You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
καλα το παιξεςΔουλευε σε ενα καφε που πηγαινα και ψιλομιλουσαμε
Παρακολουθησα το δρομολογιο της και εστησα τυχαια συναντηση οπου αλλαξαμε τηλεφωνα
Πουτανακι ηταν αλλα περνουσαμε μια χαρα.. Με ημερομηνια ληξης βεβαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α εγω μονο υγιειας μπλε η με γεμιση κακαοαπό τότε που στην Break αμυγδάλου άρχισαν τα μειώνονται αργά αλλά σταθερά τα αμύγδαλα, όλα πάνε κατά διαόλου
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Ρε μάγκες θα μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται; Τσακώνονται πρώην μεταξύ τους εδώ μέσα;
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ρε μάγκες θα μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται; Τσακώνονται πρώην μεταξύ τους εδώ μέσα;
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
οχι λυνουμε τα ψυχολογικα προβληματα που αφησε ο μακαρονας στο ειρηνακι για μια πιο ομορφη και ωραια γυναικα
εφαγε κερατο η γλυκια μαςχααχαααχ
εφαγε κερατο η γλυκια μαςχααχαααχ
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Αν την γουστάρεις ακόμα τι σε πειράζει το τι κάνει; Πες της να ξαναβρεθείτε.Δουλευε σε ενα καφε που πηγαινα και ψιλομιλουσαμε
Παρακολουθησα το δρομολογιο της και εστησα τυχαια συναντηση οπου αλλαξαμε τηλεφωνα
Πουτανακι ηταν αλλα περνουσαμε μια χαρα.. Με ημερομηνια ληξης βεβαια
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.
χωρίς παρεξήγηση, μάλλον διαβάζετε κάπως αφηρημένος
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
θα μου εξηγήσει κάποιος; Υπάρχουν και γυναίκες εδώ μέσα που γράφουν κριτικές; Νόμιζα μόνο εργαζόμενες.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σελφι εμαθα μ ψαχνες
ειχα καποιες υποχρεωσεις
ειχα καποιες υποχρεωσεις
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Εξήγησε μου να κτλβχωρίς παρεξήγηση, μάλλον διαβάζετε κάπως αφηρημένος![]()
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Το μονο που μετανιωνω ηταν οτι δεν την πηγα καπου διακοπες να περασουμε κανα δεκαημερο με γαμησι και μπανια.. Αλλα τοτε ημουν πιεσμενος απο πολλες αποψειςΕδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Αν την γουστάρεις ακόμα τι σε πειράζει το τι κάνει; Πες της να ξαναβρεθείτε.
Οι ανθρωποι δεν θα ειναι ποτε ιδιοι, αλλαζουμε καθε μερα ποσο μαλλον μετα απο χρονια
Οι αναμνησεις σχεσεων ειναι ωραιοποιημενες καθως ισως ο εγκεφαλος αποβαλλει ολα τα αρνητικα αυτων
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Ε πήγαινετε την τώρα που θα ανοίξει απο 15 Μάη ο τουρισμός.Το μονο που μετανιωνω ηταν οτι δεν την πηγα καπου διακοπες να περασουμε κανα δεκαημερο με γαμησι και μπανια.. Αλλα τοτε ημουν πιεσμενος απο πολλες αποψεις
Οι ανθρωποι δεν θα ειναι ποτε ιδιοι, αλλαζουμε καθε μερα ποσο μαλλον μετα απο χρονια
Οι αναμνησεις σχεσεων ειναι ωραιοποιημενες καθως ισως ο εγκεφαλος αποβαλλει ολα τα αρνητικα αυτων
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Εχω χασει επαφη αλλα δεν θα εμπαινα στον κοπο καθως πλεον εκεινη ειναι αλλη γυναικα και εγω αλλος ανδραςΕ πήγαινετε την τώρα που θα ανοίξει απο 15 Μάη ο τουρισμός.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
στειλε μ σε ποιο καφε δουλευει να την πετυχω τυχαια αχαχΕχω χασει επαφη αλλα δεν θα εμπαινα στον κοπο καθως πλεον εκεινη ειναι αλλη γυναικα και εγω αλλος ανδρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασχετο το εχω καμει και εγω αυτο με υπαλληλο απο εβερεστ αλλα δεν πηγε καλα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Aαααα, μάλιστα. Διάβασες ότι έστειλε η κυρία το αιδοίο της σε βίντεο και επειδή είναι πασίγνωστο και οδηγεί στην αναγνώριση της ταυτότητάς της η δημοσιοποίησή του, είπες να επισημάνεις το ρίσκο, συμβουλευόμενος τη νομική σου υπηρεσία.Ο GDPR μιλάει για προστασία προσωπικών δεδομένων γενικώς κι όχι μόνο για διαρροή. Ορίζει ότι πρέπει να ληφθούν συγκεκριμμένα προληπτικά μέτρα. Μέσα σε αυτά είναι και η εγγύηση στο χρήστη ότι δεν θα μπορεί να ταυτοποιηθεί χωρίς τη συναίνεσή του.
Τα πμ είναι ιδιωτική επικοινωνία. Η δημοσίευσή τους χωρίς τη συναίνεση των εμπλεκομένων μπορεί να βάλει σε μπελάδες ένα site, αν επιτρέπουν ταυτοποίηση και παραμένουν δημοσιευμένα. Ο admin δεν έχει έλεγχο στις διαθέσεις του χρήστη, αλλά έχει στο περιεχόμενο και πρέπει να ενεργήσει άμεσα. Είναι πιθανόν να προκύψουν ευθύνες. Εγώ αυτό επεσήμανα σε προηγούμενο ποστ, όταν είπα ποιο είναι το ρίσκο αν ξεφύγει η κατάσταση. Τα πρόστιμα είναι πολύ βαριά.
Μου θυμίζεις έναν άλλον τύπο εδώ στο μπου, που όταν ζητούσε από κάποιον το τηλέφωνό του, το έδινε πρώτα στη νομική του υπηρεσία να το τσεκάρει και μετά έπαιρνε τηλέφωνο το μύστη να μιλήσουν. Μετά το οκ της νομικής.
Ή αν έβλεπε καμία καριόλα να τραβολογάει το παιδί της στην παιδική χαρά, να του ρίχνει και καμιά τσιμπιά, έπαιρνε τηλέφωνο τη νομική του υπηρεσία και την Αστυνομία, οι οποίες για ένα περίεργο λόγο παρατούσαν ότι έκαναν και έφταναν αμέσως και σβέρκωναν την καριόλα, την οποία ο τύπος κυνηγούσε δικαστικώς μέχρι να πει ήμαρτον. Με τη νομική του υπηρεσία βέβαια, που την έθετε στη διάθεση του κοινωνικού συνόλου.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Σε αυτό που είχε πεί ένας φίλος ότι πάει γιατί του αρέσει ο καφές απο έξω. Λογικά για αυτό θα το έλεγε. Εγω π δν πίνω καφέδες δλδ καμμία επιτυχία;
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πιες τσαιΣε αυτό που είχε πεί ένας φίλος ότι πάει γιατί του αρέσει ο καφές απο έξω. Λογικά για αυτό θα το έλεγε. Εγω π δν πίνω καφέδες δλδ καμμία επιτυχία;
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Και τι είμαι Άγγλος ασθενής;πιες τσαι
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like