Σίγουρα ο καθένας έχει τη ζωή του και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό, απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι καλό είναι όσο μπορούμε να έχουμε ένα πιο διευρυμένο κύκλο στις γνωριμίες μας. Όσο είναι δυνατόν για τον καθένα. Άλλωστε για αυτό είμαστε και σε αυτό το σάιτ ώστε να μπορούμε να βρούμε κάτι αξιόλογο για τα δεδομένα του καθενός όταν δεν παίζει κάτι από γκόμενα. Και εγώ όταν δε παίζει κάτι με γκόμενα ψαχνω εδώ μέσα για να βρω κάτι που να με ικανοποιεί και ας είναι με πληρωμή. Αυτό απλά που θέλω να πω είναι ότι πρέπει και εμείς να το κυνηγάμε όσο μπορούμε και με όποιον τρόπο βγαίνει στον καθένα ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τον τρόπο ζωής του.Εμενα μου άρεσει να έχω πολλές διαφορετικές παρέες, σε άλλον του αρέσει να βγαίνει έξω και την πέφτει σε γυναίκες που βλέπει μπροστά του, άλλος ψαχνεται μέσα από social media. Ο καθένας με τον τρόπο του δεν έχει σημασία, το θέμα είναι να το προσπαθείς και ας φας μερικές φολες δε τρέχει κάτι.Αποψη μου είναι ότι εκεί έξω παίζουν αρκετές περιπτώσεις που μπορείς να περάσεις καλά,απλά θέλει και κυνήγι δεν θα σου έρθουν μόνες τους να σου χτυπήσουν τη πόρτα. Τώρα αν κάποιος ικανοποιείται μόνο με το επί πληρωμη και δεν το κυνηγά να έχει γκόμενα, το σέβομαι απόλυτα και δεν πρόκειται να το κρίνω εγώ. Απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει άντρας που να μην μπορεί να βρει γυναίκα αν πραγματικά το θέλει και σαν άντρας δε μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο ότι μπορεί να συμβαίνει.