Νέα

Γιατι γουσταρουμε το forum του bourdela.tv;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντε πάλι η ξερολού.
Blog δεν είναι μόνο το τροκτικό.
Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέσα σε αυτά που εσύ η επιστήμονας αποκαλείς μαλακίες.

εχεις κι εσυ και σε εθιξα? απολογουμαι τοτε!
απλα δε μου αρεσουν τα blogs, σορυ! μονο τα χορτοφαγικα παρακολουθω και κυριως αυτο που ανεφερα πριν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εχεις κι εσυ και σε εθιξα? απολογουμαι τοτε!
απλα δε μου αρεσουν τα blogs, σορυ! μονο τα χορτοφαγικα παρακολουθω και κυριως αυτο που ανεφερα πριν.
Δεν έχω, αλλά παρακολουθώ αρκετά, όχι τα "famous", μερικά είναι αυτό που είπες η μαλακία του καθενός, άλλα όμως είναι πολύ προσεγμένα και καυτηριάζουν με ωραίο τρόπο την καθημερινότητα.
Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά σεβασμό και στο γούστο του άλλου

Επισκέπτης
Δεν έχω, αλλά παρακολουθώ αρκετά, όχι τα "famous", μερικά είναι αυτό που είπες η μαλακία του καθενός, άλλα όμως είναι πολύ προσεγμένα και καυτηριάζουν με ωραίο τρόπο την καθημερινότητα.
Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά σεβασμό και στο γούστο του άλλου

οκ ρε καλο μου, απλα ειπα οτι προτιμω για την οποια ενημερωση/σκοτωμα ωρας μου να μην επιλεγω μπλογκς.. αλλα ισως οντως το ειπα πιο χυμα απ'οτι χρειαζοταν. :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
οκ ρε καλο μου, απλα ειπα οτι προτιμω για την οποια ενημερωση/σκοτωμα ωρας μου να μην επιλεγω μπλογκς.. αλλα ισως οντως το ειπα πιο χυμα απ'οτι χρειαζοταν. :)
Kαλό μου να πεις το μανάβη σου  :birdman:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
blogs σχεδον ποτε δε διαβασα.. σιγα μη διαβαζω τη μαλακια του καθενος..

Δεν σε καταλαβαίνω !
Δηλαδή όποιος γράφει κάτι στo blog του γράφει οπωσδήποτε μαλακίες ;
Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν τα fora να γράφουμε σοβαρά πράγματα.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Γουστάρουμε(ω), και σα και μένα (προφανώς) και πολλοί άλλοι.
Έχω κάτσει και έχω σκεφτεί το γιατί.
Έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:
Οι άντρες που έχουν το νου τους στο μουνί, είναι "ζωντανοί".  Δεν είναι κοιμισμένοι.
Το μουνί με τη γενική έννοια δε μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, επίκεντρο παρέας, πόλο έλξης πληθυσμού και σημείο συγκέντρωσης. Ο καθένας (κοιμισμένος ή όχι) έχει τη γυναίκα του, τη γκόμενά του, το στόχο του, τη φαντασίωσή του, και αν καθίσει να εξωτερικεύσει σε πολύ κόσμο τους προβληματισμούς και τη φιλοσοφία του για το θηλυκό κόσμο γύρω του, θα καταλήξει να θεωρείται ψώνιο.
Το κάνουμε (καμιά φορά), αλλά σε πολύ κλειστό κύκλο. Δε κολλάει αυτό σε ένα δημόσιο, ευρύ forum.

Όμως,
εκτός από αυτόν το θηλυκό περίγυρό μας, ΜΕΡΙΚΟΙ έχουμε και τη βίδα της πουτανιάς.
Είτε μπουρδέλο, είτε στούντιο, είτε CG, είτε CT, είτε πιάτσα, είτε strip-show, είτε μασάζ/φραπέ, μας αρέσει να "ασχολιόμαστε" (που και που – άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο) με το θέμα. Και να ξοδεύουμε και καποιο ποσοστό από το εισόδημά μας εκεί.
Οι "κοιμισμένοι" που δεν ασχολούνται καθόλου με το μουνί, δεν ασχολούνται βέβαια και με όλες αυτές τις ποικιλίες αγοραίου... Δε συχνάζουν εδώ.
Όλοι οι υπόλοιποι, (άλλος λίγο – άλλος πολύ, το ξαναλέω) ΚΑΠΟΥ, στο βάθος του μυαλού μας το θέμα μας απασχολεί.
Έχουμε δηλαδή (σαν αρχή) κάτι κοινό μεταξύ μας.
Αυτό είναι "η μαγιά" για την παρέα.

Από κει και πέρα, η ζωή δεν είναι βέβαια μόνο πουτάνες.  Έτσι προκύπτουν και όλα τα υπόλοιπα θέματα, και βέβαια οι "ζωντανοί" που μαζευόμαστε εδώ αποτελούμε μια μικρογραφία ολόκληρης της κοινωνίας, υπάρχουν δηλαδή προφανώς όλες οι απόψεις, πιστεύω, κοσμοθεωρίες, ομάδες, κοινωνικές και οικονομικές τάξεις, νοοτροπίες, και πάει λέγοντας.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα εδώ.  Καλό, και μας αρέσει.
Πάντα όμως, το αποτέλεσμα βγαίνει από τη δεξαμενή των "ζωντανών" που έχουν το νου τους στο μουνί. Δε βγαίνει από τη δεξαμενή των ψόφιων που είτε τη Βάνα Μπάρμπα δουν στο δρόμο να σαλεύει είτε το λεωφορείο, το ίδιο τους κάνει...

Συνημμένα

• ZontanoiKaiPsofioi.jpg
    ZontanoiKaiPsofioi.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 22

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τρως,βηχεις,κλανεις δεν ,εχεις φοβο να παιθανεις,αλλα αν γαμας στον παραδεισο θα πας,ειμαστε αμετανοητοι μπουρδελιαριδες.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Οι άντρες που έχουν το νου τους στο μουνί, είναι "ζωντανοί".  Δεν είναι κοιμισμένοι.
Το μουνί με τη γενική έννοια δε μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, επίκεντρο παρέας, πόλο έλξης πληθυσμού και σημείο συγκέντρωσης. Ο καθένας (κοιμισμένος ή όχι) έχει τη γυναίκα του, τη γκόμενά του, το στόχο του, τη φαντασίωσή του, και αν καθίσει να εξωτερικεύσει σε πολύ κόσμο τους προβληματισμούς και τη φιλοσοφία του για το θηλυκό κόσμο γύρω του, θα καταλήξει να θεωρείται ψώνιο.
Το κάνουμε (καμιά φορά), αλλά σε πολύ κλειστό κύκλο. Δε κολλάει αυτό σε ένα δημόσιο, ευρύ forum.

Όμως,
εκτός από αυτόν το θηλυκό περίγυρό μας, ΜΕΡΙΚΟΙ έχουμε και τη βίδα της πουτανιάς.
Είτε μπουρδέλο, είτε στούντιο, είτε CG, είτε CT, είτε πιάτσα, είτε strip-show, είτε μασάζ/φραπέ, μας αρέσει να "ασχολιόμαστε" (που και που – άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο) με το θέμα. Και να ξοδεύουμε και καποιο ποσοστό από το εισόδημά μας εκεί.
Οι "κοιμισμένοι" που δεν ασχολούνται καθόλου με το μουνί, δεν ασχολούνται βέβαια και με όλες αυτές τις ποικιλίες αγοραίου... Δε συχνάζουν εδώ.
Όλοι οι υπόλοιποι, (άλλος λίγο – άλλος πολύ, το ξαναλέω) ΚΑΠΟΥ, στο βάθος του μυαλού μας το θέμα μας απασχολεί.

Από κει και πέρα, η ζωή δεν είναι βέβαια μόνο πουτάνες.  Έτσι προκύπτουν και όλα τα υπόλοιπα θέματα, και βέβαια οι "ζωντανοί" που μαζευόμαστε εδώ αποτελούμε μια μικρογραφία ολόκληρης της κοινωνίας, υπάρχουν δηλαδή προφανώς όλες οι απόψεις, πιστεύω, κοσμοθεωρίες, ομάδες, κοινωνικές και οικονομικές τάξεις, νοοτροπίες, και πάει λέγοντας.

Πάντα όμως, το αποτέλεσμα βγαίνει από τη δεξαμενή των "ζωντανών" που έχουν το νου τους στο μουνί. Δε βγαίνει από τη δεξαμενή των ψόφιων που είτε τη Βάνα Μπάρμπα δουν στο δρόμο να σαλεύει είτε το λεωφορείο, το ίδιο τους κάνει...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:με την παραπανω εξηγηση μπορει καλλιστα να κλεισει το θρεντ.αψογος.

Επισκέπτης

Όμως,

πςςςςςςςςςςςςςςς :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:

τρελο ριστέκπα ναοθμ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. ...πρεπει να ναι η πρωτη φορα που διαβαζω ολοκληρο τοσο μεγαλο ποστ :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εδω υπαρχουν μονο ανδρες που ενδιαφερονται για το σπορ,καθημερινη ενημερωση,σχολια,και οτι αλλο προσθετουμε ο καθε ενας μας ειναι βοηθεια προς ολους, γιατι στο σπιτακι σου με τη ζεστασια σου την ηρεμια σου και το καφεδακι σου μαθαινεις τα παντα και δεν πετας τα λεφτα σου που με τοσο κοπο βγαζεις!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εδω υπαρχουν μονο ανδρες που ενδιαφερονται για το σπορ,καθημερινη ενημερωση,σχολια,και οτι αλλο προσθετουμε ο καθε ενας μας ειναι βοηθεια προς ολους, γιατι στο σπιτακι σου με τη ζεστασια σου την ηρεμια σου και το καφεδακι σου μαθαινεις τα παντα και δεν πετας τα λεφτα σου που με τοσο κοπο βγαζεις!!!
παντως πολλα μελη πρεπει να καταναλωνουν πολλους καφεδες
δεν εξηγουνται αλλιως τοσα νευρα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγώ δεν το γουστάρω, με παρακαλάν να μείνω και τους κάνω τη χάρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τι έλεος βρε λειψό, έχεις γίνει ένα με την οθόνη θα πάθεις επιληπτικό σοκ στο τέλος με σπασμούς και αφρό από το στόμα, βγες στο μπαλκόνι να πάρεις αερα :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τι το 'σβησες ρε μαλάκα θα νομιζουν ότι μιλάω μόνος μου σαν τους τρελούς

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
γουστάρω γιατί ενημερώνομαι ποιά θα είναι η επόμενη που θα πηδήξω, απλά
και έχει καλή παρέα επίσης με συναγωνιστές

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λιονταρεεεε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πςςςςςςςςςςςςςςς :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:

τρελο ριστέκπα ναοθμ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. ...πρεπει να ναι η πρωτη φορα που διαβαζω ολοκληρο τοσο μεγαλο ποστ :rockon:
εγω παντως γουσταρω το φορουμ του σαιτ γιατι ποσταρει ο νωντας ...αχαχαχαχαχαχαχαχα

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
λεων οταν μιλας σε γυναικες να εισαι ευγενεις τι βασιλειας εισαι χε!χε! Νωντας και ξερο ψωμι,αυτη ειναι καθημερινη ενημερωση απο το μετοπο του πολεμου,παιδες προσεχτε ποιες λερωνετε.Μπα μαλλον γαμαικανε δεν πεσαν σε καλο σερβις απο την κοπελα η ο χειροτερος εφιαλτης η τσατσα που κτυπαη την πορτα και λεει την παπαρια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom