Ο καπιταλισμος ευθυνεται που καμια γυναικα δεν θελει εναν μαμουχαλο?
ναι,ο καπιταλισμος και η γυναικοκρατια αλληλοτροφοδοτουνται και αλληλοαναπαραγονται
Ο καπιταλισμος ευθυνεται που καμια γυναικα δεν θελει εναν μαμουχαλο?
Και βεβαια οταν ανοιγεις το στομα σου, να λες και καμια κουβεντα της προκοπης
τα καλα του γυναικοκεντρικου καπιταλισμου που λεγαμε
ολη η δυση πεθαινει λογω του καπιταλισμου και των μηχανισμων του
Και δεν μου λες ρε γκουρουναι,ο καπιταλισμος και η γυναικοκρατια αλληλοτροφοδοτουνται και αλληλοαναπαραγονται
ναι,ο καπιταλισμος και η γυναικοκρατια αλληλοτροφοδοτουνται και αλληλοαναπαραγονται
Και δεν μου λες ρε γκουρου
Εμενα γιατι με θελουν οι γυναικες και δεν ειχα ποτέ προβλημα?
Ευθυνεται ο καπιταλισμος και γι αυτο?
Τυπε δε γαμας ουτε με μεσο, ε;
Οπως ισως οι περισσοτεροι γνωριζετε, εχω μια σχεση με μια κοπελα εδω και καιρο.Συμφωνώ.
γιατι εχεις πορους και κινεισαι σε χωρους με γυναικες/εχεις κυκλο
Ζήτω ο καπιταλισμος λοιπονγιατι εχεις πορους και κινεισαι σε χωρους με γυναικες/εχεις κυκλο
Και τι σε εμποδιζει να αποκτησεις τους απολυτως απαραιτητους πορους και κυκλο;
Ζήτω ο καπιταλισμος λοιπον
Σε οποιον εχει αξια, του δινει αυτα που πρεπει
και για να τελειωνουμε φιλελεδες
το μονο που θα καταφερετε ειναι να κανετε τους νεοναζι πρωτο κομμα με τον φιλελε καρκινο που εκπροσωπειτε
συνεχιστε την καλη δουλεια
καλα φιλελε μου παντοφλακια κοιμησου τον υπνο τον ψευδαισθητικο και δες την ιδεολογια του καθε acapoeira να επελαυνει
καλα φιλελε μου παντοφλακια κοιμησου τον υπνο τον ψευδαισθητικο και δες την ιδεολογια του καθε acapoeira να επελαυνει
Ο καπιταλισμος ειναι ο μπαμπας σας
Μα γιατι τύπε, και τωρα ουρά θα κανουν οι γυναικες για να ακουνε θεωριες και τσιτάτα της Βορειας Κορεας πριν το γαμησιΕσύ πίστευε ότι με τον κομμουνισμό θα σου δώσει γυναίκες αβέρτα το κόμμα.
Μα γιατι τύπε, και τωρα ουρά θα κανουν οι γυναικες για να ακουνε θεωριες και τσιτάτα της Βορειας Κορεας πριν το γαμησι
Ναι, εχουν σκαρφαλωσει στο 6,5%, χαμος, κερδανε.