μια εμφάνιση μουσάτος,μαυριδερός,τατουαζάκιας γαμάς και δέρνεις.Ποια βιβλία;
Τι σε κραταει λοιπον απο το να μαθεις απο σοσιαλ, κινητα, κλαμπακια, να αφησεις μουσι και να κανεις τατουαζακια;
Πόσο στοίχημα δεν θα απαντήσει στο ερώτημα σου,ή αν το κάνει,θα μας πει όλους εδώ μέσα,ναυάγια κλπ?
Νο μπετ τυπε, ειναι κλειδωμενο.
Ρε τύπε εχω μια αποριαΚαλησπέρα παιδιά,
να σας πω λιγο και τη δική μου εμπειρία: ειμαι 45άρης, 1,70 και 110 κιλά.
Δεν είμαι τέρας, αλλά σίγουρα τα κιλά φαίνονται.
Τα αντισταθμίζω πιστέυω με το να ντύνομαι αξιοπρεπώς, να είμαι μορφωμένος, με πολύ καλή δουλειά.
Είμαι εξαιρετικά συμπαθής, με απίστευτο χιούμορ και γενικά το χω με το μπλά-μπλά
Το πρόβλημά μου είναι οτι αφενός μου λείπουν τα "κοννέ" και αφετέρου οτι μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να
μιλήσω πρώτος, κυριως γιατι δεν ξέρω τι να πω.
Επίσης, δυστυχώς, δεν είμαι γύπας αλλά βγάζω μάλλον κάτι προς το φιλικό, ενώ εννοείται οτι δεν είναι στις προθέσεις μου να είμαι
καληνυχτάκιας.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να έχω μια πολύ άσχημη εμπειρία όπου κυνηγούσα μια πατσαβούρα κυριολεκτικά επί 2 χρόνια, η οποία έβγαινε μαζί μου,
αλλα τελικά ερχόταν για το τζάμπα φαγητό. Για να σας δώσω να καταλάβετε, κοντή, χοντρή, χωρισμένη με παιδί, άνεργη, με ψυχολογικά,
προβλήματα υγείας κλπ κλπ.
Ακόμα κολλημένος είμαι και δεν μπορώ να το χωνέψω οτι αυτή η γκόμενα τελικά με απέρριψε.
Θεωρώ οτι ήταν δικό μου το λάθος καθώς ημουν υποχωρητικός και ευγενικός αντί να τη στείλω στον αγυριστο το 2ο-2ο μηνα το πολύ.
Σωστά;
Τι είναι όμως αυτό που διαφοροποιεί το αν μια γυναίκα σε βλέπει φιλικά ή όχι;
Πόσο στοίχημα δεν θα απαντήσει στο ερώτημα σου,ή αν το κάνει,θα μας πει όλους εδώ μέσα,ναυάγια κλπ?
Το θέμα δεν είναι αν σας πω εγώ ναυάγια,αλλά το ότι το ξέρετε κι απο μόνοι σας.
Το θέμα δεν είναι αν σας πω εγώ ναυάγια,αλλά το ότι το ξέρετε κι απο μόνοι σας.
Τυπε, γραψε μας τη γνωμη σου για τα μουσια, τα τατουαζ και τα παντελονια με τον αστραγαλο εξω.
Να δω αν θα απαντήσει στην νεα μου ερώτηση.
Ούτε στην δική σου θα απαντησει βέβαια.